Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
mariana_1976 spune:
Andreea/Canada si eu vad ca bebe maninca cam tot atit cit Mia.(plus diversificare)Eu zic ca e cam putin fiindca al meu e baiat,dar din moment ce creste cum trebuie,am renuntat sa ma mai ingrijorez...
Rocsana,sunt cu gindul la voi.Si masina noastra dupa accidentul din decembrie 2005 a fost irecuperabila iar asigurarile ne-au platit deoarece accidentul fusese din vina celuilalt sofer.A,da, si baietelu meu cel mare a mai adormit in timp ce il imbaiam...
Spor la curatenie si lasa ca toate vor fi okay,nu e nimeni perfect.(cit despre "superwoman",nici pe departe.Daca-ai vedea in ce hal de paragina a ajuns gradina mea primavara asta...

)
Tcelen,deocamdata nu am primit multe raspunsuri la intrebarea cu trecerea greutatii si inaltimii lunare ale bebelusilor...Banuiesc ca mamicile sunt in perioada asta tare ocupate ca sa-si mai aminteasca ...
Mie mi se pare maricica Ana_Maria in comparatie cu Monica mea la aceeasi virsta...
Ciuf,eu am auzit ca exista niste bouncere care vibreaza...Poate ca asa Eva Maria se mai linisteste...Chestia cu plimbatul prin casa cu caruciorul mai multe ore noaptea a mers la noi...(avem huse speciale pt. rotzi.- anti "murdarie")Si balansoarul m-a ajutat enorm.(ma legan cu bebe in brate,adoarme,iar se scoala,iar leganat,etc
)
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
mariana_1976 spune:
LADY HAWK
La Multi ani pentru cele 4 saptamini implinite astazi de Ana Alexia!!!

Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
tcelen spune:
MARIANA,
MARIA mea are 6900g la 3 luni 3 saptamani
POATE PARE MAI MARE DIN POZE,STAI SA O VEZI ACUM POATE PUN MAINE NASTIE POZE NOI
cat priveste de intrebare,poate nu au vazut-o,mai pune o data intrebarea!!scrie si tu mai mare!!
POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&
ANA-MARIA 17.01.2006&
IULIAN 22.11.1998
mariana_1976 spune:
Cam slaba miscare azi pe forumuŽasta al nostru fetelor...
Maine nu cred ca voi intra decit f.putin fiindca vom sarbatori ZIUA MAMEI si vad ca deja se susoteste prin casa in jurul meu...
O sa fac in noaptea asta un chec rapid de cioco si decorez doar un tortulet cu frisca si fructe si...nimic mai mult ca ieri am dormit exact 4 ore!![]()
Dimineata vin nasii lui Markus la o cafelutza,iar dupa amiaza mergem pina la socrii si ne intoarcem mai tirziu seara...
va
pe toate si va doresc un weekend placut in continuare
Mariana
mama Monicai(1998)
a lui Matei(2001)
si a lui Markus(2006)
ile77 spune:
Lady Hwak, iti dai seama ca votez cu el, desi nu inteleg de ce trebuie sa cinte portiunea aia in lb italiana si nu in romana.
Lui Viv ii placea mai mult Baby drink , parca o linistea mai mult.
Acum ii dau numai ceai de musetel, ca ajuta si la digestie.
Mariana si Tcelen, eu sper ca laptele asta praf sa-i tina mai mult de foame.Oricum ,ma gindesc ca daca i-ar fi foame ar plinge, ca atunci cind ii e foame ,daca in 30 secunde de cind da semnalul ca vrea sa pape, nu e laptikul gata ,incepe sa urle.
Tcelen, pći fetita ta la 3luni si 2 sapt a pus f bine pe ea.
Mariana,din feircire Viv acum e mai linistita.Sper ca si Markus sa se linisteasca si sa nu-l mai supere burtika.
In ceea ce priveste "on line", eu oricum nu reusesc sa adorm inainte de 1 noaptea, asa ca stau cu ochii in pc si tv.

Ile si Vivian(07-03-2006)
ile77 spune:
Mariana, pći La Multi Ani de Ziua Mamei si multe cadouri frumoase de la copii si sot.
Aici Ziua Mamei e in ianuarie.
Pći miine vei avea chiar o zi plina.
Miine mergem si noi la socrii sa discutam de-ale botezului.
Voi cind aveti botezul, noi il avem pe 4 iunie.
Nu stiu cum e botezul in Suedia, dar intre cel norvegian si cel romanesc, il prefer pe ultimul.
Urita vreme am avut azi, un cer urit negru si multa ploaie.
adar spune:
Dragele mele, cu scuzele de riguare pt. intarziere, va spun bun gasit la scutecele. Am citit tot ce s-a scris din urma dar n-am avut timp sa scriu, si in plus ... mie nu-mi plac despartirile, iar de odisee chiar ma indragostisem. Si nu stiam ce-ar fi de spus, am citit tot cu lacrimi in ochi...
Sper sa ne fie in continuare la fel de bine impreuna si sa avem parte de multe bucurii.
noi papam tot 100 ml si chiar ma intrebam daca nu e cam putin. Dar vad ca si la voi e cam la fel, asa ca m-am linistit.
Maine o cantaresc pe Maia si o masor ca sa pot da datele Marianei.
mai fetelor, cand ne chat-uim si noi oleaca???
Va pupam cu drag,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
adibal spune:
Polixeni, ai grija la umiditatea din camera.Trebuie sa fie intre 30% si 50%. Daca e prea mica i se usuca nasucul il ustura gatul si face rosu in gat. Ca si noi atunci cand dormim intr-o camera nelocuita demult, intr-un hotel de exemplu, iarna, cand caloriferul merge si usuca aerul. Masoara umiditatea si pune prosoape ude pe calorifer sau cratite cu apa fiarta in camera. Ti-am trimis un mail.
Andreea Georgiana, foto cu tati bebeluselor pentru tine am expus-o, ca sa stiu sigur daca pe noi ne-ai vazut sau nu. Hai ca m-ai dat gata! Abia astept sa te cunosc.Nimic nu e intamplator!Ne-ai vazut, ne-ai memorat si apoi apar pe forum brusc. E ceva! Si tie sa-ti traiasca Thea!
Mariana, eu iti multumesc pentru ca esti o super draguta. Cu 3 copii si sa stai de fiecare din noi ca o mamica a tuturor mamicilor de martie aprilie... meriti un premiu si un milion de
.
Irina, te astept acasa. Cand revii in Craiova, spune-mi, sa ne intalnim cu copiii.
Biuta, si Maria mea are hernie ombilicala. O face si daca nu plange deloc, se screme, se incordeaza, daca e sa aiba nu trebuie neaparat de la plans. Dar daca se supara sotul n-ai ce face, dar nu el va stresa mai tarziu. Ba mai mult, iti va spune ca esti isterica. Doar daca nu esti fericita sotie a unui gentleman desavarsit si atunci imi retrag cuvintele. Cu hernia o rezolvam acum, stam de 10 zile cu un leucoplast mare lipit pe burtica si il dezlipim peste 20 zile. Daca da randament iti spun sa faci si tu la fel.
Adibal si cele 3 comori: Elena
(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

adibal spune:
Bebelusele mele, spre deosebire de Elena, nu au colici. Nu le dau ceai, il beau eu(cate un litru de chimen si anason amestecat), e bun si pt. lactatie(si am lapte pt. amandoua fara probleme). Nu mananc nimic din ce ne-ar produce noua arsuri la stomac: fructe ce provoaca aciditate, legume, ciocolata, mancaruri acide sau grele, tocaturi, etc. Beau apa, ceaiul de colici, lapte 1 litru si foarte mult compot.
Baie le fac la 3 zile fix: azi baie, doua zile pauza. Le spal la chiuveta la kk mult cu sapun de bebe, in rest cu ceai de musetel si pudra la fiecare schimbat(inainte de fiecare alaptat, indiferent de scutec). Si masaj le fac inainte de baie cu ulei de masline fiert si racit. E o placere pt amandoua. Dar le trezesc inainte de masa cu o ora ca sa nu tipe de foame. Si la masaj si la baie miscari incete si atente. Umblu cu ele ca si cu oul. O clipa daca le scap, se pun pe tipat, isi pierd siguranta si asa fragila.
La multi ani, mama Mariana!!!
Adibal si cele 3 comori: Elena
(17.01.1996), Maria si Stefania(17.03.2006)

Laura Ioana spune:
Lady Hawk
esti dragutza ca intotdeauna
.
Am fost ieri la controlul de 6 sapt la dr mea din Piatra si mi-a zis ca sunt bine (doar ca am o ciupercutza si mi-a dat Poligynax). Si ea e de parere ca sa asteptam doar 6 luni si apoi sa incercam sa facem bebe. Pana atunci ne-a sfatuit sa ne protejam cu preze (si noua ne era frica de pilule ptc de fiecare data cand le-am folosit sarcinile s-au oprit in evolutie). Operatia mea arata cam nasol, adica zona din stanga, deasupra, e umflata si amortita, iar dr mi-a spus ca a intrat aer
si ca in timp se va mai elimina (sau absorbi, nu mai stiu exact
). Cam asta e...Voi mai intra sa va citesc si va mai tin la curent
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos