Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

fran, sa nu-ndraznesti sa razi...
una peste alta, dupa ce am culcat-o ma gandeam ce ar fi daca nu as mai reusi sa deschid usa de la camera ei..am usi din termopan.au 2 ani si deja le joaca clantele..:(

monu, dependenti de mami cred ca sunt toti pana mai cresc. mi-am amintit de un reportaj pe care l-am vazut de ceva vreme..unei mame i-a fost luat copilul pt ca il crestea in conditii mizerabile din toate pct de vedere. copilul o simtea, totusi, mama..cand micutul a fost bagat in masina, si-a lipit mana de geam. ar fi vrut sa o atinga...impresionant!
ema este si ea dependenta. e mereu cu mainile pe mine,daca sunt alaturi intinde manutele spre mine.arenevoie de contat fizic,de atingere. nu stiu altii cum sunt, dar zilnic ma strange, ma pupa,ma linge.nu o chem eu,nu o rog eu.cu mihai nu face asa,dar de mine se agata mereu.va trece si asta..ieri vb cu o vecina care zicea ca vrea al 2-lea copil si-mi spunea asa:"il fac pt razvanel,sa nu fie singur. asta e menirea noastra.cand copiii cresc,nu-ti mai apartin.un frate l-ar ajuta acolo unde nu va vrea ajutorul meu.."m-a cutremurat un pic.are dreptate...nu discut aici despre fam.in care fratii nu se inteleg..sunt cazuri si cazuri..

9cazuri de aviara la oameni.asta in bucuresti(spitalul Fundeni).ati vazut stirea?bbrrrrr!!!nu i-am mai dat de 2 luni borcanele,dar cred ca-mi fac provizii pana se mai linistesc apele. ema nu mananca decat pui si oua..nu-i mai dau o vreme.billa,carrefour si cora au scos marfa de pe rafturi.deci si de acolo cativa tot au apucat sa cumpere ..

androix, sunt curioasa cum te-ai tuns..:)

loreen, m-a amuzat filmuletul.adorabili copiii de Constanta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA ELENA, IRINA, MAYA, MARA, ALEXANDRA SOPHIA si ALESIA!
Sa aveti parte de fericire, noroc si bucurii.

Elisor, in ceea ce priveste atitudinea profesoarei pedagog, psiholog sau ce alte titulatuturi o mai avea ;eu una i-as fi spus vreo cateva vorbe ...sa-i ung otara sufletul. Sunt foarte de acord cu Nelia. Asa ceva nu se face din bun simt daca nu de altceva.

Nelia felicitari. Cum va simtiti acum cu cetatenia in mana?

Vroiam sa mai scriu vreo doua trei randuri dar am lipsa de memorie
Am fost aseara la porumbei asa cum va spuneam. A fost tare frumos. La filmuletul promis inca lucrez ca mai trebuie putin prelucrat.
In schimb am pus cateva poze noi.
la nisip, Tunsoare noua,la porumbei
La tuns o vecina care este frizerita, si cum a fost numai cu taticul la tuns copilul s-a ales cu o freza "militareasca". Data viitoare nu mai las copilul pe mana lui tac-su la tuns.
Nispul ...il mananca cu pumnul, cand prinde cate-o secunda in care nu-s atenta.
Azi am facut si vaccinul de un an si luna viitoare ROR. Apoi cica urmeaza facultativ ceva antihepatic.
Va las acum ca-i copilul murdar si plin de nisip.
Pupici

SimonadeDragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Fetele de ce nu luati pampers "Little Swimmers" pt baie la mare.Noi asta o sa ii luam mai la vara ca o sa luam o piscina din aia gonflabila mica sa se balaceasca Aidan si am vazut ca sunt tare faine scutecele alea.Nu absorb apa.Sunt sigura ca se gasesc si in Romania.

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Simona ce scump e Dragos.Si ce frumos se joaca el acolo in nisip...in ce zona stati?

