Sunt disperata! Va rog, ajutati-ma!
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
Se rezolvaaaaaaaaaaaaaa!... Cu batut la cap, atentii, ajutorul unei tanti cu suflet, maine, cel tarziu poimaine, GATA!
Astazi am depus actele, pe 3 iunie imi pot implini visul!
Va multumesc din suflet tuturor, pt tot: pm, incurajari, sfaturi!
marinar
!
mi-ai fost alaturi, fara sa ma cunosti (a venit la tribunal, oameni buni, in ziua procesului!)...Imbratisarea ta si faptul k ai stat cu mine
...n-am cuvinte... pot doar sa iti MULTUMESC!!!

AMR o saptamana si 4 zile pana la nunta
Foto
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Ne inviti la nunta?
AMR o saptamana si 4 zile pana la nunta
Foto
Happiness_4_us spune:
Bravoooooooo, te-am urmarit de cand ai postat subiectul si stateam cu sufletul la gura sa vad daca o sa rezolvi!
Felicitari si sa aveti o nunta ca-n povesti!
Nana Motoc
Nunta noastra!
furni spune:
Slava Domnului, sa fie intr-un ceas bun !
Oricum, schimba ceva la titlul asta ca deprimant.
Ana68 spune:
Draga Raza de Soare,ma bucur si eu pentru reusita ta si ma alatur celor ce te felicita din suflet pentru succes!
Ioana Sora,multumesc din suflet pentru lamurire.Este binevenita!
A.Cicel,si tie multumesc mult pentru lamurire si de asemeni este binevenita!
Una peste alta maine Marius va merge in Caransebes,locul unde s-a pronuntat divortul si poimaine se va prezenta la tribunal.Se pare ca dupa mai multe sapaturi facute a descoperit o veche cunostinta cu rude in sistemul judiciar si sa speram ca il vor ajuta cu aceasta problema.In principiu nu ar trebui sa fie prea greu,insa nu zicem hop pana nu sarim parleazul....
Numai bine va doresc tuturor si sa aveti o saptamana cat mai buna si mai plina de realizari!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ana68
asta seara,cunostinta noastra care ne ajuta cu dosarul si care lucreaza in domeniu ca consilier financiar,l-a sunat pe Marius si i-a spus ca ii trebuie hotarare de divort definitiva,Marius fiind divortat din anul 2002.Am ramas masca amandoi,iti dai seama si mi-am amintit de problema ta...I-am povestit si la al meu si iata-ma cerandu-ti,din suflet,ajutorul.Ii trebuie pe sentinta o stampila pe care sa scrie "DEFINITIV".O mare ,mare....pot sa injur?
Ce pasi trebuie urmati.La noi e si un pic mai complicat,caci Marius s-a casatorit in Medias,iar divortul s-a pronuntat in Caransebes.Cum trebuie procedat?Ce trebuie sa facem,sa faca el?Ma gandesc ca bine ca am aflat acum,ca de ne-am fi hotarat sa facem si noi nunta...cred ca ...nu stiu ce ne faceam.
Multumesc din suflet,iti pumnii in continuare sa reusesti...si te rog mult sa nu ne uiti.
Pai... dupa divort, eu am primit acasa o comunicare, sa ma duc la tribunal sa iau hotararea; am mers parca la Registratura, mi s-a legalizat pe loc, am platit o taxa si gata. Deja scria definitiva si irevocabila pe ea.
Vad k deja va interesati de asta. Nu stiu cum se procedeaza pt orase diferite, dar in principiu, unde a divortat, acolo tb sa mearga. Cititi cu atentie datele de pe hotarare si vedeti dak mai lipseste ceva. Eventual, dak aveti planuri de casatorie - si vad k ar fi -, interesati-va si la starea civila, sa nu aveti surprize si sa puteti rezolva din timp. Dak ai nevoie de alte detalii, da-mi pm.
Mult noroc si multumesc pt urari!
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
Ana68 spune:
Raza,saru-mana de info!Cum am scris mai sus,azi Marius va merge in localitatea unde s-a divortat...Maine voi afla noutati,ce va rezolva...Doamna-ajuta sa se rezolve.Daca am vreo nelamurire am sa pun intrebari in plus.Multumesc din suflet,tare bine mi-a prins sa fiu incurajata!
Numai bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ana68
Raza,saru-mana de info!Cum am scris mai sus,azi Marius va merge in localitatea unde s-a divortat...Maine voi afla noutati,ce va rezolva...Doamna-ajuta sa se rezolve.Daca am vreo nelamurire am sa pun intrebari in plus.Multumesc din suflet,tare bine mi-a prins sa fiu incurajata!
Numai bine!
Stiu prin ce am trecut eu..si ink resimt, deci stiu f bine cum te simti. Repet, dak mai ai intrebari, astept pm. Iti doresc sa fie bine!
Rog moderatorii sa inchida acest subiect. Multumesc!
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto