Smecherashi de iulie-august 2004 (182)
Raspunsuri - Pagina 9
Dorsilia spune:
fetelor am citit printre randuri si raspund si eu asa in stilu meu el fugitivo:
Daria- te vei obisnui cu ochelarii, vezi sa-ti stea comod pe cap, sa nu te stranga si nici sa nu-ti pice pe nas in jos, mergi sa ti-i regleze. Acomodarea dureaza in functie de persoana, sa stii, si depinde si ce rame si ce dioptrii ai. Bafta!
Anca, Monica- sanatate puiutelor!
Kro- si Danut a avut aceleasi simptome, bubite ce pareau sa-l manance pe la coltul guritei si niste asazise afte albe in gurita, in vestibului bucal, pe buza de jos in interior, care au devenit dureroase, gingii umflate si rosii..... Dar la el au fost (cred) pe fondul administrarii de antibiotic care i-a dereglat functia hepatica. L-am badijonat de 3 ori pe zi cu o solutie pe baza de stamicin
kim222 spune:
Daca vreti sa-mi vedeti puiul...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/basom11/detail?.dir=/a14cscd&.dnm=7781scd.jpg&.src=ph&.tok=ph4Ni4EBlXJ1nqIB
in poze apare cumnatul meu..pt ca stiu ca ma veti intreba
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
AncaMaria spune:
Olivia, si eu care credeam ca te destrabalezi... :((
Bianca a avut febra 37,7 in ureche, dar cred ca s-a invirtit undeva in jur de 38 in noaptea aia... dar azi noapte nu a mai avut si nu vad alte simptome... poate a facut insolatie duminica desi a purtat palariuta pe cap..
Lia, sunteti bine?
Andreea, io prefer sa vad mai putine kile la cantar.. imi face bine la psihic...
chiar acu fusei in pauza de pranz la un magazin si am probat neste toale de era sa mi le cumpar pe toate, asa de balerina ma vedeam in ele ...
Gata, fug la o sedinta..pupici tuturor si vorbelim mai tarziu..
kim222 spune:
Anca poate a fost ceva usor
...si s-a dus...Dar apropo de insolatie...nu conteaza daca a avut capul acoperit..insolatia apare cind capacitatea de termoreglare a temperaturiii ..este depasita...Deci nu expuneti la soare copii...decit cu moderatie! Oricum Bia nu a avut si alte simptome...Si ti-ai luat hainele pina la urma??
Noi am dat duminica iama ....la Gap....
As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.
BLUE ANGEL spune:
rpd ca-mi pica ochii in gura de somn ...
Gradi SCooby Doo ..este chiar vis-a vis de lic Sincai , la Tineretului , este o straduta retrasa cu cateva casute ...
cel mai bine ar fi sa mergeti sa o vizitati , sa vb cu dir care este o persoana deosebita si are si ea fetita acolo ...
eu am fost , mi-a placut modul de abordare si l-am inscris de la 1 sept ..la program scurt , de acomodare ...ce se va intampla atunci ..o sa vedem ..sper in primul rand sa rezist eu !!!dar trecem noi si peste asta ...
parca am vazut un subiect despre aceasta gradi si la subiectul "Gradinite, etc ..."
Andreea , te rog trimite si mie link-ul cu poze cu Pupi pe adresa de la munca , pls ...ca nu le-am gasit !!!
l-am vazut pe Luca de Cta ...si pe cumnat ...si lui Pufu tot la tabelul ala cu bile ii place ...e tare fain parcul ala ..pacat ca nu are mai multi copaci ..vara bate un soare...
Olivia , nu esti suparata pe mine , da?
in seara asta am ajuns la 8 acasa ...sotul e si el musafir ..noroc cu bona ca ne-a adoptat si pe noi
pupam toate mamicile (si pe la burtici unde e cazul) si toti smecherasii
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
BLUE ANGEL spune:
ahaaa , uitasem sa va intreb ceva ..voi le mai dati smecherasilor laptic la culcare ...ca Pufu al meu tot asa adoarme ..cu biberonul de lapte ..si ma gandesc ca ar trebui sa schimb ceva ...sa-i protejez dantura ...
voi cum faceti ?
multumesc
Simona si Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Simo?????? Scriu acum email...
Cit priveste lapticul..stii ca noi nu mai bem cu bibe demulttt....si nici lapte la culcare...
AncaMaria spune:
Olivia, nu le-am luat ca nu era cazul... nici prea ieftine nu erau... poate mergem sambata in state ca e long week-end si bona s-a oferit sa stea cu Bia...
Simona, da, noi mai bem lapte la culcare... si chiar noaptea cateodata...acum mai nou daca nu bea noaptea se trezeste dis-de-dimineata strigand "aptea, aptea"... io ma consolez cu faptul ca nu mananca asa bine si atunci mai completeaza cu lapte...
philip spune:
simo, trimis mailu' sa le ai la cafea maine dimineata...eu as zice sa renuntati la biberon, vezi cum merge cu canita, stii ca pupi bea din aia cu pai si se descurca f bine, eventual, poti sa-i mai dai seara lapte dar din cana, asa cat ii citesti o poveste, apoi spalat pe dinti si nanita. o sa se dezobisnuiasca el.
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Anca..long we!Cu ce ocazie?Daca erai mai aproape ..te invitam la o cafeluta !
Monica eu sper sa fie bine..in cite saptamini esti?
Nicole ..ai deschis? Cum merge??
Corina..cum este sa stai la o birfa mica cu prietena??
Roberta...ai avut succes azi cu lucrarea? Tin pumnii!
Asta ..pt ca am mai citit din urma