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
Aidan Alexander

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bai, am ras de m-am cracanat! Adina, mai tii minte cand ti se lipeau papucii de parchet? Ati ghicit am citit cateva capitole de dupa ce am nascut din odisee. Rasu' de pe lume, fi-miu e in dormitor si vorbeste singur si io, mama denaturata, calaresc pisiu. Da tre sa recupereze copilu' ca l-a prostit soacra-mea azi, numai in curul lui a stat si nu vreau sa se invete asa.
Acu citesc ca toata ziua n-ai putut sa intri in baie, dar nu indraznesc sa ma cracanez

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Androix, uitasem ..!:)) Multumesc ca mi-ai amintit. Asa e. Lapte de mama peste tot!:))Stergea femeia care ne facea curatenie parchetul dupa mine..:))Parca a trecut o vesnicie..si totusi a trecut atat de repede 1 an...
Mihai vine pe la 22:00.Sa vezi distractie cu "operatiunea usa"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Hai bonjur...la crapatul noptii

Nu mai pot de oboseala ca azi am avut asa o zi plina incat nu inteleg nimic din ce-am facut doar ca am niste suvite gigea si daca m-as mai si machia un pic as fi si mai-mai...

Am fost la chindia cu bebelusi...Biata oana era coplesita de problemele la acre i-am spus toate sa nu se inhame pentru ca nu va reusi nimeni sa manance industrial...Oricum asa a fost placerea fetii...Alex era frumoasa tare in rochita numai ca obosita suficient cat sa devina in scurt timp maraita.Noi am fost primii la apel,inarmati cu un cadou si un tiramisu...si zgubi tazmanian gatit pruna la sarafan si bluza sexi.Apoi rand pe rand au venit si Stefan cu Sergiu,Teodor si Ines,o alta prietena de a Alexandrei dar cu 2 luni mai mare...Nu va puteti imagina babilonia din camera,claie peste cramada,unul mai miorlaitor decat altul,in special baietii...Sa nu cumva sa pui mana pe ei ca strigau repede: ma-maaaaaaaaaaaa...Stefan dupa vreo ora si-a revenit si a inceput sa faca inspectia casei,Sergiu nu s-a dezlipit de fusta bonei iar Teodor,juniorul trupei,a fost in elementul lui in piscina cu bile sau in scoica Alexandrei asezat ca intr-o decapotabila...Una peste alta copii s-au simtit bine,nu prea s-au miorlait,mai mult spre sfarsit cand i-a lovit rand pe rand oboseala...au mancat...cel mai mult nu are rost sa va spun cine...Stefan evident,facea ce facea si mai dadea tarcoale la farfurie sau se servea singur din platoul cu prajituri...Delia a fost in grafic,a facut stripteas,a calarit canapelele s-a mai ciondanit putin cu Teodor,ca ei doi de cate ori se intalnesc au ceva de impartit, palme,pumni si picioare...Noi mamicile purtatoare am mancat bine,am fi baut la fel de bine numai ca ne trebuia mintea limpede...Ne-am simtit foarte bine,insa la plecare am compatimit-o sincer pe Oana pentru babilonia din casa si concluzia a fost una clara...ne mai intalnim si la anu' dar locatia va diferi pentru ca in casa este crima si pedeapsa...

Am ajuns acasa pe la trei am adormit pe zgubi si am tulit-o la coafor si 5 ore am fost o duamna,vorba lu' Cuscra,numa ca fetele is mai receptive decat coafeza de cartier capitalist...sa nu ma intrebati ce naiba am stat atata...arta cere sacrificii.

Cuscra si eu am patit precum Adina cu laptele...ma lipeam de toate alea...cel mai nasol era la baie ca umpleam o cada la un dus,cum dadeam de apa cum curgeau frate in nestire...si ce folos...

Pisik si a mea a fost micuta la nastere 2,800 cu 49 de cm ca si eu m-am mirat...stiam ca va fi miniona dar nu mica si slaba ca un matz.Insa pana la an a recuperat mult de tot ca acuma are 77 cm si spre 11 kg...io-s pitica 1,64 dar tac-su 1,85...asa ca are de unde...

Adriana nu cred ca la noi se gasesc pampersi din aceia...eu am vazut la TCM slip pentru copii si la chicco pentru fetite mai ales costum intreg...

Gabitza bine-i la munca...dar parca eu inca nu m-am saturat sa fiu bona lui Delia...nu ai mai zis nimic de ureche...cum mai esti?!
Ha...maine faci bagaje...abia astept sa ne cunoastem si live...

Fran incearca si la cei trei ursuleti.ro sau la bebe chic( intelegi tu care-i ordinea)...

Andutzy vino la Cta ca parcu tot acolo este ...cu niste banci amarate si niste jucarii pentru copii...dar in rest plin de noroi ca un sfert din el este transformat in fundatie pentru nu stiu ce mall...

Simona imi place tare poza cu porumbeii...Dragos nu i-a fugarit putin?!

Nu stiu cum naiba fac da mereu ma intind ca meduza ...acuma termin sa puteti digera ...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Adina eu am patit cu usa...la dormitor cand era Bianca mica,cam la 2 ani jumate.A trantit-o ea intentionat ca am trimis-o la culcare si s-a blocat pur si simplu,desi in mod normal nu o puteam inchide fara sa o bruschez.La 12 noaptea chemasem o cunostiinta sa-mi sparga usa,sotu era la betivaneala de gabori,ca sa pot scoate copilul...Asa bine era incotopenita in perete ca a smuls-o efectiv incat a doua zi am chemat o firma sa ia masuri pentru usi din termopan...
Insa Bibi ranjea la mine nevinovata...

Loreen cu Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Doamne ce faina a fost ziua de azi! Dupa ce aproape toata ziua am fost la cumparaturi pentru Alexia, acum a mai primit un sarafan de blugi cu nasturi in fata de la finii nostri. Abia astept sa vad ce primeste de la nasa si soacra
Si azi cu atat mai mult a fost o zi frumoasa pentru ca se pare bunica mea e mult mai bine. A iesit din coma si poate comunica chiar daca prin semne.

si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Salutare! Iar sunt franta de oboseala, dar cel putin am reusit sa ajung la calculator un pic. Nu stiu, frate, cum faceam inainte de aveam timp sa stau cu orele pe aici, de fapt cred ca era chestia ca nu faceam nimic prin casa si mai culcam si copilul devreme. Acuma pana nu o vad ca e lata de oboseala nu o culc (chiar daca asta inseamna ca dupa baita, proaspata cum este, imi tranteste un kk si trebuie sa o iau de la capat cu spalatul/schimbatul) pentru ca prefer sa stau langa ea doar 10 minute pana adoarme in loc de 40-50.

Fran - de ieri voiam sa zic, era (si este) impotriva tuturor principiilor mele sa o culc cu noi in pat, dar de la teorie la practica e cale lunga. Culmea e ca la noi nu pe mine ma cauta, ci pe tac'su: face ce face si prin caderi succesive din fund in fata ajunge si se cuibareste la tati in brate, din pozitia aia baga somn de rupe. La mine a facut doar o data (si mai mult fortata de mine, ca am tras-o) si trebuie sa o recunosc ca e foarte placut sa simti o chestie moale si calduta (nu va ganditi la prostii) lipita de tine. Insa imi place de mine ca nu imi pierd ambitia si seara de seara o pun patut pentru ca intre 3.45 si 5.30 sa o iau la noi.

No, cam atat pe seara de azi. Multumesc Domnului ca maine e vineri si ca vine week-endul, de data asta chiar ca nu-mi mai programez nimic, poata apuc sa bag ceva recuperari la somn ca tare as avea nevoie. Noapte buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput