Bebelusi de sept - oct 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 5
dana_lucia spune:
Ioana, dragut spus "quality time" cu bebe si eu sunt adepta la asa ceva desi pe de alta parte nu prea ma vad, cel putin acum, in stare sa stau fara bebe nici macar o zi. Subscriu la chestia cu cariera, sigur femeile din ziua de azi pot imbina cariera si viata de familie ca doar nu traim acum 50-100 ani, nu? (mie amicele imi ziceau pina nu demult "carierista" , noroc ca mi-am mai "revenit" putin intre timp!!!)
de la noi,
Dana Lucia si Alberto
locca spune:
Hehe, Ioana, cica primul copil sa fie ce-o fi (ca zodie), la al doilea incepi sa ai pretentii, asa mi-au spus mai multi prieteni. Noi inca nu ne-am decis, adica sotul tot vrea sa ne apucam din decembrie de "munca" ca uite ce copil frumos am facut, zice el ... om vedea.
Ruxandra, mama de Matei (13 sep. 2005)
b_irina_c spune:
Anto .
Ioana si daca trece mai 2007 fara sa ramain insarcinata? Astepti mai 2008 ? Sau ai mai multe otiuni pt zodii?
Eu daca ma decid sa mai am unul, sa vina cand o vrea el (dupa ce decid ca mai vreu unul) asa cum a venit si Vladut.
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Carmi, multumesc mult pentru informatii. Daca poti, intreab-o pe vara din Munchen, sa merg la sigur.
Dana Lucia. Hai ca ti-ai "revenit" bine, cred ca toate prietenele ti-l admira pe Alberto.
Ruxandra, eu am avut pretentii si la primul copil, programat bineinteles. Deci iti dai seama cite calcule o sa fac si la al 2-lea, si cu cite planuri de rezerva (ca deh, imbatrinesc, si se "prinde" mai greu). Oau, cred ca sinteti prima "programare" din grupul nostru, felicitari si va tin pumnii sa se prinda repede.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Hildegard spune:
Hai, insiruitu-va zodiile doamnelor sa vedem cum stam:
1. Veronica - varsator 05.02.1977
Veronica Szamcsek si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze cu Stefan Peter; Poze la 6 luni
Ioana75 spune:
Irina, nu pot lasa chiar totul la voia intimplarii ... deja sintem in casa un semn de Aer, Foc si Pamint. Daca bb2 iese de Apa, ne-am asigurat de conflicte non-stop. Noroc ca ma trimite firma la tot feluri de cursuri de comunicare, dar chiar si asa o sa fie greu sa ii tin in friu pe toti. Bebe iese oricum cind vrea el sau doctorul care face cezariana, dar trebuie sa vin si eu cu o planificare ceva (vorba lui Dumnezeu din bancul cu Itzic: "Cumpara si tu macar un bilet la Loto, ca sa pot sa te ajut sa cistigi").
kid2003 spune:
Ionica, nastere usoara!!! Si eu mai bag un oki la voi, asa...din nostalgie. D-abia acum apreciez cu adevarat magia acelor luni de sarcina, cand eram insarcinata imi doream sa se termine mai repede si sa il vad pe bebe.
Si eu vreau clar sa il fac pe bebe 2, si ar fi super sa iasa baietzel. Astept si eu cu interes retzetele sa ma pun pe treaba. Eu as vrea sa il concep pe bebe doi la iarna, prin decembrie, mi-ar placea sa iasa leu sau fecioara.
b_irina_c spune:
Ioana eu ahbar nu am cum e cu semnele astea . Copii nostrii ce semn sunt? Eu sunt berbec si sotul taur (nu ca la zodiile stea as sti ).
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Ioana75 spune:
Irina, la voi in casa sint: un semn de Foc (tu) si doua de Pamint (barbatii).