SUTIEN NATURANA
Raspunsuri - Pagina 4
Helenutza23 spune:
cand am vazut subiectul din nou pe prima pagina mi-am zis "gata, au gasit fetele de unde sa procure sutiene"....
clara13ro spune:
quote:
Originally posted by ellen
Nici nu stiam ca exista asa ceva. Vreau si eu. Daca gaseste cineva din Bucuresti sa ma anunte si pe mine, pls. In Timisoara slabe sanse sa ajung
Elena &
Alexandra (25.09.2004) 1 Anisor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
------------------------------------------------
"Daca oamenii ar face tot ce le sta in putinta ca sa se ajute unii pe altii, Dumnezeu ar avea mai mult timp sa faca minuni."
ellen, am cumparat ieri sutien naturana minimizer, cu 430.000, de la etajul magazinului obor. este, intr-adevar, foarte comod. pe cutia sutienului apare si un numar de telefon (eu nu am apucat inca sa sun, dar o voi face imediat cum am putina liniste): 57 563004. n-am idee de unde este numarul, banuiesc ca inainte de cifrele astea mai trebuie un cod, ceva...
mitumac spune:
vreau si eu.....sper sa ajung in curand...pe care latura??? sau cam pe unde e?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
clara13ro spune:
quote:
Originally posted by mitumac
vreau si eu.....sper sa ajung in curand...pe care latura??? sau cam pe unde e?
putin inainte de raionul cu burete si alte furnituri pentru tapiterie se face un culoar la dreapta - scurt, de cativa metri - pe care sunt trei raioane. de la ultimul dintre ele am cumparat sutienul. am urcat la etaj pe la intrarea din spatele magazinului, de sub coloane, si am facut dreapta dupa ce am intrat pe etaj.
cred ca am scris cam incurcat... o iau de la capat
asadar: am urcat la etaj prin spatele magazinului, pe sub coloane. cand am ajuns sus, dupa ce am intrat pe etaj, am facut dreapta, apoi iar dreapta cu putin inainte de capat (cred ca ultimul raion pe stanga este cel cu questii de tapiterie). sper sa gasesti. vanzatoarea, o doamna foarte amabila, in jur de 40 ani, te lasa sa il si probezi, asa ca nu esti nevoita sa cumperi orbeste.
mitumac spune:
Azi am fost la Bucur Obor....si sunt tare dezamagita...nu avea Minim...si nici numarul...le-au studiat un pic mai atent...si nu sunt captusite cu bumbac pe interior...era ceva plasticos...asa ca eu am renuntat la idee...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mitumac/album?.dir=/8872
anacami spune:
Buna!
daca ar fi codul 0257 ar corespunde cu prefixul de Arad (probabil ca cel pe care l-ai dat tu este mai vechi, intre timp s-a schimbat numerotatia).
Acum nu mai sunt sigura 100%, dar 99% mi-am cumparat si eu un sutien Naturana acum cateva luni de la mag. Victoria (holul mai lung, partea dreapta de la scari spre capat).Standul este mai mult cu produse Jolidon. Eu am vrut un model cat mai comod, acesta este sport,f. simplu,din bumbac.
Eu am nevoie de MAXimizer ![]()
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
eMonica spune:
fetelor vreau si eu sutien minimizer neaparat!
am sa caut si eu aici in bucuresti .dar voiam sa va intreb, sunt din bumbac aceste sutiene minimizer? ca in poze eu am vazut ca sunt din poliester si elastan. cum or fi oare de fapt?
va pup si va multumesc ca ati spus despre asa ceva.
monica.
Nicoleta spune:
Salut.
Probabil ca voi ajunge in Bucuresti curand (2-3 saptamani). Vreau neaparat un minimizer, va rog sa ma mai tineti si pe mine la curent cu adesele/magazinele unde pot gasi sutiene Naturana. Este important, m-am ingrasat si mi s-au marit sanii si este ingrozitor, ma revars din sutienele mai vechi si altele ...nu sunt in Bv care sa aiba efectul respectiv. Va rog!
Nicoleta
andanii spune:
SUTIENELE NATURANA nu sunt din bumbac, sunt asa cum scrie acolo pe site din poliester si elastan ....
ANDANII 

eMonica spune:
multumesc andanii.acuma asta e, o a-mi iau asa. sigur sunt bune si confortabile, ca prea cautate si iubite sunt.imi iau si eu.
monica

. Vreau si eu. Daca gaseste cineva din Bucuresti sa ma anunte si pe mine, pls. In Timisoara slabe sanse sa ajung