mamici casnice (45)
Raspunsuri - Pagina 11
diadaniela spune:
Adinela, eu cand am vazut-o pe fii-mea in picioare eram singura acasa,da' am sunat pe toata lumea de bucurie.
sa-ti traiasca feciorasul cel mare si voinic!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Georgi ,m-ai spart!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Bag biciu' in teaca . Gata ma linistii.Deci sunt numai baba.Nu si tampita
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Dana_ch spune:
dana pai da-mi voie sa-ti spun ca esti o zana pai daca-ti spun ca eu tre sa dau vreo 20 de kile ce zici... nu-s balena?
adinela ai fecior mare,bravo lui
Poze cu Lucas
CRISMIR spune:
Moaaaaaaaaama,da ce mai povestiti mai fetelor
Weekend placut la toate cu si vreme frumoasa!
Azi iar am facut praji,hmmmm,si a iesit super buna...cred ca a dat peste mine harnicia si mai ales "prajituritul"
paaaaaaa!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Danelutza spune:
Georgi cind se umple punga, stii unde ma gasesti, la poalele muntelui in asteptarea urlatoarelor
Cami lasa celulita, ca ananasul o topeste, asha spune sotzul meu maninci ananas si slabesti, dar nu mi-a spus cite tone sa maninc
Andreea lasa, nu-i nimic daca sintem mai grasutze, noapte cine sa ne vada in balcon, totzi se baga in casa la treburi pashnice.
Aha, cuscra vra sa zica, te tortuiesti din nou. Acum nu-l mai ratez, duminica ma infiintzez la o feliutza mai grosutza, si pentru nora la fel, ca altfel... scad bulanashele.
Flavia e cald, azi am stat prin curte in fustitza mini si sutien. Am spalat trotuarele si mi-am pirlit spatele. Asha ca... te astept, e cald de potzi face plaja. Dar daca te uiti asha de la vreo 500 de metri la lac, spui ca esti la mare.
Adinellule pupici pentru Andrei, sa-i fie de bine statul in picioare.
Anculina eu crezui ca a ajuns la tine praful de la Adriana, de la vintul turbat.
Svetlana soare tzi-am trimis eu, tu ai trimis aseara ploaia, asha ca m-am gindit sa nu fiu rautacioasa si sa impart cu tine soarele.
Dana dar tu pe unde umbli, ca parca te vaz cam rar pe aici ?! Iote ca rectific, cetind am vazut ca tre'sa dai jos 7 kg.
Dana ch pe mine nu m-ai bagat in seama , dar eu vreu sa te felicit pentru nora. Sa-tzi traiasca nora Carla, dar si cuscra Corina.
Crismir dar nu ne spui si noua ce prajiturica ai confectzionat ?! Sau e secret
Gata, scris soooficient
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Danelutza,
Dana ch,vezi de treaba ca eu am am scapat de alea 20. ei ,ce zici?
Dana
georgi75 spune:
Nimeni????
Si aveam si io chef de vorba.....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
pinquleasa spune:
seara la toata lumea,
fetele mele is sfarsita...pe cuvantul meu va spun ca in viata mea nu am crezut ca am sa ajung sa ma sfarseasca un copilut de aproape 17 luni ...astazi s-a trezit la ora 8 diminetata (aseara sa culcat in plasete pe la ora 23:30 )..si de dimineata ...abia acum la ora 20 a inchinat steagu (de 12 ore este intr-o continua miscare)...mergea de-a busilea.....
pana luni Alex a avut un program super.dimieata trezirea la ora 7-8,dupa masa dormea cate 2-3 ore, seara in pat se ducea la 20-20:30,in camera ei cu muzicuta si Tedy in brate pana dimineata nu aveam probl.programul asta il are de bebel.
...ei de luni e jale ,parca sa intors lumea cu fundu in sus...sus i-a iesit a 3 a masea ,canini de jos dau si ei sa sparga,unu parca ce am vazut astazi a spart putintel.Eu una is disperata...dupa ce ma termina toata ziua cand vine tasu acasa seara e calare numai pe el... eu am paru alb..de la ora 18 seara si pana se duce la culcare nu mai are cuvantul mama in vocabular...papa si baba sunt singurele cuv pe care le pronunta..sper sa ia sfarsit programu si ritmul asta ca nu stiu daca-i mai fac fata....is chiauna
Nico
mariussimiuc spune:
Adriana,draga mea,In primul rand,felicitari pentru Andrei,micutul barbatel,care a bucurat familia stand in picioare.Apoi,iti spun ca sunt nervoasa rau.
Sa va spui ce patesc.Ies afara cu Robert si mergem in parc,unde un nesimtit ca altfel nu-i pot spune si-a scos toate usile si geamurile din casa la vopsit si le-a pus la uscat pe topogan,pe leagan...pe tot ce era in parc.Unde sa mai zburde copiii frate?Toate mamicile si bunicile plecau bombanind,dar nimeni nu i-a spus nimic respectivului.Asa ca am plecat si eu,ca singura nu aveam chef sa ma cert cu el,dupa ce i-am urat o zi minunata.
Apoi ca sa fie tacamul complet,ma duc la Diverta.Facusem de mai mult de o saptamana o comanda la ei si nu am primit nici un raspuns.Si individul care era acolo imi spune ca sa astept pana ma suna ei sa vin dupa carte.I-am zis ca nu mai pot astepta,daca n-a venit sa fie sanatosi ca nu mai am nevoie.Abia atunci colegul sau se ridica de pe scaun si se duce sa verifice intr-un dulap din spatele sau. Si bineinteles ca era venita cartea.Si culmea,probabil ca a vrut sa-mi arate ca el e cel mai cel,imi cere buletinul,ca nu poate sa-mi dea cartea daca nu-i dau buletinul,de parca mi-ar fi dat-o gratis.Am multumit frumos si am plecat.Librarii nu sunt in orasul asta? Cine i-or fi scolit in ale comertului pe astia,mey?
Gata,m-am racorit! Sper sa-mi faca sotul vreo surpriza si sa ma binedispuna!
Georgi,pai cum vrei sa fiu tinuta minte altfel?
Cuscra,te astept duminica!
Mey voi va bateti aici in kile?Pai eu daca va zic ca mai am de dat jos vreo 2 kile,v-am spart!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!