Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Nusy nu prea am cum sa o iau inainte....am de asteptat pana in septembrie cel putin !
Avalon cand te-ai programat la dr. S.? Marti mergem si noi!
Week-end placut!
orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Fetelor, va multumesc pentru tot, saritoare ca de obicei! Luni vreau sa sun pentru programare. Va tin la curent!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Avalon: Multa bafta si ai sa vezi ca o sa va placa de el!
Orchis:

Nusy

Mergi la inceput

Raportez schimbare de planuri!!
Numai ce l-a sunat dr.S. pe sotul meu sa-l intrebe ce mai face...daca a mai facut vreo spermograma intre timp sa mai vada evolutia,etc.
Sotul meu i-a spus ca nu, ca vrem sa venim la el, pe 22, sa facem una.Nu se poate,insa, ca pleaca in concediu( aviz amatorilor)..asa ca ,daca tot mergem saptamana viitoare marti sau joi la Buc. pt.controlul meu, a zis sa venim si la el..deci,Orchis, s-ar putea sa ne intalnim...
I-a mai spus ca ,daca sta bine cu gigeii,luna viitoare facem IA...si,oricum,o sa gandeasca un tratament de intretinere pt....pe care sa-l ia sotul meu in urmatoarea perioada.
Va si sa auzim de cat mai multi

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alya75 spune:

Fetelor, sa stiti ca va urmaresc zilnic chiar daca nu mai intervin deloc si ma bucura progresele voastre.
N-am mai postat pentru ca nu am mai avut nici o noutate legata de evolutia post biopsie a fostului meu sot. Da, ati inteles bine, a fostului meu sot. Detalii o sa va dau probabil alta data pentru ca inca sunt cu moralul la pamant.
Va pup pe toate si va doresc sa vi se implineasca visul cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Offff..Doamneeee!!
alya75 , chiar imi pare rau de voi!!!
Uite un sa treci mai usor prin perioada asta!!!
Stiu ca nu te incalzeste cu nimic dar,...hai curaj !!!Capul sus!!!

PERLUTZA
FLORILE MELE
"Cand am incetat de a mai fi copii,am si murit !!! "

copilutz'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Felicitari azoogirls!
Ma bucur pentru Orchis si sper ca peste trei luni sa fim si noi norocosii unor reale imbunatatiri a .Noi docamdata suntem pe tratamentul dat de dr S si va citim zilnic.
Orchis, imi poti trimite te rog un PM cu schema voastra de tratamrent?Sunt curioasa ce v-a dat si voua .
Va pup si sper sa....la gravidutze.
Nusy, marti mergem la dr S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Andra noi am avut o spermograma mai veche facuta de regretatul dr.S tatal acum vreo 6 ani, unde numarul gigeilor era acceptabil (50 mil.). Ce a facut dr. S. fiul, a fost sa gaseasca unde e buba si sa incerce sa repare. Iti voi da un PM mai pe seara cand voi avea lista in fata (acum sunt la servici). Spui ca marti sunteti programati la dr. S.? La ce ora? Ne vom intalni?
Aceeasi intrebare pt Nusy: la ce ora v-a programat?
Astept sa ne vedem!!
Alya cred ca iti e foarte greu dar trebuie sa te gandesti ca ai toata viata inainte .
O zi buna tuturor!
orchis

Mergi la inceput

Orchis: mersi pt.raspunsul la intrebarea mea.
Intrucat eu trebuie sa fiu la control la Polizu maine la 7.30 dimineata, dr.S ne asteapta imediat cum terminam acolo, deci cam pana in 9.30.
Sper sa avem si noi vesti bune! Ca la cate sacose de medicamente a luaaaat....si cate injectii a facuuut....merita!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Salutis!
Noi ajungem la dr S dupa-amiaza.Sa vedem ce vom face pe durata verii.2 medicamente inca nu le=am gasit.
Nusy, am sa te sun maine, sa vedem daca ne putem intalni.
Orchis, astept sa-mi spui ce tratament ia sotul tau.
Pupici tuturor de-aici.
Mikisor, tu cand apari la dr S?

Mergi la inceput