mamici casnice (45)
Raspunsuri - Pagina 7
ange spune:
neata
Madame mmiha,tu ai impresia ca eu merg la Moeciu sa ma bucataresc?
te inseli.Va aduce fata prajituri de dealea de cofetarie
Incepand din 17 iunie nu ating nici macar o tigaie sa-mi fac 2 oua Voi fi in vacanta bre! Vai de mama ce o asteapta pune-te masa-scoala-te masa!
Eu o sa fiu o doamna cu burta la soare toata ziua
Anculina,ca sa faci sandvisurile alea ai nevoie de o armata de bucatari si de vre-o luna de pregatiri
Eu zic sa faci sandvis. cu forme.Sunt si comestibile pe deasupra.Alea din foto mi se par doar de decor.
Sau cum crezi tu.Eu ziceam doar
Beyyyy disperrrrr.Ploua de o saptamanaaa.Este incredibil,zau asa!
cine bea o cafeluta cu mine?
osna spune:
eu nu sunt la oale,sunt pe net.caut un loc unde sa merg 3 zile cu soata ,sa fie apropae si fain si nu pot sa ma hotarasc.la noi joi e liber si vreau sa-l aburesc sa-si ia si vineri sa avem un week-end prelungir si sa iesim undeva.nu stiu ce am ca numai chef de stat acasa nu.mi-a intrat vacanta in sange
Danelutza spune:
Ciaooo, mamici , aparui si eu pe ecran. Am fost la plimbarica cu motzata lu'mami, e tare frumos si soare, am lasat-o la bulanashele goale si la tricouas fara minecutze, ce mai, gagica de gagica.
Asha ca acum am intrat la cetit.
Sa vedem ... dar atzi scris nu gluma.
Cuscra dar te-ai dat la fund ieri seara, nimic, nimic, tortuletz aici la fete. Lasa ca ma dau rotunda si miine fac eu unul cu piscoturi, iote-asha ca sa-tzi fac in ciuda , am furat retzeta de pe site-ul ala bengos, nu spun care, si vreau sa o incerc.
Flavia am intrat iar la sintetizat ca aseara, ca iar doarme papushica mea, dupa... cind se trezeshte vrea si ea sa butoneze la calcalator si nu ma mai lasa. Aaa, multzumesc de cafea, o servesc acum in timp ce scriu si cetesc...
Dana eu am gasit modalitatea de a intra pe adresa respectiva, asha ca mai fur cite o retzeta de acolo.
Raalucutza nastere ushoara mami, si sa dai un apel cind apare 'mnealui, bebelul
Ange notat, deci prajitura cu rondele de ananas, dar daca ai papat tu atit de multa, cite kg ai acum ?!
Mihaela Amalia ... eu n-am priceput, cum adica mail de respigere al contului comun ?
Andora e cald mami si noaptea, cum adica frig, potzi sa stai in minecutza scurta si chilotzei in balcon, sa privesti panorama.
Anculina vazushi, pina la urma te-au lasat sa intri sa vezi ricetili, ce fac cum vor ei ?!
Svetlana si eu m-as trezi ultima, dar nu ma lasa... , dupa ce apare si la tine, ai sa fii prima pe forum cu shtirile, sau poate nu ?!
Adinell treci la povestit, cine te-a suparat de esti iritata ?!
Maria2mami sa-tzi treaca durerea de cap. Vazut maimutoiul dansator, dar unde le gasesti mami, ca tare-s haioase
Nico eu te-as sfatui, dar nu ma pricep, Isabella are doar 6 dintzi si vad ca doarme bine de vreo citeva zile, asta pina vor aparea urmatorii. Uite aici sa treaca durerea de dintzishori.
Am scris pentru toata ziua, dispar in bucatarie sa spal fufuriile.
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
andora spune:
Anculina s-o stapaniti snatosi!!!
