Clubul nurorilor (52)
Raspunsuri - Pagina 2
marinar spune:
Buna gagici
Fla, Sun daca va supara asa tare rusii va rog sa-i trimiteti la mine- suport orice numai sa vina (sunt in Z 54- dereglata frate, nu gluma).
Raza ma bucur de asemenea vesti. Ca sa te linistesti putin, teoretic ai putea vedea rezolutia judecatorului de maine, in condica de sedinta. Se face camera de consiliu sau... unde ai- poate ajung si eu?
marina
pozici
kitty_nic spune:
o zi buna dragelor va urez si eu!
Eu sunt in toane foarte bune azi, avand in vedere ca vin de la banca unde am depus documentatia pentru credit si in principiu peste 2 saptamani mergem sa semnam contractul. Si dupa aia "si dai si lupta" pe santierul casei noastre.
va pupic si trec la treaba
Poze
Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in
momente care iti taie rasuflarea.
Alynutza spune:
M-am pleostit... Abia la sfarsitul saptamanii viitoare ne vine masina din fabrica si noi o s-o putem ridica abia sambata viitoare sau luni... Naspetii, ne tin aproape o luna, cand ne-au zis ca termenul de livrare e de 2 saptamani, maxim 3 daca ti-o fabrica de la inceput...
Jocelyn spune:
Alynutza, eu am o vorba pentru astia: neam de traista... te duc cu zaharelul :(( imi pare rau, dar pana la urma o sa aveti masinuta
Raza, sper sa se rezolve maine, iti tinem pumnii
Eu mi-am luat in sfarsit rochie de ocazie de la Roandro Style, e tip sirena si imi sta tare bine doar ca pana vineri trebuie neaparat sa o scurtez putin ca e prea lunga, eu nu am tocuri f f inalte.
I plan on living forever. So far, so good
Alynutza spune:
Joce, ai dreptate, cand a fost vorba sa ne ia banii, n-au stat atat pe ganduri, practic noi am avut 1 saptamana la dispozitie sa platim, ca ei modifica cursul si implicit preturile la o saptamana si daca nu plateam trebuia sa mergem iar la ei sa ne faca alta factura Stiu ca o sa vina intr-un final, dar ne facusem si noi planuri si abia astptam sa nu mai depindem de masina socrilor sau cea a lui frate-meu... Si sunt convinsa ca nu au nici un fel de penalitati prevazute pentru depasirea termenului de livrare.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Eu mi-am luat in sfarsit rochie de ocazie de la Roandro Style, e tip sirena si imi sta tare bine
Ma bucur ca te-am putut ajuta... rochiile de acolo ma lasa masca, sunt superbe! S-o porti sanatoasa!
AMR 16 de zile pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
eu sunt, pregatesc terenu' pt ink o nora... vicky, hai, curaj!
AMR 16 de zile pana la nunta
Foto