Bebelusi si copiluti de mai-iunie 2005 (91)
Raspunsuri - Pagina 2
gabitzam spune:
Azi am fost pina la birou si am stat mai bine de trei ore, nu ma mai dadeam dusa
Bine-i sa mergi la servici in vizita
Offf, mi s-a facut dor! De biroul meu, de colegi, de atmosfera, de bufet, de taclale cu colegele, de cafeaua de la automat. Mi-e drag sa stau cu Andrei acasa, dar mai simt nevoia sa fiu si altcineva decit "mamica lui Andrei", sa mai fiu iar Gabi. Ei de-abia ma asteapta, credeau ca vin azi si cu Andrei, sa-l smotoceasca nitelus.
Androix, trebuia sa te duci cu schitza cu cote, sa stie femeia citi milimetri sa taie sub ureche, sa nu cumva sa-si scrinteasca vreo mina tunzind la parul tau, mai facea si vreun accident de munca. A doua oara sa o ocolesti ca se face ca-si scapa foarfeca in parul tau sau te face asa 
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni | Andrei 6-10luni
Androix spune:
quote:
Originally posted by monu
Dragonul - la capatul tramvaiului 21 si de acolo exista transport gratuit. micrpbuz sau trenulete galbene. sa mor de ras cand le-am vazut. ca la disney.
Uat??? Se vede treaba ca n-am mai fost de muuuulta vreme, dar acu cu trenuletele lor galbene e musai sa ajung. Saptamana viitoare nu ratez!!!
De tuns m-am tuns in cartier, n-aveti sanse sa va frigeti decat daca va mutati in zona
Culmea stiti care e? Ca si a doua oara nu i-am explicat altfel decat ca prima data dar in final m-a tuns exact cum vroiam.
Andreea mamica lui
Filip Stefan
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA ELENA!
LA MULTI ANI,IRINA!
LA MULTI ANI, MAYA MARIA!
LA MULTI ANI,MARA IOANA!
LA MULTI ANI, ALEXANDRA SOPHIA!
LA MULTI ANI,ALESIA CLAUDIA!
Sa ne traiti, printese mici, sa cresteti mari, iar norocul sa va fie calauza in viata!
Intru in graba de la munca pentru ca dupa cat se vede treaba, de acasa e greu de tot
. Fuseram aseara in Cora, am targuit una alta, cand am ajuns nici putere sa fac baie la copil nu am mai avut. Iar de dimineata la 9 am avut intalnire cu un client asa ca am plecat mai devreme decat de obicei si pana acum nu mi-au stat deloc manutele la calculator sau pe la diverse autoritati. Si bieninteles am inregistrat si prima ratare a terapiei ca pana am terminat treaba de dimineata a fost prea tarziu sa mai ajung
Am citit tot, dar mare lucru nu imi amintesc:
OlgaM - cum sa nu te tinem minte? Am tot intrebat de tine. Bine ati venit si readaptare usoare!
Androix - sa-ti fie de bine, mi-am amintit de mine cu suvitele asta-iarna
. Ar trebui sa mi le refac si eu, dar in afara de lipsa de finante ma paste teama ca voi inregistra un nou esec asa ca mai aman.
Corail - scrie-ne mai des!
Andutzy - am vazut si eu poza de ieri: de mare exceptie
.
Mikka - noi am fost pe Huggies/Happy (nu mi s-au parut mai absorbante), dar ne-am intors la pampers ca Ana se tot irita. Pana la urma nu se mai irita, dar nu stiu daca e datorita faptului ca ne-am intors la marca P sau pentru ca i-am scos ardeiul din piure (aveam eu asa un feeling ca de la asta se irita).
Babygirl - pai tocmai eu sa ratez targurile?
Ce-i drept ca nu stiu ce mari achzitii voi face (mai ales ca am (re)descoperit si eu dragonii si preturile sunt infinit mai mici), dar ma duc precis. Sa vad numai cum ajung, ca se suprapun.
Elisor - bafta cu Andreas, nu mai e mult de-acuma pana pana mana pe el vreo fatuca si mi-l linisteste mintenas![]()
Cat despre intrebarea cu costumul, pai ce sa faca cu un costum de baie, ca la mare nu o car precis cu noi anul asta, iar daca vom ajunge pe malul vreunei ape niste pantalonasi suficienti vor face fata cu brio.
Si eu i-am dat Anei capsuni si culmea e ca i-au placut, desi nu se innebuneste dupa fructe (mai ales dupa cele acrisoare). Dar nu stiu daca ar manca daca i le-as da pasate in combinatie cu altceva (eu i le-am dat simple sa muste din ele: musca, se stramba, se scutura si iar intindea ciocul sa-i dau).
Loreen - sa-ti fie de bine de coafura noua! Am vazut si circuitul apei in natura, sunt mortali!
Fetele din Constanta - petrecere frumoasa maine!
Nelia - felicitari pentru cetatenie. Sa va aduca numai impliniri si mai ales bogatie
!
Pisik - vasazica asta e secretul vacii americane
Iar articolul cu lipsa poftei de mancare e bienevenit, am sa o indoctrinez si eu pe femeie ca nu tin mortis ca Ana sa termine portia de mancare daca nu mai vrea ca am senzatia ca ea e setata pe principiul mananci tot, indiferent ce trebuie sa-ti fac pentru asta (nu bataie, dar oricm fortare). De bine de rau pana acum nu ma plang de lipsa de apetit la ea, ba chiar cred ca am sa-i mai introduc o masa (seara am renuntat la cerealele la castronel cu gandul ca i le pun in bibe dupa ce am intarcat-o, dar cum masa de seara s-a amanat mult in noapte si sta multe ore nemancatà).
