Azoospermie - cap 3-

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Miki, Nusy,
Unde sunteti?Imi este dor de voi...
Salut intreaga gasca...dar avem cam slaba evolutie...poate Miki ne spune ceva noutati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Andra, acum sunt aici...Dar saptamana trecuta am fost internata 4 zile la Polizu,in Bucuresti, pentru o histeroscopie.
Cat despre gigei....nu mai stim cum stam...sotul ia in continuare tratamentul( a terminat o mare parte din pastile).De azi i-am luat si napraznic capsule.Sa vedem ce va mai iesi la urmatoarea spermograma...
Va

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Fetelor, chiar nicio miscare pe-aici?Nusy, sper ca totul sa fie bine si sa incepeti proiectul summer bb.
Mikisor, tu pe unde esti, iubita?Ai gasit ceva secret si nu ne spui si noua?Noi...numaram zile, saptamani,luni.Dar suntem cumintei si luam tratamentul.
Va pup dulce si astept un semn de la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

Iarta-ma Ale dar tb sa o lamuresc pe Andrabirni.
Andra ai fost plecata si nu stii ca pe forum exista reguli noi (vezi sub "Modificari forum" postat de Ale). La sub "Azoospermie" nu avem voie sa postam decat informatii stric medicale despre gigei. Nu ti-am raspuns aici pt ca nu am nimic nou de spus (ti-am scris pe mess motivele).
Avem voie sa ne incurajam, pupici si altele la sub de discutii generale "Aspirante >20" si "Aspirante>35". Pe mine ma gasesti la "Aspirante >35" unde poti intra si tu chiar dc nu ai >35 ani (asta e valabil si pt celelalte fete).
Pupici pt toate.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Fetelor asta trebuie sa o spun: am ajuns la 30 mil!! De la 4 mil. si numai dupa o luna de tratament! Acum mingea e in terenul meu ( am cu polipi)dar sper sa le rezolv luna urmatoare!!
va pup,
orchis

Mergi la inceput

Felicitari Orchis!
Ce vesti bune ne dai! Si asta s-a intamplat cu sacosa de la dr S ? Of doamne si eu nu mai ajung la el odata. Super vestile !.
Acum vezi ce faci cu polipii. Nusy a facut histeroscopie si a excirzat un polip uterin. Ia legatura cu ea dc vrei sa stii mai multe. Acum mingea e in terenul vostru. Mult succes in continuare.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ce ne facem, fetelor?

Era o intrebare retorica...

Gata, m-am hotarat, vom merge si noi la dr.Soare, m-ati convins, am luat iar la sapat in subiectul acesta in urma. Mai avem fix 3 luni pana la marea incercare, sper sa reusim si noi o imbunatatire. Si apoi, vorbiti asa frumos de acest dr., incat l-am convins si eu la randul meu pe sotul meu sa mearga la el.

Orchis, ma bucur pt progresele voastre! Si la noi tot 4 milioane, dar saracii sunt toti loviti de soarta...
Voiam sa te intreb, cum s-au depistat polipii la tine, la ecografie?

Va tin la curent!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Avalon lui Nusy la ecografie i-au depistat polipul si te trimite S la un ecografist f f bun. Nu mai tin minte dar parca Orchis a spus ca tot la eco i-au fost depistati polipii. Sa-i spui lui S ca vrei si tu o eco la dr asta. Nu strica.

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orchis spune:

Miki, Avalonva multumesc! Sinncer sa va spun e mult mai bine decat ma asteptam. Si chiar asa cum spune Miki, totul dupa o sacosa de 'medicamente'! Marti ne ducem la dr. S. pt luna a doua de tratament.
Avalonma chinui sa le dau in cap polipilor de vreo doi ani: ba ca sunt, ba ca nu-s!

Am ajuns, in urma unei recomandari, la dr. Niculescu de la Giulesti si zau daca-mi pare rau! Este un om extraordinar! Insa cu toate echografiile pe care le aveam (dar nu la dr. Costache....am fost la MedLife, la dr.Rodica Chitescu! mi-a facut 3 echografii, nu una ca sa-mi poata spuna cat mai exact despre ce e vorba)+ histerosalpinografia, tot nu a fost de acord sa imi faca direct histero operatorie. Am facut numai pt confirmarea diagnosticului: 3 polipi urati-uratiLuna viitoare sper sa-i rezolv, dupa cum ziceam...
Va pup,
orchis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bravo,Orchis!!! Se pare ca mi-o iei inainte!!!Ai preluat stafeta,gata.
O sa vedem si noi cum mai stam cu "miscatorii" pe 22 iulie...pana atunci..nu a ajuns,inca, la "fundul" sacosei, mai are de inghitit si injectat.
Avalon,asteptam impresiile tale despre dr.S.Sa ne spui cand mergeti la el,da?
Va pup pe toate!!!

Nusy

Mergi la inceput