FIV 74
Raspunsuri - Pagina 9
puiramy spune:
Incerc sa bag si eu poze pe pagina mea, dar nu reusesc.Imi spune si mie cineva cum sa fac?
Avalon spune:
Cristinici, mai o intrebare pt tine : tu ai inceput tratamentul pe 9 sept, atunci aveai deja dosarul gata, banuiesc, nu? Cand trebuie sa am dosarul de analize gata si ok-ul pt FIV daca sa zicem ca as vrea sa incep tratamentul pe 4 sept.? Ca in august giulestiul e in vacanta... in iulie ar trebui sa ma duc cu toate analizele? Si inca una: dosarul de FIV se intocmeste numai la spital, sau ma pot duce cu el si la cabinet? Mersi mult! Pupici!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Avalon spune:
Crinuta , multumim ca ne tii la curent cu starea Andreei, sa-i transmiti toata caldura si toata dragostea noastra!
Ingeras, este super ca faci tratamentul, ma bucur ca nu ai prejudecati de genul "pregnylul nu merge cu gravibinon" sau "sa nu amestecam tratamentele"... Un singur lucru trebuie sa ai in vedere: inainte cu 2 sapt. de triplu test sa intrerupi pregnylul ca sa ai un rezultat corect. Si eu imi voi lua toate precautiile ca sarcina sa mearga bine (atunci cand va fi sa fie). Sarcina usoara iti doresc si un bebe perfect!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
iliuta spune:
lA MULTI ANI MONICA-ELENA SI TUTUROR FETELOR CE MAI POARTA NUMELE ASTA!!!!!!!
Cristinici, asa cred si eu.Sunt convinsa ca va fi asa.TREBUIE.
Liana, .
Andicule
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Monica-Elena spune:
Multumesc frumos nusy si iliuta .
Avalon dar de ce trebuie sa faca triplu test Ingeras? Nu scrie nicaieri ca trebuie facut. Daca doamne fereste nu ai antecedente in familie de diverse sindroame. Eu una la 35 de ani nu am facut acest test care la mai toata lumea da erori si stai cu sufletul la gura pana nasti. Parerea mea este ca daca sarcina este supravegheata bine si mai ales ecografic(cele 3 ecografii morfologice de sarcina obligatorii si daca le mai faci si la dr. Pop Adrian) poti sta fara nici o grija 9 luni fara triplu si amniocenteza si toate tampeniile de teste. Parerea mea ca una care am trecut prin asa ceva.
andicu spune:
Buna fetelor! am reusit si eu sa intru pe net, desi ma lasa balta cand numa astept!sper s-apuc sa trimit mesajul. Mi-a pus tastatura in brate al meu sot si calc langa pat, asa ca nu ma obosesc prea tare.
Va multumesc din suflet ptr toata sustinerea, imi sunteti tare dragi toate si mi-a fost un dooor de voii!!!sunt bine, am fost un pic speriata,recunosc, joi si vineri,dupa ET, mi-era teama sa si respir, dar sa zicem ca m-am mai calmat. Stie cineva din cele care ati facut FIV daca e ok sa stau pe-o parte in pat? ca eu nu pot dormi cu fata in sus si ma doare si coloana de nu mai pot dupa atata stat in pat?!?
Vreau sa va urez fetelor multa bafta si curaj, Puiramy,MRL, Moni, Whynot si celorlalte care sunt inca in focuri, o sa treaca repede si o sa va dati seama ca aia a fost partea cea mai usoara, asteptarea e mai grea! sa Dea Dumnezeu sa aud numai vesti bune si teste pozitive peste cateva saptamanani!
Iliuta, iti tin pumnii si tie srtrans si o sa fie bine de data asta!
Liana, esti sustinatorul meu de baza si nu uit nici-o clipa ca stai cu pumnii stransi! Pupici multi!
La multi ani de Constantin si Elena, mai ales MOnicai-ELena!
Mai stiti cumva unde era link-ul acela cu dezvoltarea bebelusuliui in burtica pe zile si saptamani? nu mai tin minte la cate zile dupa ce ajunge in uter se fixeaza, si tare as vrea ptr linistea mea sa inteleg si eu ce se petrece la mine in burtica zilele astea!
Gravidutzelor, un pupic dulce, Ingeras, Ginuta,Bety...si multi pupici tuturor!
Scuzati daca am facut grseeli dar scriu din pat si monitorul e cam departe , asa ca ma cam chiombesc sa vad ce scriu.
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
Avalon spune:
Andreea, stai linistita si nu te mai stresa atat! Poate te ajuta cu sfaturi fetele care au mai facut FIV, cum au procedat ele dupa ET... Uite aici este linkul acela cu dezvoltarea bebelusului: http://www.primulpas.ro.org/decizie/primele12.html
Uite si un filmulet ca sa te distrezi si sa vezi ce se intampla acolo la tine in burtica: http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html (incepi cu prima poza din stanga si continui apoi cu celelalte, sunt o serie de filmulete foarte sugestive).
Monica-Elena, LA MULTI ANI! Numai in cazul in care Ingeras doreste sa faca triplul test am spus eu acolo ca trebuie sa intrerupa pregnylul, nu ca e obligatoriu sa faca aceasta analiza... Normal ca fiind foarte tanara poate renunta la acest test. E optiunea ei.
Deusa, intr-un fel e mai bine ca nu ai inceput tratamentul in conditiile acestea, mai intai trebuie elucidata problema cu piciorul, de unde provine durerea si daca nu cumva are vreo legatura cu sintromul de hipercoagulare. Multa sanatate iti doresc!
Monica-Elena spune:
Multumesc de urari Andicu si Avalon. Avalon scuze daca am fost rauta dar daca mi eimi pare rau de ceva este faptul ca nu m-am bucurat de sarcina mea ptr ca tot timpul imi era frica sa nu il pierd.
Andicu bine este se zice acum n u stiu cat adevar este in asta(eu asa am facut) am stat primele 3-4 zile mai mult pe spate. Oricum noaptea te intorci involuntar. Im[portant este s anu incordezi muschii abdomenului. Si stai sa vezi de acum incolo daca vei sta cele 2 sapt in pat cum este dupa 5 zile iti vine sa sari pe pereti si te dor toate cele de zici ca nu iti mai trebuie nimic. Important este sa rezisti ptr ca MERITA.
andicu spune:
Avalon, multumesc mult! Succes cu analizele si in demersurile ptr FIV!
o sa fiu langa tine!
Imi vine si mie randul...
Pozele mele
Moniland spune:
Andicu,
Ma bucur mult ca esti bine si ca ai puiutii in burtica. Dar ai grija, ca ei nu vor ca mama lor sa fie stresata. Ei vor o mamica linistita si optimista. Si ei stiu ca aceea mamica este curajoasa, care face orice numai ca sa le fie bine. Si pentru asta iti vor face un cadou de 1 iunie.
Monica