Mamici de mai-iunie2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 7
Diana79 spune:
Adib noi tzinem pumnii sa fie bine. Si chiar daca galeria a inceput mai devreme ce daca.....oricum eu sunt convinsa ca o sa se intample marele eveniment f curand.
Multa bafta...avezti grija de voi. In curand vei fi tatic ai toate motivele sa fi emotionat.
Diana 36+ cu Nicole Evelyn
inaioana spune:
Wow, Adi! Incepem galeria pentru Ela? Ela, nastere usoara si un bebe sanatos, cuminte si papacios!
Adi si tie nervii tari, ai mare grija de Ela si lasa lesinatul pe alta data![/font=Comic Sans
MS]
Lyly, vrei poze? Si eu care credeam ca vrei sa ne vezi live...
Cat despre asistentele de la CF2...nu stiu ce experienta a avut Luana dar mie mi s-au parut absolut in regula. Si Alia, Dolcebaby si altele au fost multumite de ele asa ca..n-om fi toate nebune!
Sunt insa absolut de acord ca daca una se poarta neprofesional trebuie reclamata imediat si mers pana in panzele albe cu asta. Numai asa se poate schimba ceva. Din pacate romanii s-au obisnuit ca totul sa vina "de sus" si de aceea persista aceste situatii abuzive in toate domeniile de lucru "cu publicul". Si cu toate ca exista parghiile legale petnru a-ti apara drepturile majoritatea nu isi cunoasc nici drepturile, daramite legea si regulamentele care le apara. Eu sunt pentru reclamatie, in nici un caz pentru "taci si inghite"! Oceanul e facut din picaturi de apa si fiecare conteaza! (Hai ca-s patetica)
Vivi, eu l-am scos pe Serghei la 5 zile si am fost la un gratar. A stat afara cam 2 ore, pe vreme frumoasa fireste. Si la Katja a fost cam tot asa, dar la 8 zile (atunci era mai racoare putin).
Asa ca..mult succes la plimbare!
Andreea, promit sa revin cu povestea despre CF2 pe larg!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
[font=Comic Sans MS]pozici
florypop spune:
Haide Ela!!
Ce de bebei.......!!!
Noi am fost ieri la control si daca pana pe 30 mai nuse intampla nimic la prima garda ne taie. Bebe era bine. Are 2600 gr si sta cuminte momentan. Colul este deschis la exterior deci asteptam. Am oprit tratamentele si trebuie sa facem analize.
Pupici,
Flory 35+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
LYLY809 spune:
Ioana, sigur ca vreau sa va vad live, dar pana atunci... Eu nu prea ma mai pot deplasa, fac un efort mare sa ajung la Giulesti, la gym, de 3 ori pe saptamana. Asa nu uit nici drumul pana acolo
Pana nasc sigur n-o sa ma mai intalnesc cu nimeni! As vrea sa pot face ceva, o activitate care sa nu ma solicite fizic, dar serviciul este exclus ( nu ma deplasez si nu vreau sa ma enervez!) iar de citit n-am rabdare...
Ugh, voi ce-ati facut in ultimele zile de asteptare? Dar, ce fac eu aici, intreb mamicile care abia au nascut si numai de net n-au timp!
Duminica amenajam si noi camera lui Samburica
Lacri 37+2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik
iulyp spune:
Adib sigur Ela o sa nasca cel tarziu maine. Imi inchipui ce emotii ai. Cat despre galerie daca au inceput contractiile si noi incepem galeria ca sa vada fata ca suntem alaturi de ea acum la greu, la durere si nu numai la bucurie cand o sa stea cu bebe in brate.
Flory sa inteleg ca dr. ti-a intrerupt Gynipralul? Si eu am colul deschis la exterior de mai bine de o luna dar dr. mea mi-a mai dat si no-spa ca sa il mentina asa cat mai mult. Ea(dr.) zice ca bebe trebuie sa stea cat mai mult in burtik si eventual initiem cezariana mai devreme de 12 iunie cand am programat-o doar daca bebe vrea mai repede afara.
Aura(35+) mamica Nicoletei
POZE
inaioana spune:
Adriella, ai voie sa iei Paracetamol pentru febra. In rest eu iti recomand Oscilococcinum pentru starea gripala: un flacon la 6 ore in prima zi , api doar cate 2/zi doua zile si apoi unul pe zi inca cateva zile. Pentru tuse ia Stodal si pentru gat Tantum Verde spray si/sau Homeogene 9 . Toate astea (inafara de Tantum verde spray) sunt homeopate. Tantum Verde spray si Paracetamolul sunt recomandate si gravidelor si sunt foarte eficiente. in rest..ceai cu multa lamaie, vitamina C si odihna!
Nu te stresa foarte tare pentru tusea de dupa nastere, cu toate ca iti doresc sa nu o ai...inafara de oarece dureri nu patesti nimic, crede-ma pe cuvant pentru ca eu am experimentat-o!
Sper sa nu fie cazul daca o iei din pripa!
Multa sanatate!
Lyly, o sa pun filmele saptamna asta. Cat despre iesitul tau din casa...imi pare rau ca nu iesi, eu aveam senzatia ca esti inca foarte activa. Dar daca vrei te vizitam la pat!
Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)
pozici
mephala30 spune:
Si DianaR era programata azi la cezariana. Stie cineva ceva de ea?
Tinem pumnii sa fie totul bine si sa nasca usor!
Hai Diana!
Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin
cypocs spune:
LYLY, orice ai face tot acolo te gandesti , asa am patit si eu .Emotii si iar emotii .Dar mai mult e stresul decat nasterea in sine .Si trece repede si uiti de toate cand vezi Samburica!
HAI DIANATIN PUMNII
FELICITARI MAMICILOR PROASPETE SI MULT LAPTIC
ALIA 38w
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
adriella spune:
Saru-mana Inaioana. esti intr-adevar f. grijulie cu toata lumea si prompta in raspunsuri. Multumesc mult, merg acu la farmacie sper sa-mi dea fara reteta. Paracetamol si vitamina C am luat si vad ca mi-a scazut febra.
Adib ii doresc nastere usoara Elei!
Adriella 38+4
cocutica spune:
Eu nu am mai aintrat de cateva zile si am reusit sa citesc din urma.... Felicitari noilor mamici, sa fiti sanatoase, sa aveti puiutii sanatosi si sa va bucurati de ei.
Ela, nastere usoara si fara probleme. tinem pumnii
Adriella si Ioana, eu din cate imi amintesc nu se asociaza paracetamolul cu osscillococinum(scuze, am uitat cum se scrie corect ), deoarece acesta din urma scade si febra. Cred ca ar fi bine sa intrebi totusi farmacistul. Pupici si sanatate.
Cocutica 38+ cu Elena