Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 4
ramsan spune:
Buna dragutelor pe burtici. Am facut echo de 14 sapt. si BB este foarte bine; asa cum stiam de la inceput, este putin mai mic cam cu o sapt. pentru ca am avut ovulatie destul de tarziu...in rest bine, sanatatos (imi faceam griji din cauza infectiei cu E. Coli pe care am avut-o), miscator nevoie mare... manca-l-ar mama lui, of...
Tati era vrajit cu totul de ce se vedea pe ecran si se uita cum BB stie sa faca figuri de box - dr. mi-a spus ca s-ar putea sa fie , ca parca ar avea si ceva in plus pe acolo.
Rezultatele pentru toxo, listeria si CMV sunt toate negative, asa ca mi-am luat o piatra de pe inima.
Peste doua saptamani trebuie sa fac triplul test care trebuie sa iasa foarte bine, ca nu am antecedente genetice in familie.
Am vazut ca voi vorbiti despre purtatul tocurilor... eu am renuntat la ele pentru ca ma durea zona lombara a spatelui, fiind si destul de inalta (1,73) - asa ca am trecut la opincute (asa le spun eu papuceilor gen balerini, care se poarta la orice si sunt chiar la moda vara asta, in culori foarte vesele). Sunt predispusa la varice asa ca incerc cat mai mult sa nu le starnesc (oricum astea se accentueaza in sarcina) si ma pazezsc de tocuri si bai fierbinti (desi imi placeau la nebunie).
La Iasi este un bazar cu de toate, asa ca mi-am cumparat un sarafan de blugi pentru burtik la un pret super, zic eu..600.000 lei vechi...Sunt de parere ca nu se merita sa dai un sac de bani pe haine pe care le porti cel mult trei luni, daca ai noroc si te mai incap...de la magazine gen Mothercare. In plus ma sunt prietene, colege care au fost insarcinate si mai au hainute de gravi la care putem apela.
Eu sunt in culmea fericirii pentru ca prietena mea ce mai buna a nascut duminica pe cale naturala o fetita de 3,300 kg frumusica si sanatoasa. Pe dr. Mihalceanu cu care a nascut i-am prezentat-o eu si Alina este foarte multumita de ea, de felul cum a ajutat-o la nastere si a avut grija dupa aia sa fie bine. Asta mi-a dat si mai multa incredere in dr. si sunt sigura ca este o foarte buna profesionista.
Va pupacesc
Ramona 14+
krmana spune:
Multumesc ca m-ai trecut in lista.
DN - 9.05.1975, UM - 01.03.2006, DPN - 06.12.2006
Am fost la medic ieri, speriata de durerile pe care le am, bb e ok, mi-a dat no-spa pt dureri si scobutil, plus utrogestan pt sustinerea sarcinii. Si daca nu inceteaza durerile, sa merg la spital. Oare sa fie o usoara iminenta de avort? Asa mi-a spus, concluzie data nu de ceea ce a vazut la ecograf, ci din cauza durerilor pe care le am. E medic, sunt sigura ca stie ce spune, insa poate s-a mai confruntat cineva cu asa ceva. Ma gandesc sa nu fie de la coloana...ori...Doamne ajuta!
Florentina G spune:
Salutare!
Ma primiti si pe mine pe listuta de gravidutze?
De curand am aflat vestea ca voi fi din nou mamica, veste ce mi-a fost confirmata si la ecograf acum o saptamana!
Datele mele sunt: UM 18 Martie, DPN 23 Decembrie, Data nasterii: 21 Mai 1978.
Referitor la calculul varstei sarcinii eu apelez mereu la un site pe care l-am consultat toata perioada sarcinii trecute, daca vreti sa stiti exact in ce saptamana sunteti dati clic aici
Cat despre haine de gravida, inca nu ma plang pentru ca dupa nastere am slabit foarte mult, acum am 48 kg iar media mea de greutate era de 52-54 kg. Asa ca am o gramada de haine pe care astept sa le imbrac!
Tina 8+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni
mio75 spune:
Bine ai venit Florentina
Super site -ul recomandat de tine, am intrat si mi-a indicat la fix.Dr.imi aproximase data nasterii la 10.11.2006 iar site-ul la 05.11.2006 si mi-a aratat ca sunt exact in sapt.15 cum zicea medicul.
Multumim
P.S. Fatzuca de bebe ce o afiseaza pt. sapt. 15 este exact ca fatzuca ce am vazut-o la al meu bebe in sapt.13 si jumate la ultimul echo.
quote:
Originally posted by Florentina G
Salutare!
Ma primiti si pe mine pe listuta de gravidutze?
De curand am aflat vestea ca voi fi din nou mamica, veste ce mi-a fost confirmata si la ecograf acum o saptamana!
Datele mele sunt: UM 18 Martie, DPN 23 Decembrie, Data nasterii: 21 Mai 1978.
Referitor la calculul varstei sarcinii eu apelez mereu la un site pe care l-am consultat toata perioada sarcinii trecute, daca vreti sa stiti exact in ce saptamana sunteti dati clic aici
Cat despre haine de gravida, inca nu ma plang pentru ca dupa nastere am slabit foarte mult, acum am 48 kg iar media mea de greutate era de 52-54 kg. Asa ca am o gramada de haine pe care astept sa le imbrac!
Tina 8+ si Maya
Pozele noastre
Maya la 11 luni
ama.lia spune:
Florentina G, bine ai venit in nostru. e super site-ul de care scriai mai devreme.
cristina1974, pe crema de vergeturi eu am dat aprox 7.5 eur.
asa e la noi, problema e ca nu prea se gasesc, oricum la mothercare erau putine produse pt mamici cu burtici, doar crema asta, tampoane, niste carti in engleza parca (fff scumpe), si cateva haine (nu o gama variata). pe mine ma interesa de fapt o crema pt sani, pt ca eu de la marimea fara simt acum ca imi plesnesc efectiv, am impresia ca pielea e intinsa tare, si nu as vrea sa am surprize neplacute.
m-am uitat si in farmacii dar nu am gasit produse speciale de .
Va pupicesc pe toate fetele si burticile,
Amalia12+
Ralumat spune:
Sunt, Amalia, la HelpNet, de la Mustela, si ele destul de scumpe.....si mai gasesti creme pentru gravidute de la Chicco. Si eu am cautat pentru sani, ca mi-era frica sa nu se lase cu vergeturi, dar la Mustela nu m-am mai interesat (dupa ce am vazut ca era 900.000 crema antivergeturi), iar cea de la Chicco pentru sani e recomandata pentru ultima luna de sarcina, pentru a pregati sanul. Asa ca....imi spui si mie ce marca era crema de la Mothercare?
Raluca 11+
cristina1974 spune:
Buna, fetelor, si bun venit Florentinei!
Am intrat si eu pe site-ul dat de Tina, super tare,de fapt e unul enlgezesc,daca nu ma insel eu. DPN a fost calculat foarte bine de medic,insa am aflat noutati,cum ca prima bataie de inimioara ar fi fost pe la sfarsitul lui martie, iar bebe ar fi fost facut pe 3.03.2006...Cata precizie, dom'le!
Eu,deocamdata, nu folosesc creme de la Mothercare,pentru ca mi-am luat ceva inainte de a merge acolo. Moasa mi-a spus ca pot da si pe sani cu crema antivergeturi, oricum eu mi-am luat si ceva special pt sani, tot din gama Palmer's. E cu unt de cacao,ulei de migdale, colagen, elastina si mai nu stiu eu ce.Vedeti, poate o gasiti si in Romania, este foarte buna gama asta,si recomandata cu caldura de moasa mea de la particulari, care e o dulceata de femeie.
Ce sa zic, daca nu gasiti si nu gasiti ce cautati,imi ofer ajutorul,v-as putea trimite eu, de aici; cum considerati voi. Acum va pupacesc pe toate , si sa aveti grija de voi. Intru si mai incolo.
12+
cristina
ama.lia spune:
Ralumat, scrie pe ea mothercare, e un tub cu alb si mov, si numai aia se gaseste in magazin ca si crema de intretinere. eu am fost la magazinul din plaza (la etaj, langa locul de joaca pt copii). A fost 260.000, 900 mii mi se pare si mie cam scump, totusi o sa ma duc sa vad... de ce o costa atat.
Pupicei.
cristina1974 spune:
Imi pare tare rau sa aud ca ,desi foarte scumpe, extrem de scumpe as spune, nu au adus in Romania decat cateva chestii de la Mothercare. Aici iti trebuie cateva ore bune sa te uiti la tot ce au ei,modele foarte variate, creme de tot felul, lenjerie intima pt gravidute, sutiene pt alaptat, tot ce poate sa-ti treaca prin minte.
12+
cristina