Simptome de sarcina! - 17

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

... dar apoi ma consolez cu gandul ca vin mereu alte fete noi care cauta raspunsuri... deci companie voi avea...

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Intru si eu la simptomatice sa va tin companie; azi ziua 24, cu simptome parca de greata si oboseala continua. Astept pina duminica sa-mi fac primul test (m-am aprovizionat cu 3). Mi-am luat temperatura si dupa un palier de 36.9-37.0, ieri a fost 36.8, iar astazi 36.9. O fi semn bun sau nu? Acu ma duc la bazin sa inot putin poate imi revin, parca m-a calcat trenul, asa ma simt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Mda.....Avaloane am eu asa o presimtire..ca pleci si tu cu Melu....Bubu pleaca luna asta..
Io ce ma faaaac??!!
Aaaaa...stai ca ma prinsei..Vin si io cu voi!!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Asa e, Zozelooooo, vii si tu cu noi! Ce ne-am face fara buna ta dispozitie? Zau ca mi-ar place sa te am colega la mamici!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Avalon,sigur ca mergem impreuna;doar asa ne-am inteles nu???eu nici nu-mi inchipui altfel!!!si asta o zic nu numai asa,sa am si eu ce spune ,ci chiar vorbesc serios;bubu pleaca inainte sa tatoneze terenul,si apoi noi o urmama noi!Doar suntem trioul ,cei trei muschetari,cele trei superbe vrajitoare etc etc...Si mersic de evidenta,nu uita sa mai scrii din cand in cand in ce zile ne aflamNa,e mai bine acum??poftim si floricele

zuzooo,vii si tu si toate fetele care asteptam demult sa vina bebe,sa le facem un pic de loc si la cele noutze sa se agite si ele un pic ca noi si tot asa mai departe

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Asa e, Melutzico, vezi, pana si la PMS ne-am potrivit! Mie tare imi vine sa iau pe cineva la azi... sunt cam ciufuta, recunosc! Dar floricele tale mi-au mers la suflet, sa stii, uite ce-ti dau si eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Avalon,iti dau cuvant meu de onoare ca ti-am trimis floricelele din inima,la fel si pupicii

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/mela_oros/my_photos

Mergi la inceput

Ava cand ai zis ca ti-ar place sa ma ai colega la mamici,ma si vedeam cu ditai burtoiul..in fata calculatorului..stand la taifas cu tine....Iar at.cand puneam mana dr.pe mouse..sa-l selectez p'asta->..o duceam pe stg.pe burtoiul imens..Doaaamneee..e de ras sau de plans????!!!..Cred ca am nevoie de psihiatru

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

muscheteritele mele, fetelor, stati usor!!! FRANAAAAAAAAAA!!!
ma si vazurati la mamici!!!
iar eu am o maaaaaaare teama ca maine vor veni uratzii
mi-e asa o frica: imi tot spun: "ei bine, si daca vin-vin, asta e!" si tot mor de frica sa nu cumva sa vina ...oooofffffffffff
parca niciodata nu mi-a fost atat de frica de ei

bubuleana

Mergi la inceput

Mai Bubu..99% io zic de matalutza..ca esti ffooaarrttee !!!..Acuma..dc e sa ma arunc in procentul ala de 1%..nu-i bai...Luna viitoare mergem la mamici-in gashca(adik tu,Melu,Ava..si cine o mai vrea)!!Nu?!
Hai ca fug..ca io sigur tre sa ma tratez!!

..Cu o tzigara..Ce credeati?!!

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput