SUTIEN NATURANA
Raspunsuri - Pagina 3
andanii spune:
am gasit in sfarsit sutien Naturana Minimizer la Materna in centrul Timisoarei, si de ciuda mi-am luat doua unul alb si unul negru .... pret 375 000 / bucata
cine doreste acolo gaseste, au primit marfa

ANDANII 

Happiness_4_us spune:
Super sunt! Acum le-am vazut si eu, nu stiam ca exista marca asta in Romania. Trebuie neaparat sa le incerc si eu cand ajung in tara, daca le faceti atata reclama, e clar ca trebuie sa fie bune.
Sa le porti sanatoasa, Andanii!
Nana Motoc
Nunta noastra!
andanii spune:
multumesc Nana , intr-adevar sunt foarte faine ........ de cand am nascut si am ramas cu bagaje mai mari decat inainte si stresata fiind de cum arat , am cautat pana am gasit ceva cu efect minimizer .............
ANDANII 

bmagdaro spune:
Vai fetelor, dacă ați știi de cănd îmi doresc sutienele astea, le-am comandat și la quelle și nu au, vă rog pe cele din Timișoara în special pe tine andanii(sper că n-am greșit numele), să-mi cumpărați și mie pentru că stiu cupa de la triumph, vă las adresa și le plătesc prin poștă, vă rooooooooog, sunt disperată ca altceva nu pot purta și de la triumph nu minimizează cupa.
andanii spune:
EU STIAM CA SI DE LA TRIUMF AU MODEL DE MINIMAIZER
VORBIM PE PRIVAT CUM SA FACEM, IMI SPUI CE NUMAR AI , S VEDEM CUM REZOLVAM
ANDANII 

ellen spune:
Nici nu stiam ca exista asa ceva
. Vreau si eu. Daca gaseste cineva din Bucuresti sa ma anunte si pe mine, pls. In Timisoara slabe sanse sa ajung ![]()
bmagdaro spune:
Fetelor din Timisoara, nu ma uitati....
va rog ajutati-ma cu sutienele naturana, vreau si eu doua.
Nicoleta spune:
Cum a ramas cu sutienele? Pe unde se gasesc? Daca mergeti sa va cumparati intrebati unde gasesc in Bv? Pleaaaase!
Multumesc.
Nicoleta