SimonaF - Ana sta destul de cuminte la masa, asa a stat mereu, dar inca nu i-am pus lingurita in mana si nu o voi face curand. Singura problema e ca de la o vreme isi baga mainile in gura cand mananca si se cam murdareste pe haine.
Gata, am scris un roman, nu-mi vine sa cred. Mi-am scos parleala pentru zilele astea de absenteism
. Mi-a venit si mie instiintarea de stimulent (cel putin asta sper ca e pentru ca din cauza ca mi-a venit retroactiv pe 2 luni + luna in curs, postasul a scris indemnizatie), asa ca diseara ma prezint la posta. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
monu spune:
Mikka, noi suntem pe Pampers.
Loreen, am vazut filmuletul. haios foc. dar ce pahar aveau ei acolo? cu pai?
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)
pisik 4ever spune:
elisor, cand am fost la mare, i-a luat tac-su un costum de baie intreg, cu pestisori din nemo, o minunatie. eu nu i-am zis nimic, sa nu dezamagesc omul, ca stiam cum o sa fie. mai intai in scutece, care s-a umplut de nisip, apoi la pasarica goala prin nisip. nici macar nu am imbracat-o o data cu el, sa-i facem o poza...
fran, , doctorul ne-a zis ca ea e pe o curba de dezvoltare absolut normala. a avut 2.740 kile la nastere si 47 cm. nu stiu de ce a fost asa mica, ca eu am 1.68 m, taica-su e mai scund la 1.74m. ma apucase disperarea ca nu am indopat-o ca pe o curca. dar nici nu am insistat cu mancarea, e drept. daca o fi sa creasca, o creste cand o fi adolescenta. iepuretele , la 80 cm, e inalta bine ptr varsta ei, dar cred ce se regleaza si asta cu varsta, probabil o sa fie printre cei mai inalti, ceea ce nu e rau deloc.
fetelor, ma ingroziti cu paraziti de burtici!!!
a mea doarme la ora 10.30 dimineata!!! e atat de neobisnuit,ca mi-am tras o bere si niste alune si ma dau la forum!!! cred ca de la vaccine i se trage! nu mi-a facut febra, dar i-am dat paracetamol de copii preventiv.
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
pisik 4ever spune:
LA MULTI ANI, ALEXANDRA ELENA!
LA MULTI ANI,IRINA!
LA MULTI ANI, MAYA MARIA!
LA MULTI ANI,MARA IOANA!
LA MULTI ANI, ALEXANDRA SOPHIA!
LA MULTI ANI,ALESIA CLAUDIA!
sa cresteti mari si frumoase, fetelor, si sa aduceti numai bucurii parintilor!
fetelor, v-am citit din scoarta in scoarta si am terminat berea. si cum nu am mai baut de nu mai tin minte cand, s-a urcat la cat. noroc ca suntem intre noi, fetele si nu e tati sa ne vada. sper sa imi treaca pana se trezeste aia mica. dar e asa de bine..... hic!
You're unique. Just like anyone else.
... si
bursuca 08.05.05
babygirl spune:
am citit in diagonala, dar dupa ce fumez o tigara(m-am reapucat de fumat dupa 2 ani..) revin si promit ca citesc. explodez! ema azi n-a dormit,n-am scos-o pt ca amuitat caruciorul in masina,iar masina e in Buftea..Sunt franta pt ca am stat in casa toata ziua cu Ema care a miorlait toata ziua de plictiseala.SI....NU SE MAI DESCHIDE USA DE LA BAIE!!!imi vine sa o scot din tzatzani,nu alta.usa de termopan mi-a trebuit!a iesit clanta dinstpre baie,o fi cazut,habar n-am,iar azi cand am vrut sa merg la baie...surpriza!nu va mai spun..poate pe chat inseara asta.
fran spune:
Merci mey de lamuriri cu dragonii, nu's cum de i-am ratat pe astia pana acum, da' recuperez eu![]()
Costum de baie-i-am luat din cora acum 2 saptamani, slip pt. 18luni. Acu' ma intreb daca se pune peste pampers sau nu
-100000 au costat. Dar pentru la plaja i-am luat la targ de la cushies un fel de slip-pampers care se spala, pun o poza cand am timp si...dau de ei prin casa...Mare mirare daca o sa stea Iepu' cu ceva pe ea pe plaja, da' tac'su e hotarat sa nu stea fata in pasa goala ca nu e frumos
Adina-adica azi nu ai putut intra in baie?
Stiu ca nu-ti arde de ras, da' nu pot sa ma abtin...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
fran spune:
Evident am uitat ce vroiam sa zic...Daca nu ati primit indemnizatiile pe martie, trebuie mers in amzei si depusa o cerere , cica s-a facut "o greseala" si 4 mii de persoane au fost omise
. A fost tata si a luat formularul, si tanti aia mirata tare-cica pai am trimis pe ian si febr. Tata ii explica din nou ca vorbeste de martie-aia se uita crucita, noroc ca s-a trezit alta ca probabil sunt printre aia 4 mii care au fost omisi
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
monu spune:
pisik cum adica? doarme de la 10.30 sau a dormit si la 10.30?
mai m-ati dat gata cu costumele de baie. si am vazut unele asa de draguteeee!!!! dar nu mi-a tecut prin cap sa ii iau. ma gadesc ca e prea mica.
si
Alexia Ioana (24 mai 2005)