Bebelusi de sept - oct 2005 (114)
Raspunsuri - Pagina 4
miflore spune:
Buna dimineatza zane de mai!!!
Iar n-am dormit prea bine, nu stiu ce are fi-mea, poate urmeaza vreun compostor ca deocamdata avem doar 2!
Tonnia, felicitari pentru al doilea mestecator!!! Deci tu ti-ai facut programare la ortoped si vrei si la oftalmo! Eu am zis ca mai stau nitel.
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
b_irina_c spune:
Veronica eu zic sa incepi sa-l pui tu cate putin, ca sa prinda gustul si apoi poate va vrea singurel. O sa-ti dai tu seama dupa ai .
Anto Vera este la Ploiesti, sta la mam ei pe perioada cat e sotul plecat in Germania (6 luni). Cat despre Vladut si Miruna ei sunt buni prieteni si se plac (nu mai zic de casatorii si divorturi ca nu-mi place deloc cum suna si unde s-a ajuns). Dupa capul meu nimeni nu a tradat pe nimeni, ca doar sunt bebelusi si deciziile astea le-am luat noi parintii . Si vb Ioanei ei se pipaie si in ilegalitate
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
mysweetest spune:
Multumim pentru urari!
Hildegard si eu ma gandeam ca e ceva in legatura cu calciul dar abia am temrinat seria lunara de cate 10 zile..o sa intreb dr.
Am uitat sa va zic ..Alexandru are 6 dinti si ma streseaza ca e tot timpul balonat, nu prea vrea sa pape , nici nu doarme ca lumea, nu vrea sa stea singurel mai deloc..parca a revenit vremea colicilor .
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
b_irina_c spune:
Marlena pt dinti. Eu cred ca pur si simplu ii e cald . Si sper sa vina in curand vremea cand va dormi linistit toata noaptea
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
maddy77 spune:
Buna fetelor,
Ieri n-am avut net si azi am de recuperat un capitol...
MIflore,mersi mult...of,e greu cu plecatul asta al tau,poate gasesti pe cineva de incredere sa stea cu fata,altfel mi se pare cam greu..mai am o prietena care tot asa a plecat dar vine la 2 sapt in tara ca sa-si vada copilul,asta pe banii firmei.Sunt convinsa c-o sa iei cea mai buna decizie.
Aseara s-a trezit fii'mea cam asa sa manance:la 12,3 si 6,papa cam 150 ml mai mult nu vrea,seara-i dau lapte cu cereale si-i este foame la 2 ore.Adevarul e ca nu prea mananca ziua si i se face foame noaptea...efectiv plange de foame,daca-i dau ceai se linisteste pentru 5 min.A inceput sa nu mai vrea nici fructe,legumele le mananca la fel de prost,o zi papa,4 nu...deschide gura numai la iaurt..in rest trebuie sa o fraieresc,dar nu tot timpul tine,asa ca-i dau lapte.Am incercat sa pun iaurt in fructe si legume si nu le vrea nici asa...doar iaurt simplu sau cu cereale si atat.Poate aveti vreun sfat pentru copii mofturosi???
Anya20 spune:
Miflore , Anya este bine, multumim de intrebare. Face uneori fite la mancare, dar deja m-am obisnuit. De cateva zile doarme toata noaptea si ii doresc sa o tina obiceiul .
Ionica - iti doresc o sarcina usoara si un bb frumos si sanatos.
Tonnia - nu am disparut. Doar n-am mai avut timp suficient sa va citesc.
O zi buna tuturor!
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Antoanela23 spune:
Irina, sper ca nu te-ai suparat, era o gluma, bineinteles.
Marlena, felicitari pt dintisori.
Anya20, Maddy, rabdare multa si succes in continuare la mancatul diversificat cu lingurita.
Eu inca sunt emotionata cand ii dau lui Victor sa pape cu lingurita si-l vad cum deschide gurita, mai ales la inceput cand e foamea mare; apoi face si el ceva fite si trebuie sa cantam, facem ca avionul, etc. Dar se vede antrenamentul de la cresa, asta e clar si cand nu are febra sau alte neplaceri mananca f bine, Doamne ajuta.
Am uitat sa va spun, fiul meu a facut ieri prima victima, a tras-o de par pe o fetita la cresa si a facut-o sa planga. Mai are de lucrat la cum se agata fetele, e clar.
