testul Papanicolau

testul Papanicolau | Autor: delutza

Link direct la acest mesaj

Fetelor va rog,iertat-mi indrazneala,dar voi cum va pregatiti pentru un test Papanicolau?[Am discutat de curand cu cineva si mi-a povestit cum se pregateste ea.Era un pic diferit de modul meu de pregatire si m-am decis sa va intreb si pe voi.
Multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

In afar' de faptul de nu a avea contact sexual si spalaturi vaginale cu 72 de ore inainte de efectuarea testului?????

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delutza spune:

eu,in afara de ce a spus cristina26, stiam ca trebuie sa treaca 10 zile de la menstra pentru a face testul pentru ca altfel influenteaza.Tipa mi-a spus ca acest lucru nu conteaza foarte tare.De asta va intrebam si mersi pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Intr-adevar, de asta uitasem . E optim ca testul Babes- Papanicolau sa se faca intre zilele 10 si 14 .

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delutza spune:

si eu la fel stiam dar am auzit la o invitata(doctor ginecolog)la emisiunea ''ce se-ntampla dactore?'' a Oanei Cuzino ca intervalul a crescut pana la a 16 zi.Asteptam pe cineva care face un test sine lamureste.
Mersi pentru informatii cristina26,estri foarte amabila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu la fel am procedat, exact cum au spus fetele. De alte pregatir nu mai stiu sa existe.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Eu as adauga pe langa ce au spus fetele, sa fii atenta la ustensilele de recoltare.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitumac spune:

Si eu la fel am procedat...intre a 9 si a 14 zile de la prima sangerare(ciclu) si fara contact sexual cu 72 ore inainte...
Legat de ustensile...le vedem ca sunt extrase din acea cutie...presupunem ca sunt sterilizate bine inainte....si cu Dumnezeu inainte...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

sa fii atenta la ustensile... sa ce?
alea nu-s de unica folosintza, cel putin in RO - si, chiar daca n-ar fi bine sterilizate, nu poti sa-ti dai seama, ca doar nu se vad microbii pe ele.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu nu m-am pregatit nicicum. Am fos intr-o zi la urgenta pt. o durere , si printre alte teste m-au intrebat cand am facut ultima data testul Pap. ( nu l-am facut niciodata), si mi l-au facut atunci.
Aici e obligatoriu sa-l faci o data la 2 ani. Iti vine in posta cand esti programata la test.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Eu am avut programarea anuala si atat...nu mi-a zis nimeni nimc de contact sexual sau spalaturi vaginale...
In Romania nu l-am facut niciodata pana la 27 de ani, aici il fac in fiecare an.

Sanatate si numai bine
Andreea

Mergi la inceput