Salutare tuturor, Anda Panda multumesc pentru PM, e foarte adevarat tot ce ai expus, felicitari pentru rezultatele la slabit.
Din pacate nu o sa pot intra f des, din cauza caldurii sunt "refugiata" la parintii mei, intr-un orasel mai mic si nu am net acasa asa ca va rog sa ma treceti si pe mine la pauza...voi revenii peste cateva saptamani cand voi putea posta zilnic asa cum este normal. Asta nu inseamna ca am renuntat la Monti sau la ideea de slabit, voi tine in continuare dar nu mi se pare corect fata de voi sa fiu considerata activa daca nu pot sa postez. Voi intra cat de des pot si sper sa va anunt ca am slabit, deocamdata stagnez...cu mici cresteri si descresteri din cauza ca nu mananc echilibrat si regulat.
Va pup pe toate si va doresc spor la treaba!!!!
Silvi
poze
Acusor la raport:93,5Kg . E bine...cam asta e ritmul meu de slabit. Nu m-am abatut de la Monti nici o clipa...
Andanii, sa te faci bine...si sa mai papi si altceva in afara de fructe
Anda Panda
Silvi...chiar de te trece in pauya...sa ti totusi Monti...hai ca nu e greu
Spor la slabit
si BB Fulvia
Fetelor...pe unde sunteti? Nu astayi era yiua de raport?
sper ca mai traiti.....

si BB Fulvia
Azi era ziua de raport, dar eu o sa spun pas si revin sapt viit, pt ca trebuie sa-mi vina rushii si am 4% mai multa retinere de apa, deci si ceva kg in plus. Sper sa-mi revin pana sapt viit, va tin eu la curent. 
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos
Stiu ca saptamana asta nu avem raport ca acusor este la mare- distractie placuta !!!!! Sa revii cu bateriile incarcate si fara abateri.
Meniul meu de azi
MD- pepene si cafea
P- cas gol
C- salata der rosii cu tofu
si va doresc saptamana fara tentatii
Noi
Intre 2 bagaje am intrat sa deschid un nou capitol.
Capitolul 78
Revin la treaba lunea viitoare.
Spor la slabit!
Pupici 
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem