Sunt disperata! Va rog, ajutati-ma!
Raspunsuri - Pagina 5
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Natasa
Daca tu si sotul sinteti din sectoare diferite, incercati sa depuneti actele la celalalt sector. Nu merge asa?
Da, este o varianta, dar ne-am gandit k poate o persoana zice k e bine si ne trezim pe 3 iunie, cand e cununia civila ( Gandacel, am ales data de mult, sunt amandoua in aceeasi zi), k vine a 2 a persoana si zice "stai asa k nu-i asa". Si atunci ce facem? Pt ca din momentul depunerii actelor pana in ziua casatoriei, ei verifica daca e ceva in neregula cu dosarul. Si repet, nu vreau si nu imi permit sa risc nimic. Sigur, pot spune k dak atunci cand mi-au primit dosarul a fost ok, acum de ce nu mai e, de ce atunci l-au primit? E cu dus si-ntors. Complicat...Si din moment ce deja e o cerere inregistrata pt modificare, mi-e sa nu rasufle...Of, pana vineri o iau razna!
AMR 16 de zile pana la nunta
Foto
Ana68 spune:
Raza de soare draga,in primul rand iti tin pumnii sa iti rezolvi problema si in al doilea rand te rog din suflet,pentru ca tot treci prin problema asta,sa imi spui si mie,de la inceput,pas cu pas cum ai procedat in aceasta problema,caci nu mai esti singurica intr*un astfel de necaz:intra si al meu sot alaturi de tine.
Iata cum sta treaba:ne-am hotarat,dupa indelungi desbateri,sa facem un credit pentru nevoi personale la HVB.Am facut copii si copiute,am completat multe hartoage,printre ele numarandu-se si sentinta de divort a barbatului cu care traiesc(nu suntem inca casatoriti legal,traim in concubinaj),actele au fost trimise spre aprobare la Buc. si asta seara,cunostinta noastra care ne ajuta cu dosarul si care lucreaza in domeniu ca consilier financiar,l-a sunat pe Marius si i-a spus ca ii trebuie hotarare de divort definitiva,Marius fiind divortat din anul 2002.Am ramas masca amandoi,iti dai seama si mi-am amintit de problema ta...I-am povestit si la al meu si iata-ma cerandu-ti,din suflet,ajutorul.Ii trebuie pe sentinta o stampila pe care sa scrie "DEFINITIV".O mare ,mare....pot sa injur?
Ce pasi trebuie urmati.La noi e si un pic mai complicat,caci Marius s-a casatorit in Medias,iar divortul s-a pronuntat in Caransebes.Cum trebuie procedat?Ce trebuie sa facem,sa faca el?Ma gandesc ca bine ca am aflat acum,ca de ne-am fi hotarat sa facem si noi nunta...cred ca ...nu stiu ce ne faceam.
Multumesc din suflet,iti pumnii in continuare sa reusesti...si te rog mult sa nu ne uiti.
Va doresc tuturor numai bine si zile linistite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ioana Sora spune:
Ana68, eu am obtinut stampila asta de la judecatoria unde am divortat. M-am dus cu hotararea de divort si mi-au pus stampila pe loc. Insa m-am dus sa-mi puna stampila imediat ce au trecut cele 30 de zile de la pronuntare ( nu se pune stampila "definitiv" imediat ca poate una dintre parti vrea sa faca recurs...). Sper sa fie la fel de simplu si daca divortul s-a pronuntat acum cativa ani.
Ioana Sora spune:
Raza, mult succes !
Si eu am patit ceva de genul asta cand sa ma marit. Pe certificatul acela medical tipizat, la adresa, scrie: "Strada....." si trebuie sa completezi. Pe vremea aia, stateam pe Vacaresti si doctorul a completat locul lasat pt completare cu "Vacaresti". Pentru ca nu a taiat "Strada" si nu a scris "Calea Vacaresti", ne-au respins dosarul. Intre timp doctorul plecase in concediu, nu mai avea cum sa ne faca el modificare... Dupa multe telefoane, am reusit sa luam legatura cu primarul, care a fost foarte dragut si ne-a ajutat.
a.cicel spune:
quote:
Originally posted by Ana68
si asta seara,cunostinta noastra care ne ajuta cu dosarul si care lucreaza in domeniu ca consilier financiar,l-a sunat pe Marius si i-a spus ca ii trebuie hotarare de divort definitiva,Marius fiind divortat din anul 2002.Am ramas masca amandoi,iti dai seama si mi-am amintit de problema ta...I-am povestit si la al meu si iata-ma cerandu-ti,din suflet,ajutorul.Ii trebuie pe sentinta o stampila pe care sa scrie "DEFINITIV".O mare ,mare....pot sa injur?
Ce pasi trebuie urmati.La noi e si un pic mai complicat,caci Marius s-a casatorit in Medias,iar divortul s-a pronuntat in Caransebes.Cum trebuie procedat?Ce trebuie sa facem,sa faca el?Ma gandesc ca bine ca am aflat acum,ca de ne-am fi hotarat sa facem si noi nunta...cred ca ...nu stiu ce ne faceam.
Multumesc din suflet,iti pumnii in continuare sa reusesti...si te rog mult sa nu ne uiti.
II trebuie timbru judiciar de 1500 lei, la primarie trebuie sa plateasca o taxa de timbru de 20 de mii (parca) si sa mearga la judecatoria care a pronuntat divortul, ca acolo este dosarul de divort. La registratura se rezolva problema. Noi am avut aceeasi problema, dar am aflta ca trebuie legalizata hotararea de divort in ziua cand a trebuit sa depunem actele la primarie pt casatorie. In mod normal dureaza 2 zile toata treaba asta, dar cu buna-vointa...poti rezolva intr-o zi.
Andreea
28+ 
POZE
Mickyyy spune:
Nu stiu daca ai reusit sau nu sa rezolvi, eu abia acum am gasit subiectul asta. Daca tot n-ai reusit, aveam o prietena care lucra la primaria sectorului 1, sper ca mai lucreaza si acum tot acolo ca n-am mai vorbit cu ea de ceva vreme, dar este o tipa super ok si daca poate sa te ajute cu ceva sigur o va face.
da-mi un PM in caz ca n-ai rezolvat si o sa o caut eu maine sa vad ce se poate face.
succes si casa de piatra!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
craciunitza spune:
Raza cred ca s-a invoit de la serviciu, ca sa-si rezolve problema. Nu o cunoaste nimeni personal, nu stie nimeni ce a rezolvat?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
impreuna spune:
Da, problema ei s-a rezolvat, judecatorul a fost intelegator si luni isi poate depune actele la primarie.
Cand apare ne da ea detaliile.
Flavia (sotie si mamica fericita)
teo1970 spune:
BRAVO !!! (am tinut si eu pumnii pt. Raza, ma bucur ca s-a rezolvat)
Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

craciunitza spune:
Razo, bravo, felicitari, sa ai o viata frumoasa ca numele tau.
Ne inviti la nunta?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele