mamici casnice (45)
Raspunsuri - Pagina 10
mariussimiuc spune:
Uitai...
Adriana,nici de mine n-ai intrebat...cu toate ca eram prin zona...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
osna spune:
o seara placuta fetelor,a iesit ca prin minune soarele si ies putin la plimbare.
pe maine!
diadaniela spune:
bey ,imi vajie capul de ce ati mai debitat pe aici.
Cami ,si mie imi place sa ma ocup de oo in vacanta.
Georgi , poti pune data mea de nastere la optimiste.
eu ca de obicei sunt hamesita ,ca tre' sa slabesc ( normal) si nu mananc. fac Tae bo ,bici ,nu mananc,vai de capul meu!
si de azi am inceput si cura de Clarinol.
Ntz,ntz,ntz! cate probleme am!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Cami ,nu mai rade ,fato,ca faci riduri de tanara!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
georgi75 spune:
Scuze Dana ca te-am certat pe la optimiste ca nu-mi zici nik de data nasterii.Acush ma duc sa o fur si o trec acolo.
Flavia io parca m-as face ca uit cateodata care-i sotu' da imi aduce el aminte imediat
Mihaela te-am invatat deja ca te-ai luat de mine.
si revin la barfe ca doar e we.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Dana_ch spune:
buna seara dragelor,vad ca a-ti scris nu guma!?
am vazut poze cu gradina botanica super trebuie sa venim si noi.
Camelia super tortul,ca deastfel toate retetele
Fla vad ca ai ganduri serioase, vrei casa,foarte bine
miha super pozele cu cina cra de taina,putrea sa jur ca sunt adevarate.
Anculina ce super sunt sandvisurile,spor la treaba cu schimbatul si aranjatul mobilei
mmiha e mortal hipo mov
Nico nici al meu nu mai are un program ca lumea doarme seara tarziu....
svetlana un we frumos si plimbate acum pana mai poti.
ioana abdomene cat mai multe si eu ma chinui cateodata si mai fac si pillates ca sunt ca balena
dana banana cum e cu Clarinol? ai multe kg de dat jos,sau sunt indiscreta?
Corina deci asa a ramas,mi-o dai pe Carla de nora
daca am uitat pe cineva un sa-mi fie cu iertare
Poze cu Lucas
diadaniela spune:
Danuto ,nu esti indiscreta. eu zic ca tre' sa dau vreo 7 kg jos.
of,saraca de mine!
Clarinol de astazi am inceput sa iau.
Georgi ,vazusi bre ca ma asupresti degeaba?
Dana
malla spune:
Miha, ce mai faci??? Na ca te intreb acuma...poate nu imi spui:)
Hai sa va spun o veste super:
Eu ii pregateam masa sotului si intre timp am spalat doua vase... cand ma duc in camera(dormitor), il gasesc pe Andrei in picioare in patutul lui, se tinea de barele acelea si statea mandru, nevoie mare...
Vai, ce m-am mai bucurat!!! Si statu Andrei asa mult timp, ca il strigai pe sot sa il vada, si pe sora mea din cealalta camera... ne uitam la el bucurosi, si el tot in picioare ramase, ca de bucurie il luaram in brate la pupaturi... ma fetelor, cred ca am baiat mare de acum... nu mai intrezaream eu vremea sa mai il vad ca sta singur in picioare... asa ca sunt bucuroasa!!!
Ma duc sa mananc o prajitura de drag, chiar cu riscul sa mai pun un pic de sunculita pe solduri:)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Bey Dana scot biciul .Unde e frate data nasterii? ca io n-o vaz...Oi fi io baba cu acte in regula...da si tampita pe deasupra? Mai sa fie....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE