Smecherashi de iulie-august 2004 (182)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
is obosita de dimineatza, am gatit ieri pana la 10.30 ca aveam comandata fasole.....si m-am apucat de ea la 7 :( in ultimul timp ma doare constant capul in fiecare zi, trece dupa doza traditionala de fenobarbital....deja ma apuca nervii.
cat despre scoala...eu votez ptr 6 ani. avand in vedere cat de bine le merge mintea alor nostri....nu vreau sa il tin 4 ani in gradinita unde sa nu faca nimic. si in plus acum fac la gradinita deja alfabetul, se duc la scoala cu "lectia invatata".
Olivia nu m-am apucat de daneza din cauza micului dejun. imi e rau de tot daca nu mananc dimineatza. spor la abdomene. cel mai bine e sa maresti numarul in fiecare zi cu 5 de exemplu - asa te stimuleaza si nici nu-s multe deodata, acomodarea muschilor si rezistenta creste treptat. si pompa ionica de calciu....bla bla bla
Simona da-i laptele lui Pufu inainte de culcare si apoi spala-l pe dintisor, e mai safe asa.
Cristal gata ati ramas singure? cum ati trecut peste prima noapte?
Anca cum mai stai cu slabitul tot asa vertiginos scazi?
Carmen? 'steti ok?
Lia, voi? cum e Danut cu mancatul? tu cand te duci la doc? analize de primu' trimestru, alea alea?
Kro sa stii ca problemuta Feliciei poate fi cauzata de stress - nu i-a fost usor prin ca e trecut cu degetelul, precis! Alessia ce face cu stomatita? ati gasit glicerina boraxata 4%? daca nu rugati o farmacista sa va dilueze concentratia unei sticlutze....ca nu e asa mare scofala! ufff ce maimutze!
gata, ma duc la treaba...o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Neatza,neatza,pe aici se anunta o ploicica,asa ca dooorm...
Cristalina, Mariile noastre semneaza in aceiasi condica, iar pe a mea nu o prinde ora 7 dimineatza in patca are treburi importante de facut!
Daria si eu cred ca mai bine este la 7+ la scoala,pentru ca trecerea gradinita-scoala este destul de grea,am vazut asta la nepotelul meu care acum este in clasa I,si el era fan gradinitzasi un copil care se adapteaza destul de usor.Se obisnuiesc greu la programul 50 de minute ora, apoi 10 minute pauza si cu faptul ca trebuie sa mai si munceasca acasa pentru a doua zi.
Aseara mandra mea impreuna cu tati prestau dans cu muzica la maxim,si ce muzica, AC/DC,la care eu intreb "asta-i muzica?", raspuns la tati, "te rog nu influentza copilul,trebuie sa asculte toate genurile de muzica".Si daca ati fi vazut-o pe Maria cum tzopaia dupa aia ca Angus Young.
Carolina pupam sa treaca aftele cat mai repede,am avut si noi asta vara si tare ne-au mai necajit,si ne-am dat cu glicerina boraxata cu stamicin!
pupici mai revin

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata
hehehe... am citit despre Rox ca se apuca de daneza si ma gandeam ce i-o fi venit... tocmai vroiam sa zic ca suedeza e mai usoara E dieta mea preferata, la mine face minuni si nici nu mi se pare grea
Ma'c sa beu cafeaua ca vad ca nu functionez la capacitate la ora asta
pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Pozici noi
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550496677&security=SqnjLR

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550492221&security=yHzoGG

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=550495387&security=Nctsrg

_
O zi plina de bucurii, Eli & Stef
noi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32097" target="_blank">Nasterea broscutei Alte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Si eu incep daneza duminica Cine mai vine ???

Si buna dimineataaaa, am dormit toata noaptea la mine in pat, alta viata

O zi insorita sa aveti, merg sa admir copii frumosi !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Roxi, intrebare: in ce doza pot sa-i dau ACC 100? Cate plicuri pe zi? Are niste muci ingrozitori care nu prea curg. fara febra.