Fla pai eu pozele tale le vazui alea din Botanica si alte alea da io vrea s-o vaz pe Denizelu' in persoana... air in albumul comun am vazut doar niste copilasi supe scumputi la albumul ei
Mmiha mortal neena Kozo
Iatr tb sa fug
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
maria2mami spune:
Eu sunt aici....ca doar pana la 7 jum sunt la serv.
Apoi....vine Maria sa ma ia si mergem o fuguta prin cora sa ne mai clatim ochii putin
mmiha
denizel spune:
Andora, cat esti tu de scumpa!
Io ti-as trimite pozele cu mine si cu flavia, dar nu sunt multumita de cum am iesit . Poate ale ei sunt mai reusite .
Flaviuta, daca ai timp, trimite-i tu o poza Andreei (da' vezi alege si tu una mai faina:))). Mie mi-a placut aia de la brazi, cu noi doua.
(oricum ne vedem la Moeciu, asa ca...)
" Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
georgi75 spune:
Beeey...voi ma omorati cu zile...
Scrieti asa mult si sunteti asa haioase...Ma apuc si io sa va citesc si imi spun in minte ce sa raspund la una dintre voi.Merg mai departe, dau de cate o perla si ma ia rasul si uit ce-am vrut sa zic si tot asa...
Hai sa vedem ce-am retinut.
Osna da-i drumul si te plimbaceste ca atunci cand o veni bebele...Chiar, poate ai spus dar nu eram io pe-aci.Ce va fi?Sau e surpriza? burtica.
ange vad ca-ti pregatesti o vacanta in adevaratul sens al cuvantului.Auzi...fara oale si tigai...Bravos.Asa da!
Danelutza inca nu s-a umplut punga mea dar te anunt cand o fi cazul .
Dana banana tu iar nu mai treci pe la noi...Imi dai voie sa fur de-aci data nasterii tale sa o pun si acolo?Sa urlam si noi cand o fi cazul.Astept incuviintarea ta.
Flavia pierdusi .Am scris tot io prima.Nah! sa nu iei
mmiha sa stii ca si io i-am trimis-o la cumnatelul meu care are exact aceleasi dimensiuni cu animalul di figura .Sper sa se fi prins de apropos. Zic si io sa-i fac un bine sora-mii.Sa mai slabeasca si el putin.
Pinquleasa parca tu ziceai de canini.Io ii mai dadeam seara nurofen.Si se mai linistea mititica.La noi noaptea erau probleme.Ziua era OK.
Hai ca incet incet va invat io pe toate.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
ange spune:
Danelutza,sa stii ca am am ajutat acolo la celulita putin cu prajitura mea
mmiha,vezi poate vezi sorturi dealea sexoase prin "cora" aia.
andora spune:
Mmiha, care Cora? Cred ca Colentina....
Danelutza, bulane goale daaaaaa? Iote domle si io ziceam ca sunteti fete familiste Mai uite pt mesaj. Mai dar io in balcon in chilotei? ian uite-te la dl Kozo al lui Miha si vezi cum arat io in kilotzi
Nico.... saracuta de tine, nasol rau cu somnicul, ce sa mai zic cu nervisorii, gandeste-te ca trece... repejor de tot Metode nu cunosc.... Gogoasa imi adorame la fel ca Sara Flaviei, o pun in pat, canta muzicuta de cand era mik si plec din camera. Daca nu ma trezesc cu ea dincolo inseamna ca a adormit.
Osna. wow bafta la gasit loc de vacanta, ma si eu am asa un chef de ducaaaa.... deocamdata m duc pana-n Plaza la un suc cu o pretina cand vine maam sa stea cu gogoasa. Decat nimik
Cami ploua? Stii ce fain ti-ar sta dansand in ploaie cu sortu' ala sexos asa pe post de preludiu la colegu'? Saau macar la nenea vecinu' ala de abanos
Bai deja aberez asa ca inchei. Nu's ce m-a apucat dar am inceput sa caut tinute a la shortzu' stiti voi care. Pa.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
ange spune:
Danizel,sa inteleg ca ne vedem la Moeciu??????????
georgi 75, o stii paia cu "o sa fiu o doamna,ce...mea!"