Ma duc la scarbiciu, dragelor, va mai vizionez de acolo.
Pupaturi,
Anto siVictor (8 octombrie 2005)
marinela79 spune:
Servus, la toata lumea.
La multi ani bebici frumosi aniversati azi, si la multi ani si pt sotul Marlenei sa fiti sanatosi si sa va bucurati impreuna de dulceata voastra.
Felicitari noilor dintisori care au mai aparut,mai ales pt printesica Ege care are deja 8.Cum se inteleg cei 8 dintisori cu tziti?Pozele voastre retro sunt superbe,iar voi adorabili.
Noi tot sexy, adicatelea fara dinti,dar am vazut copii care abia la 11 luni au avut primii dinti si au niste danturi faine.......Au timp sa iasa ei, dar cred ca lucreaza in interior ca asa musca cu gingiile.Mi-a prins buza, si eu care eram fericita ca ma pupa,m-am ales cu o muscatura.Face tai-tai la babe si astea pica pe jos de placere, se ridica in picioare tinandu-se de bluza mea, in patut sta doar in genunchi, cred ca ii e frica inca sa experimenteze, desi il vad dornic.Tipa toata ziua de-mi sparge timpanul si spune"opa"cand vrea sa-l ridic in piciare, iar dupa ce il ridic spune"babo", care inseamna bravo la noi.La capitolul agatat si noi stam prost, tare mai e badaran, trage fetele de haine, de piept, le bate cu palmuta, cred ca trebuie sa aiba o discutie cu tati sa-l mai cizeleze nitel, ca noi nu suntem asa.
Ionica, sa ai o sarcina usoara si un bebel mancacios si sanatos.
Imi pare rau ca mai sunt copii mofturosi, eu sper ca Iaris sa nu se sttrice ca tare bine mananca, tot ce vreau eu.Maine, cand face 8 luni va papa peste pt prima data.Daca il mananca e cel mai grozav copil.Nu stiu ce sa le zic mamelor de mifturosi, sa incercati sa faceti combinatii in asa fel inact sa primeasca tot ce le trebuie.Noi stam mult la masa de legume, vreo 20 min ca se joaca, povesteste, danseaza, dar gurita o deschide sa pape desi trebuie sa fiu mereu in directia lui.
Nu scriu des, dar cand scriu va ocup toata pagina.Eu pe chat intru dar ma pierd de cum am intrat, am inteles ca furnizorul meu de net e de vina ca am o retea naspa
Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)
Ioana75 spune:
Buna dimineata la amiaza, si la multi ani sarbatoritilor!
mifloricico, mama denaturata e cea care "vegeteaza" cu copilul, prin comparatie cu a petrece "quality time" cu odrasla. Acum serios, daca avem copii inseamna ca trebuie sa lasam la o parte cariera? Ca eu n-am citit asta in nici o carte. Orice ai alege, sa te gindesti ca ceilalti nu au nici un drept sa te judece.
Gina, si mie mi-a placut ca am vorbit pe chat. Va urez de pe acum bafta, la anul sa iasa baietel. Si sa-mi zici si mie reteta de baietei.
Marlena, la multi ani sotului!
Anto, viata e complexa, si are multe aspecte. Lasa sa se obisnuiasca de mici ca rar prima iubire e si ultima. Despre chat - incearca cu IE (mie cu Opera tot asa, imi apare o fereastra goala).
Eu urmatorul bebe nu m-am decis ce zodie sa fie, primul imbold e Varsator, asta inseamna sa-l concepem in luna mai 2007. Daca totul merge uns, ar fi 2,5 ani intre copii, ceea ce m-ar coafa.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Carmi spune:
Salutare la fete !
Ioana, ma intrebai de reduceri, aici sunt de pe la mijlocul lui iulie pana pe la sfarsitul lui august si mai sunt de la mijlocul lui noiembrie pana cam pe 20 ianuarie. Insa nu stiu daca e la fel in toate landurile, eu stau in vest. O s-o intreb pe vara-mea de la München ce si cum prin partea aia si-ti spun, ok?
Am facut una nefakuta, am lasat caruciorul in balcon (ascultand meteo care zicea ca nu ploua) si l-am gasit....leoarca, asa ca azi stam frumos acasa si asteptam sa se usuce ´masinutza´.
Pa !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video