Steriletul Mirena

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mioritaus spune:

FETELOR, de duminica am menstra si cu toate ca am montat steriletul Mirena vad ca este abundent si am si pierderi de cheaguri.O fi normal ce se intampla? Azi este marti si vad ca nu imi da semne sa se opreasca ....
Astept parerile voastre...
Numai bine,
Miorita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ozia spune:

Poate cineva sa ma ajute cu un tratament naturist pt un chist ovarian.Este destul de mare(5 cm ).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Angelinne spune:

Pentru chist ovarian de 4 cm eu am tinut un tratament homeopat de 4 luni si a disparut. Incearca asa ceva .Functioneaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jennifer spune:

Cine mai are, dintre doamnele care au scris anii trecuti, sterilet Mirena ? Cum se mai comporta ? Mi s-a prescris si mie ca ultima solutie inainte de histerectomie.
Si cum se scapa de chisturi mari cu tratament naturist ? Multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu il mai am, ma simt super bine cu el.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Briu sa sti ca si eu am nascut cu cezariana si am Mirena de cateva zile,nu am sangerat mult(doar in prima zi)azi am fost la innot intr-un bazin de 2.4m si am facut 5 ture si nu am patit nimic,din contra m-am simtit f bine,ca si cum nici nu l-as avea.
Doctorul mi-a spus ca daca sangerez mult(cam 1/2pahar,cca.5-6 absorbante si am dureri mari) sa ma duc sa ma consulte de urgenta, asa ca Miorita sa sti ca nu e bine sa astepti dute imediat la doctorul ce ti-a facut procedura si spunei ce se intampla(s-ar putea sa fi una din nenumaratele femei ce nu suporta corp strain in organism.

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita

Poze noi
http://community.webshots.com/user/balaceanu_l

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelcros spune:

Si eu vreau neaparat o contraceptie buna si fara dureri! Ce sa fac! Heeeeeeeeeeeeeeeeelp pleeeease!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miau-miau spune:

la barbati contraceptia manuala e cea mai buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paunlaura spune:

Mie mi-a montat dna dr sterilet mirena acum 3 luni si ma simt foarte bine. Este adevarat ca imediat dupa ce mi l-a montat am crezut ca nu mai ajung acasa, asa eram de ametita, dar asta a durat doar 2 ore max si dupa aceea nu m-a mai durut decat vreo 5-6 zile burta ca la menstra. Sangerari am avut prima luna o sapt da, una nu, dar in cantitati reduse, abia patam slipul, iar acum am la fel cam o data pe luna. Trebuie sa mentionez ca alaptez.

Mergi la inceput