FIV 74
Raspunsuri - Pagina 8
iliuta spune:
Ileana, tot Fiv-ul ma costa 4200€, plus 1000€ medicatia donantei.
Mi se pare destul de acceptabil.Am fost la prima consultatie, si urmatoare data voi merge cand voi face Fiv-ul.
Doctorul si tot personalul a fost super dragut.Acum sunt pe o lista de asteptare de 4-6 luni. Incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta sa treaca mai repede. Sper ca vor gasi cat de curand o donanta cu semnalmentele mele.. Eu voi sti despre ea doar grupa de sange si RH-ul, iar ea despre mine, doar daca s-au prins embrionii.Atat.
Te pup, si-ti doresc multa bafta.
Andicule, tin pumnii in continuare.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
puiramy spune:
CRISTINICI-Cred ca stabilim data punctiei la urmatoarea eco adica pe 26 mai.Cred ca conteaza mult si ce vede la ecografie.Oricum o sa va tin la curent.
MONILAN,MRL,ANDICU- Multa bafta in continuare si multi pupici.
ileana spune:
quote:
Originally posted by iliuta
Ileana, tot Fiv-ul ma costa 4200€, plus 1000€ medicatia donantei.
Mi se pare destul de acceptabil.Am fost la prima consultatie, si urmatoare data voi merge cand voi face Fiv-ul.
Doctorul si tot personalul a fost super dragut.Acum sunt pe o lista de asteptare de 4-6 luni. Incerc sa nu ma gandesc prea mult la asta sa treaca mai repede. Sper ca vor gasi cat de curand o donanta cu semnalmentele mele.. Eu voi sti despre ea doar grupa de sange si RH-ul, iar ea despre mine, doar daca s-au prins embrionii.Atat.
Te pup, si-ti doresc multa bafta.
Andicule, tin pumnii in continuare.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"
Mihaela
Merci, eram chiar curioasa ( eu cu atatea incercari...).
Este intr-adevar acceptabil.
Poate crezi ca-a nebuna, dar mai bine ca ai sfarsit asa cu Medsana, se poate uita, pe cand alte episoade ( traite de mine cu ei)...nu se pot uita!
pOTI SA FOLOSESTI MACAR, O PARTE DIN ANALIZE?
Oare de ce-i spun donantei, daca s-a prins ceva sau nu?
Aia de la asigurari de sanatate, acolo, nu-ti paltesc nimic?
crinuta71 spune:
Fetelor,
Mi-a scris Andicu mai inainte. Este bine, a ajuns in Timisoara. Doar ca este putin stresata.
Va pup pe toate
poze
Liana30 spune:
crinutatransmitei tu ca olteanca sta cu bata gata pregatita si daca o mai prinde ca sta in stres..se urca in primul trin si directia Timisoara si e vai de ei
nu am uitat chiar daca sunt pasare de noapte pumnii mei sunt stransiii stransiii!!!! pentru voi...
iliuta,,Moniland,,MRLOLTEANCA NU VA UITA MAMA!!!! sufletul ei e alaturi de voi..
"Nimic nu-i imposibil!"
MRL spune:
crinuta71 un dulce. Daca mai vorbesti cu andicu sa ii spui ca ne gandim la ea si ca ii tinem pumnii. Stiu sigur ca i/a venit randul sa devina o noua graviduta din randurile noastre.
Moniland, eu cred ca pe amandoua ne asteapta o saptamana plina de emotii si mari realizari. ma bucur a aud ca ai trecut cu bine peste prima emotie si ca totul s-a rezolvat. Ai sa vezi ca totul o sa decurga foarte bine. Iti tin pumnii pentru marti. Uite un mare si dulce care sa iti poarte mult noroc.
puiramy, iti tin pumnii pentru 26 sa fie bine.
Flori, cristinici,va pup dulce
pentru toate fetele
cristinici spune:
Liana ai aparut!
Crinuta multumim pt informatii.
Pt Andicu , doar pumni stransi si ganduri bune.
MRL, Moniland, Puiramy sa auzim de bine, vad ca tratamentul decurge bine.
Iliuta de data asta va fi bine, ai sa vezi, dupa ploaie iese si soarele.
cristinici
crinuta71 spune:
Liana am sa-i transmit.
MRL iti tin pumnii si tie in continuare. Nu mai ai mult, nu?
Cristinici
Avalon
Fetelor, am sa-i transmita la Andicu ca ii tineti pumnii si sunteti alaturi de ea.
Acum trebuie sa plec, dar va pup pe toate
poze