Mamici de mai-iunie2006 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

Virgi, DianaR, Gabi nastere usoara si bebei sanatosi!!!
Diana imi pare rau ca nu ne-am intalnit, poate cu o alta ocazie.si-ti doresc numai bine.

Si noi suntem relativ bine, am intrat in concediu in sfarsit doar cu psihicul stam prost ...asta ca au grija altii sa ne faca viata un calvar.

Saptamana viitoare ne vine randul si noua sa ne intalnim,... sa-mi tin prichindelul in brate (moment pe care il astept cu o imensa bucurie si nerabdare), insa taticul va lipsi pana la sfarsitul lunii...si nu avem nici un fel de ajutor, si ma gandesc ca la toate mamicile din spital va veni cate cineva...iar la mine nu.
Sper sa fie totul bine.
Adriella 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Bogdanai, Mijlocelu toamnei si Carminabubulina
Sa va traiasca minunatiile si sa va aduca numai bucurii. Felicitari si refacere usoara mamicute nou noutze:)

Nastere usoara ca fulgul pt VIRGI, DIANA si GABI! Facem galerie:-)

Io-mi impart timpul intre rahati mici si mijlocii dar de maine gata incepem operatiunea olita cu Catrina:) Sofia e o bunataciune de copil doarme si papa...Noaptea maninca cam de doua ori si se mai scoala ea daca vrea sa ragaie si nu poate. Am descoperit ca daca stau in pozitie semisezanda si cu ea pe burta ragaie usor si adoarme f bine dupa aia. St chiauna de oboseala ca nu pot adormi la fel de usor ca si aia mika dupa episoadele cu alaptatul. Azi am prestat perdelele si geamurile din living (am 8 OPT!!! geamuri dintre care 4 de jos pina-n tavan...o bucurieeee!). Nu mai stiu ce voiam sa va zic...m-a lasat neuronu definitiv si irevocabil.

Mergi la inceput

aaaa VLADUTZUL Dianei:))) Sa va traiasca flacaul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irina bine ai revenit. Sunt normale durerile de oase, bebe se lasa mai jos, da nu inseamna ca gata nasti, se pregateste organismul. Circulara de cordon inseamna intr-adevar ca bebe are cordonul in jurul gatului si daca nasterea e normala doctorul trebuie sa fie foarte atent ca totul sa fie bine si bebe sa nu se stranguleze, am inteles ca la cezariana nu e nici o problema.

Gabi, curaj, la a doua nastere e mult mai rapid si mai usor!!! Nu te speria, relaxeaza-te, azi iti vei tine bebelina in brate!

Papadie da ce vrednica esti tu mama, cum oi mai avea chef de perdele si geamuri??? Si eu is cheauna, plange asta mica noaptea, se chinuie, atipeste si iar plange si tot asa. Si peste toate mi se pare mie ca e cam inaltat buricelul si are o gropita langa el si mi-e teama sa nu aiba hernie ombilicala. Oricum saptamana asta ne ducem la doctor si o sa stim, poate de-asta plange. Da totusi doarme binisor, plansul asta cand suge si dupa ce suge ma ingrijoreaza insa, am zis ca e jetul de lapte prea puternic, alteori nu scoate gazele da acum ma gandesc ca poate e de la hernie...

Pupici la mamici, burtici si bebici

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si Maria (20 Aprilie 2006)

Mergi la inceput

Irinel sa stii ca si la Soficu e buricul mai inalt dar moasa care vine sa o vada o controleaza mereu si cica e OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Hai Gaby!Nastere usoara!

www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">34 sapt cu Eric &www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Astazi am fost si noi la doctora si se pare ca grasanul nu are de gand sa faca vreo miscare prea curand. Colul e luuuung si inchis ca o zi de post. Data in care ni se va face inducerea s-a amanat: 29 mai. Asa ca mai am de asteptat....
Ieri am fost si la eco, grasanul a facut 2900g, are talpile de cate 7-8 cm si putulica mare - de s-a mirat dna dr . Niste falcute grasane , cu buzele mamicii si tasul taticului . Am fost sagetata pe loc. E atata de perfect......
Dr mi-a spus ca e mare nebunie la Giulesti in perioada asta si ca se naste si se externeaza pe banda. In cazul unei nasteri naturale, cum va fi la mine, in max 48 ore te trimite acasa. Exceptie este atunci cand bb face un icter mai urat...In rest: acasica!!

Lacramioara te rog proceseaza si la mine datele.......

Roxana 37sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

Virgi, DianaR, Gabi nastere usoara si bebei sanatosi!!!

RAALUCUTZA38+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

gata acum sunt panicata de-a binelea!diana r si apoi gabi si cam eu urmez...............sunt terminata!mi-au transpirat mainile de emotii.........vineri vine mama mea la mine.....si abia vinerea ailalta imi iau patutzul comandat......asa ca nu trebuie sa nasc inca!

RAALUCUTZA38+cuRAUL CELESTIN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Felicitari ANGELICA_G, DOROTI, BOGDANAI, LUANA INES, CARMINABULINA!!! Sa va traiasca ingerasii si aveti mult laptic!

Virgi, DianaR nastere usoara si bebei sanatosi!!!

INAIOANA, AMA Cum va simtiti cu taietura de la cezariana. Eu maine am o saptamana de la cezariana si inca mai simt incofort mai ales la ridicat si asezat sau la ridicat sau la intors in pat. Voi? Mie mi-au spus ca refacerea dureaza 6 saptamani iar pt refacere totala dureaza 6 luni minimal.

Cineva spunea despre epidurala , ma scuzati ca nu mai stiu cine....dar intr-adevar e mana cereasca pt femeia in travaliu. Si eu sant pro si pot sa o recomand tuturora!

(poze mami,tati si bb)
(evolutia bb)

Mergi la inceput