Mamici de mai-iunie2006 (86)
Raspunsuri - Pagina 6
papadie spune:
Felicitari MIHAELA!! Refacere usoara!!!
Bun venit bebe RADO, alt grabit din seria asta :)))
Mijloku toamnei ce faci? Cum e cu beba acasika?:)))
Soficu a inceput sa-si tina singurica capul cateva secunde...arata ca un pui de strutz:-)))))))))))))))) Un capsor cu gat lunguiet si oki nedumeritzi, nedumeritzi de tot:))
arleena spune:
felicitari Virgi si Mihaela.f
sa va traiasca bbei si sa aveti laptic si sani nedurerosi.
se inmultesc bbei aici ca ciupercile dupa ploaie..... ce frumos e...
si eu sunt topita dupa al meu si abia mai am timp sa intru pe dc sa mai citesc despre noile mamici si bbei.
al meu e cuminte si doarme noaptea, e mancacios de numa...noroc ca am lapte, si acum mi-a trecut si ragade-ul de la sanul drept(uns cu bepanthen si laptic si stat la aer) sa mai treaca si de la cel stang si e in regula totul...
am citit ca unele din voi dati completare la puiuti cu lapte praf.....eu ii dau numai san si ma tot intreb daca papa destul.....noaptea doarme bine, nu prea plange, decat daca a facut caca si cand ii e fomica(dupa ce se trezeste, dar incepe cu o maraiala si numai daca nu ma duc la el imediat incepe sa planga)...am vb cu medicul si mi=a spus ca daca nu plange si face scandal e ok.....tre sa-mi iau un cantar acum sa cantaresc sa vad cat papa la o masa....
sunt momente cand adoarme la 5 min de supt si trag de el sa nu adoarma si nimic.....doarme ca lemnul....medicul mi-a zis sa am grija si sa nu-l las sa adoarma....dar daca nu-l pot trezi, ce sa fac?voi patiti careva asa????
am o intrebare....ce alimente sunt contraindicate in timpul alaptarii?? stie care ceva despre ce fructe si legume si alte alimente sa nu mancam?....alex nu prea are colici....a avut in primele zile, dar acum face beshi mult si caca des plus ca ragaie cam dupa fiecare supt.....
la toti bebei
de ALEX
marrycalu spune:
Inaioana,nustiu ce sa zic,sunt pareri diferita,altcineva spunea ca Nan ar fi mai aproape de laptele matern,deci nustiu care-i adevarul,asa ne-a zis ca Milumilul e mai dulce si mai consistent,nici eu nu am gustat laptele decat nefacut si nu simt vreo diferenta.La mine de la inceput nu prea vrea sa suga,si ma storc si-i dau,nu sper sa mai suga prea mult,ma voi stoarce eu si-i voi da macar cateva luni.
Lya spune:
Felicitari Virgi si Mihaela pt puiutii vostrii!
Sa va traiasca copilasii si sa va aduca multe bucurii!
Vivi,f draguta printesa ta!Am sorbit pozele,asa mult mi-a placut!
Vreau sa te intreb ceva:E voie sa alaptezi dupa o anestezie locala(la masea)???
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">34 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
CamiM spune:
salut salut!!E frustrant cum timpul trece pe langa mine si nu mai apuc sa fac nimic zilele astea, de doua ori am inceput sa citesc din urma si sa scriu cate ceva dar nu apuc sa termin ca mancacioasa mea se trezeste si gata cu joaca.. si are un tipat.. mama, mama!!De data asta incerc sa scriu mai intai si sa citesc pe urma..
Va multumim frumos tuturor pentru urarile frumoase si pentru pumnii stransi si incurajarile pe care le-am primit de la voi inainte de cezariana( au picat bine mai ales ca imi era o frica) si dupa!!///
Sa va traiasca bebeii fetele care au nascut intre timp... lista este lunga..si sper sa nu uit pe nimeni:Puiudana, NoemiTM, Vivighe,Arleena, Magghy, Angelica G,Amonar, Doroti, Bogdana, Luana, Carmina,Virgi, Mihaela.fSa creasca mari alaturi de voi, sa fie cuminti si sanatosi si frumosi si sa va bucurati de ei..!!Bebelusi bine ati venit pe lume!!
Cami & Sofia
Diana79 spune:
CamiM bine ai revenit. Multi pupicei Sofiei.
Doroti tu ce faci? Ce face Natalia? Luana bine ai venit acasa cu bebe.
Multe salutari tuturor.
Diana 36+ cu Nicole Evelyn
adriella spune:
Felicitari Carmina, Virgi si Mihaela !!! Sa va traiasca puiutii si sa va aduca numai bucurii!!!
Gabi cred ca ia nascut deja si esti cu puiuta in bratic.
Diana nastere usoara si refacere rapida!!!
Fetelor am racit f.f.tare. Am febra 38, o tuse seaca, ma doare gatul de nu pot sa inghit nimic si nici voce nu mai am iar nasul ma ustura de nu mai stiu ce sa-i fac.
As vrea sa ma refac cat mai mai repede deoarece Luni voi stabili data in care voi naste (prin cezariana) adica inr-una din zilele din sapt. viitoare, si n-as vrea dupa sa ma chinui cu o tuse urata si cu burtica taiata. Daca stiti vre-un medicament care face "minuni" si care e permis in sarcina va rog spuneti-mi si mie.
PS. As vrea sa las nr. de meu de tel la una dintre voi, sau sa-mi lasati mie un nr.
va multumesc mult.
Adriella 38+4
adib spune:
fetelorrrrr...!!!
azi fix 39 sapt.
de pe la ora 4 contractii la 15 min, dureroase si pete maronii pe chilot.
revin cu detalii mai tirziu sau miine... cine stie?!?
numai bine va doresc.
adi si ela 39+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]
Diana79 spune:
Adib cred ca se apropie momentul Sa ne tzii la curent. Pana una alta noi incepem galeria..BAFTA MULTA
HAI ELA!!!! NASTERE USOARA!!! UN BEBE SANATOS SI PAPACIOS.
Diana 36+ cu Nicole Evelyn
adib spune:
Diana79
nu vreau sa dau alarme false. motiv pentru care startul la galerie il voi da eu. ca inca nu se stie daca e cazul.
oricum sint terminat de emotii.
adi si ela 39+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]