Mamici de mai-iunie2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Fete dragi multumesc de sustinere si de urarile adresate lui Vladut!

Cezariana e programata pe joi in 18, maine mergem doar ptr. analize si posibil internare, asa ca pana la mine or sa nasca Gabi si Virgi, asta daca nu se mai anunta cineva... Hai fetelor!

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (39 fix)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

quote:
Originally posted by cristina1702

amiss_zip ai idee de ce nu are nimic in saptamana 22 - 28? e plecat sau ce? ca eu speram sa ajung in jur de 25...asta e, daca nu are in saptamana aia, o sa merg ei pe 31...

tu ai mai facut analize? le aud pe fete de nu stiu ce streptococ...la un moment dat am mai auzit de diabet gestational...eu nu am mai facut nimic, desi l-am intrebat daca ma itrebuie sa fac ceva...

a, nu mai sunt sigura ca pot sa apar maine...am niste probleme la serviciu...oricum lectia 2 era despre travaliu si ma cam speria ideea...mai ales ca eu sper sa nasc prin cezariana...

auzi, tie cand ti-a spus ca o sa nasti?

Analize am facut iar saptamana trecuta. Am avut trimitere de la medicul de familie (Nayel nu mi-a zis nimic- am uitat sa intreb) si am fost si mi s-au luat doua fiole mari cu sange. Inca nu mi-au venit rezultatele dar mi s-a luat sange pentru tot. Si sa imi faca glicemia si analize standard pt gravide si hiv etc, sumar urina, scaun ...si desigur trimitere si la cardiolog pentru control de rutina. Ma inteapa inima foarte tare de abia respir, asta din cand in cand, si am vrut sa fac un control sa vad daca totul e ok si cu tensiunea si cu tot...sa stiu daca am contraindicatii pt naturala sau nu. Se pare ca parametrii sunt normali.

Mie mi s-a spus ca e posibil sa nasc pe 26 -29 iunie. La acest control vom sti iar cum s-a comportat bebelina si cat a mai crescut.

Te pup si take care!

Virgi, DianaR, Gabi nastere usoara si bebei sanatosi!!!

Of eu ma gandeam azi ca as avea si mai mari emotii daca veti incepe sa faceti galerie si pentru noi .... uf!

Pipici pe burtici la toate
Petra 33+6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

La mine iar s-a lasat cu insomnie....iar pe Carmina si Virgi nu ma mai pot baza

Diana79 nu esti pe aici sa salvezi situatia?? A propos, cum a fost la dr??

Roxana 37sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

Roxana am avut niste musafiri iar luni si marti e sotul meu liber si stau mai mult cu el. Noi azi am fost la doctor. Tu esti mai norocoasa ca ti-a facut ecografie. Noua nu a vrut, astia sunt cam ciudatzi aici in privintza asta. Mi-a facut testul de streptococ cum am mai scrir. A fost cam nasol asa destul de incomod. In rest mi-a spus ca fata e ok, si m-a chemat peste o sapt iar.
Te felicit pt vestile bune in ceea ce-l priveste pe bebele Catalin.

Diana 36+ cu Nicole Evelyn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Diana79 - daca picea e bine asta e...cine stie din ce motive nu ti-a facut eco. Poate o lasa pentru sapt viitoare!
La mine a surprins niste faze f dragute, iar pe 3D se vedea perfect fetisoara. Dormea asa frumos, si din cand in cand mai sugea catea un pic din degetel pana l-a scapat din gurita...apoi a continuat sa faca aceleasi miscari ale buzelor. E un dulce.

Roxana 37sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

A nascut Virgi!

Azi dimineatza la ora 10.15 (ora Coreei) a venit pe lume Luana Claudia, sanatoasa si frumoasa si grasutza cu 3240 grame! Mama si bebelina se simt foarte bine. Virgi spune ca nici nu se astepta sa fie atat de usor!

Felicitari Virgi, sa fiti la fel de frumoase, sanatoase si norocoase!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Virgi, felicitari si refacere rapida!
Luana Claudia, bine ai venit pe lume

VoichiV37+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Bine ai venit pe lume Luana Claudia
Virgi refacere rapida. Adevarul e ca la cat sport ai facut sunt sigura ca ai sa iti revii foarte repede.

Gabi cred ca tu deja o ti pe Daria in brate la ora asta.Asteptam vesti.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Papa iti urez mult succes la "Operatiunea Olita" ca tare dificila mai e. Cat despre spalatul geamurilor crec'a de la strans kkcei ti se trage, ai vazut totul murdar in fata okilor,( ma rog, geamurile).
Ma bucur sa aflu ca Sofika e cumintica si bunuta si imi place cand mai pove despre cele 2 printzese.
Ma mai pocneste asa cateodata gandu' cum o fi la anu' pe timpul asta cu 2 copchii, cd. cu unul singur este ditamai balamucul.
Da fetelor sa stiti ca balamucul asta da dependentza.

Aura(35+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica_g spune:

FELICITARI VIRGI!!!

FETELOR CU BEBEI NOI, A LUAT CAREVA ERITROMICINA SI A ALAPTAT!!!

VA ROG SA-MI RASPUNDENTI URGENT, DR. GINECOLOG SPUNE CA NU-I PB, ..., MA SURPINDE SI NU AS VREA SA-I FAC RAU BB-NEI. DR MEA DE FAMILIE E CAM ZURLIE. NU PUN F MARE BAZA PE CE-MI SPUNE.

CAND O SA MA LINISTESC O SA VA POVESTESC CE TB SA FACETI SI CE SA NU FACETI!!!
MA LAUDAM CU EXPERIENTA MEA SI AM FACUT CELE MAI MARI IMPRUNDENTE DIN ISOTRIA MEA DE MAMA!!!

BAFTA FETELOR CARE TB SA NASTETI!!!

Mergi la inceput