Clubul nurorilor (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Chiar asa, azi nu sunteti prea vorbarete...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bei ce liniste-i peaici...pun si biciul nu numai bata ...

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fanna,eu sunt cea mai fericita ca am vorbit cu tine...hai ca incep sa-ti fac si declaratii!
Boeru pe unde o fi...este ocupata cu afaceri?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cinta spune:

buna, norici

stiu ca nu am mai scris de mult, dar am incercats a citesc si nu am mai reusit nici sa termind e citit, nici sa scriu si eu.

pe scurt, noutatile sunt ca in cca 2 saptamani putem sa intram in decorarea apartamentului - ca partea de electricitate, instalare santehnica, etc se rezolva pana atunci

si, ta tata tataaaaa!!!! ne-am luat bilete de avion pt Italia - vom vizita o parte din Toscana pt 1 saptamana in iunie nu mai am stare parca, deja

in rest, nu ma inteles mare lucru din paginile citite, dar ma bucur si eu de bucuria voastra, Sun si tin pumnii Razucai.

iar pe soacra o tin la distanta in continuare. moare sa vina si ea sa vada aprtamentul - se tot roaga de sot sa o duca cu masina acolo. iar noi ne facem ca ploua. am trecut duminica pe la casa lor de vara sa le lasam aspiratorul si un aparat de tuns iarba + tv = ne-au rugat sa le transportam cu masina. si cand iubi era la baie iar eu singura la usa camerei ei - imi admiram burtica in oglinda mare de pe hol - intreaba ca cica unde e cadoul ei de ziua mamei ca aici se sarbatorea ziua mamei. eu m-am facut ca ploua, pt ca doar nu e mama. si pana de curand am fost chiar prea doamna - mereu flori sia tentii, etc la onomastice, zile de nastere, 8 martie,e tc. in conditiile in care trebuia sa trag de sot nu stiu cat si tot eu cumparam pana la urma. asa ca anul asta nu s-a ales nici macar cu o felicitare verbala (SIC!). Dar nici nu a mai intrebat inca o data cand a iesit iubi din baie

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

viitoare nora! Ma primiti si pe mine? Ma incriu si eu cu 1 bucata soacra foarte cumsecade! Exista si un subiect cu socri? ca am un si si pt. el!
Deocamdata sunt extrem de incantata de ei, sper ca si dupa nunta sa ne intelegem la fel de bine si sa fim la fel de apropiati!
la nurori!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

la 4 sparg usa...flavia tu esti la-ntalneala???
cami tu erai acasa?pupa puisorii de cami din partea mea
neamule da si tu veste buna la norici ca stam ca pe jar

Elena

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cinta

buna, norici

stiu ca nu am mai scris de mult, dar am incercats a citesc si nu am mai reusit nici sa termind e citit, nici sa scriu si eu.

pe scurt, noutatile sunt ca in cca 2 saptamani putem sa intram in decorarea apartamentului - ca partea de electricitate, instalare santehnica, etc se rezolva pana atunci

si, ta tata tataaaaa!!!! ne-am luat bilete de avion pt Italia - vom vizita o parte din Toscana pt 1 saptamana in iunie nu mai am stare parca, deja

in rest, nu ma inteles mare lucru din paginile citite, dar ma bucur si eu de bucuria voastra, Sun si tin pumnii Razucai.

iar pe soacra o tin la distanta in continuare. moare sa vina si ea sa vada aprtamentul - se tot roaga de sot sa o duca cu masina acolo. iar noi ne facem ca ploua. am trecut duminica pe la casa lor de vara sa le lasam aspiratorul si un aparat de tuns iarba + tv = ne-au rugat sa le transportam cu masina. si cand iubi era la baie iar eu singura la usa camerei ei - imi admiram burtica in oglinda mare de pe hol - intreaba ca cica unde e cadoul ei de ziua mamei ca aici se sarbatorea ziua mamei. eu m-am facut ca ploua, pt ca doar nu e mama. si pana de curand am fost chiar prea doamna - mereu flori sia tentii, etc la onomastice, zile de nastere, 8 martie,e tc. in conditiile in care trebuia sa trag de sot nu stiu cat si tot eu cumparam pana la urma. asa ca anul asta nu s-a ales nici macar cu o felicitare verbala (SIC!). Dar nici nu a mai intrebat inca o data cand a iesit iubi din baie

cinta

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png

felicitari cinta tine-o la respect !! si nu uita asteptam poze de la tine..din italia...dar mai intrii pana atunci

gata am actualizat listutza...na ca mai sunt si soacre rosii...vicky daca e f buna am bolduit-o...sac!!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Multam fain. Adevarul e ca, de cand a aflat ca vrem sa ne casatorim, eu si feciorul lor, se agita intr-o veselie! In sensul bun al cuvantului! Eu m-am agitat doar sa-mi iau toaletele. In rest, ea si socrul se ocupa.
Razuca mea de soare - si si astept sa pt.reusita ta! Tin pumnii!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

gagici eu o sterg englezeste...pupici la norici!!!

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

bine ai venit vicky
feliciatri pt socrii tai
sa speram ca vor ramne la fel de ok sau ca vor fi si mai ok si ca nu se vor schimba

Mergi la inceput