BUNICII...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by ancamironiuc

Nana este tare trist ce se intampla. Aveti grija de el ca atacurile se pot face de mai multe ori. bunicul meu a avut 4 iar tata are deja unul la activ, la 53 de ani. Din fericire si-a revenit complet, insa este teribil cand raman cu sechele. Bunicul nu mai putea vorbi.. La noi s-a imbunatatit situatia cu medicamente naturiste. Oricum nepotelele sunt tratamentul cel mai bun insa este greu pentru oricine sa se simta neputincios dintr-o data. Tata a recunoscut cu greu ca este bolnav si trebuie sa aiba grija... Multa multa sanatate!

MULTA SANATATE BUNICILOR..

ANCA si EMA EMANUEL

Multumesc din suflet!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

"Pentru ca parintii nu pot fi mereu, peste tot, Dumnezeu a creat bunicii".
Ce frumos!

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

quote:
Originally posted by craciunitza

"Pentru ca parintii nu pot fi mereu, peste tot, Dumnezeu a creat bunicii".
Ce frumos!

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamironiuc spune:

Craciunitza,

Marinar...frumoasa poveste, il inteleg. Eu am crescut cu bunica iar cand am fost luata de langa ea am poierdut mult. Nu era o fire dragastoasa, era autoritara, rece..cel putin asa arata. In realitate plangea o noapte intreaga cand era pisica bolnava, ajuta pe oricine si avea un mod special de a iubi. Am stat cu mama, rece peste maura si daca as fi putut as fi fugit ca sotul tau, din pacate ne desparteau 2000km. Si eu am iubit+o si o iubesc mai mult decat imi iubesc parintii insa am fost crescuta de ea de la 3 luni!, a dormit noapte de noapte langa mine, mi+a citit aceiasi poveste 5 ani de zile in fiecare seara...

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

Draga Anca,

As da orice ca parintii mei sa se bucure de nepotelul lor. Ambii parinti au murit de cancer, mama acum 9 ani, iar tata acum 2 ani. Inchipuie-ti ca sufar enorm de tare ca n-au putut sa-mi vada copilul. MACAR SA-L VADA. Cel putin socrul tau te-a vazut insarcinata, te-a vazut mama, il vede pe nepotel, se bucura de el chiar si pentru un timp scurt, DAR SE BUCURA DE EL. Ai mei n-au avut nici macar sansa asta. Mai trista decat mine nu stiu cine.
Sper ca mesajul meu sa te incurajeze intr-un fel, caci sunt alte persoane mult mai necajite.
Sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii, si-ti doresc sa fii bunica pentru multi, multi ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calatoare spune:

RECTIFIC: As fi dat orice ca parintii mei sa-si vada nepotelul.

Mergi la inceput

Calatoare, de undeva de sus chiar si acei bunici care nu si-au tinut niciodata nepotii in brate, vegheaza asupra lor si ii protejeaza.

De ieri si bunicul nostru ne vede de sus, de undeva unde nu mai sufera si este rasplatit pentru tot ceea ce a facut, pentru ca a fost un om bun, atat de bun incat era sufiecineta o privire ca sa iti dai seama si nici acum nu au terminat oamenii sa isi ia ramas bun de la el.

Va multumesc tutor pentru incurajrai insa azi l-am mai vazut o data, cu sufletul pentru ca mai mult nu am vrut si nu am putut.

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Condoleante, Anca.

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by craciunitza

Condoleante, Anca.

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

ANCA si EMA EMANUEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrmiki spune:

Condoleante!

Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)

Mergi la inceput