Simptome de sarcina! - 17

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Shi eu vreau sa merg cu voi la mamici

Inseamna ca asa Bubuleano miine iti tinem pumnii pentru ca ora 10.24 sa fie fara rushi si la 11.00 sa fie cu test pozitiv de singe - incep de pe acum sa tin miinile pumni - explicatii la desen - cel care cade lat e rusul cel cu pumnii strinsi is eu - gata de lupta . Pai sa faci asha - mergi la mamici - ca noi vom veni la inceput in vizita cu buchet de flori cu d-ale gurii pentru bebelusul din burtica, dupa venim cu tot cu burtile noastre

Eu azi am dat ochii cu doamna doctor - am stat de vorba vro ora - am esit incarcata cu energie pentru o saptamina, fericita ca a vorbit cu mine asa cum cautam eu sa fie, ei si pentru ca azi e z2 - miercuri merg la ea pentru ca ea sa inceapa ,, controlul de la a la z ,, - am iesit atit de fericita de la ea de parca eram deja insarcinata

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Io in mod sigur am nevoie de un psihiatru bun... daaaaa' unu' bun de tot! Cred ca nici sub hipnoza nu mi se pot rezolva problemele!
Ce credeti? Am dat peste un caiet vechi de ani de zile (nu va spui cati, ca sunt prea multi)... in care calculam eu de zor in ce zodie se va naste bebelusul in functie de data u.m.... si mai calculam eu dupa niste principii (habar nu am cine mi-a aratat chestia asta, ca acu' nu mai stiu cum faceam) ce va fi, baietel sau fetita... asta e chiar de ras... sau de plans?

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Alinushca, draga mea, ma bucur pt tine! Ma bucur ca ai gasit un doctor in care sa prinzi incredere, mare lucru este, sa stii! Cine stie, poate dr. aceasta noua te ajuta sa ramai insarcinata, eu asa iti doresc!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melutzica

Avalon,iti dau cuvant meu de onoare ca ti-am trimis floricelele din inima,la fel si pupicii

Mihaela http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Stiu, iubita, stiu ca din inima! Pt ca am ajuns sa te cunosc, esti o fata tare sufletista Imi esti draga si tot din suflet iti dau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

Alionusa: bravo!!! vai, cat de mult ma bucur pentru tine ca ai gasit dr, ca ti-a placut si ca esti atat de optimista!!! ma tot gandeam la tine ca esti cazuta in butoi si te intelegeam...dar vad ca esti fata puternica si ma bucur mult ca esti pe calea cea buna... un om intelept mi-a spus mai demult ca o atitudine pozitiva rezolva 90% din "treaba" oricare ar fie ea asa ca si eu te vad deja insarcinata in luna iunie, luna "copilului"

Avalon: in acest caz, ne luam de manuta si mergem amandoua la psihiatru (dar fara un socru de cosmar ) caci si eu cand m-am apucat de "proiect" ii programasem zodia si deja ma gandeam la nume, imi facusem programare la eco inca din Z14 pentru Z28 ca io eram sigura ca se va prinde din prima ...acum imi dau seama ce caraghioasa eram

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Asa care va sa zica aaaa???? Plecati toate la mamici si la mine nu va ganditi! Las' ca va arat io voua! Va promit ca in cel mult 2 luni va ajung din urma si o sa am si burtica mai mare ca a voastra! Na! SAC! Si daca ma enervati le iau si pe Avalon, Valicutza si Aliona cu mine!

Eeee ca m-am nervozat si ma duc la aparat sa ma dreg!

Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!

Biby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Biby daca nervii tai ne ajuta sa trecem la mamici - atunci hai fetelor s-o enervam poate ne luam zborul de aici

Biby as vrea si la aparat dar nea dr. a spus sa vin neatinsa miercuri - el se va odihni taman pentru ovulatie

Aliona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Biiibyyy..hai mai fato ca te luam si pe tine..Da'..fara....la mamici..ca dam exemplu prost la copii..Daca nu ne mai vizitasi..de-aia te uitaram
Hai

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna fetelor,
Eu ziua 24 de patru zile temperatura ridicata,respectiv:z20 36.8,z21 36.7,z22 36.9,z23 37,z24 36.8 si tot de vreo 5 zile ma dor sanii ca abia pot sa-i ating.Eu am un CM de 30-31 de zile.Dimineata am si senzatia de greata.In general inainte de CM ma dor sanii,dar acum mi se pare prea devreme pentru a fi simptome de CM.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

jubica, trebuie sa spui ce temperaturi aveai inainte de z 14 si pana la z 20 ca sa vedem prin comparatie

esti in perioada cand creste progesteronul si de aceea sunt asa sanii dar asta nu exclude o sarcina
succes

Mergi la inceput