Mersi mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!
Pseudo-gravidoasa la raport!
Olivia 9 saptamani jumate, sa traiti !
Vazut poze cu Luca...frumoase! Aia cu piticii e super!!!
Ioana, si Maria mea face pe cocosu', de obicei la 7, cu mici exceptii exceptionale cand doarme mai mult...si daca e prea devreme o pun cu mine in pat, vine langa mine imi pune mainile pe fata si incepe "neatza! neatza!" pana deschid okii...Alalteieri la 6 si jumate ii dadea desteptarea lui ta-su...Si el a amenintzat-o cu ce a putut: "Te spal pe cap azi, sa vezi tu!"...hehehe
Anca, sanatate la Biencutza!
Mitzule, iesi la raport!
Simona, noi mancam laptele din castronel cu linguritza...succese nesperate am avut...Maria era certata cu laptele, acum baga 300ml dimineata si 300ml seara ..Toata lumea e fericita.
Daria, la mai multe nopti odihnitoare!...:)
Roxi, de la ce te doare capul!? Ai grija de matale...

Io trebuie sa imi fac auto-critica...Nu o prea spal pe Maria pe dinti...Am avut tentative, vrea sa se spele singura si nu ii iese, acum astept sa ne mutam si trecem la program zilnic de spalat cu tot tacamul...Sa-mi fie rusine!!!

Primele 24 de ore fara sherifu' au trecut nesperat de bine...Mamaie e pe baricade, da' nu se pricepe la nimic asa ca iar imi fac antrenamentul sa vaz cum e cu doi copii neascultatori ...:)
In rest n-am nici o apasare (adica am trei, ca sanii ma dor de numa'...si mananc ca porcu; asa ca ma apasa stomacul non-stop...)

Intrebare intrebatoare: i-am trimis niste oscillococcinum si ulei de catina unei mamici din germania si as vrea sa stiu voi cum le-ati dat la pui (am trimis si alte chestii, pe care cred ca scria cum se administreaza, daca nu, va mai intreb...)

Avusei vreo logica!? Ca's cam adormita acum...
O zi frumoasa sa avem

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Vazut si pozici cu Stefan, Eli si bunica (care e asa tanara!)...tare frumoase!...:)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Mitzu 2 plicuri pe zi. poti si 3 dar nu cred ca e cazul. dizolvat in putin apa, cam 50ml, ca are gust bun si ii poti zice suc.
Cristal, cre ca face pe nebunu...e semn de prezenta. bine ca ati trecut ok peste primele 2 de ore. fa training cu bunica, nu te lasa!
Daria io zic pas la daneza, nu pot sa nu mananc nimic dimineatza ca lesin pe la 10 (de-adevaratelea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Eu am inceput ziua devreme - am fost la sala dupa care m-am dus sa vizionez 2 gradinite. Una nu mi-a placut deloc, celalata mi-a placut f.f. mult, dar e cumplit de scumpa!! Cred ca dupa-amiaza ma mai duc sa vad inca una si as vrea sa vad si Scooby Doo, dar imi trebuie adresa exacta si nu am gasit-o pe net. Simona, poti sa-mi dai adresa exacta si eventual un nr. de telefon de acolo? O sa caut si pe forum.
Stefan de la o vreme nu mai vrea lapte la culcare - maninca ultima oara un borcan de fructe pe la 8.30 si dupa asta uneori mai ciuguleste ceva, alteori nu mai maninca nimic. Aseara am fost in parc si o mamica l-a servit cu un fursec de casa - nu va spun ca l-a mincat pe al lui si dupa asta s-a dus la alt copil si i-a luat din mina jumatate de fursec de la un alt copil...Baietelul respectiv si nu a apucat sa protesteze ca fiu-meu si mesteca fursecul ca si cum nimic nu s-a intimplat...

Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput