Bebelusi de martie - aprilie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor si bine v-am gasit la scutece.
noi nu prea am mai intrat pentru ca am avut de facut botezul si a iesit totul in regula. Am mai pus poze noi cu piticul.
Asta mica tot se mai trezeste noaptea cam pe la 3 si din nou la 6 dupa care mai doarme inca pe la 10 ... si apoi depinde in ce mood este, ba sta treaza, ba doarme in continuare. Cam asta este programul, maninca cam 80-120 la o masa plus sucul de mere vreo 60 ...
Sper ca si bebelusii vostrii sint sanatosi.
va pup

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Cine-mi da si mie niste pumnisori in cap ca poate mi se trezesc si mie neuronii si astfel nu mai fac prostioare.
Pći m-a pus ala cu cornite si codita sa maninc niste ananas ,ca de mi se urise de atitea zile linistite.
Asa ca saraca bubulina a trebuit sa plateasca pt timpitzenia mea.
Saracutza , a chinuit-o burtika ieri toata ziua.
Si noi pe linga ea ,nu mai stiam ce sa-i facem, cum s-o mai linistim , cum s-o mai tinem ca sa nu mai plinga saracuta in halul ala.
Ieri de la 19 pina la 1,30 noaptea nu a mincat nimik. M-am cam ingrijorat ce-i drept.
Apoi la 1,30 noaptea a mincat putin laptik si a adormit. Si apoi din 2 in 2 ore se trezea , mai minca citiva ml si iar adormea.
Asa ca am avut o noapte pe cinste.
Dar asa imi trebuie.
Si ca sa fie treaba treaba, m-a apucat si pe mine durerea de burta si de spate ,de pina la urma n-am mai rezistat si am luat 2 ibumentine.
Acum, nu ma mai doare nici burta nici spatele, insa ma dor ovarele.
Cind ma asez in fund imi vine sa pling.
Sper ca nu am facut vreo anexita, ca asta ar mai lipsi.
Atunci cind apas pe burta in zina ovareleor si uterului ma doare rau rau.

Lapte ce sa mai zic, scot numai pt 2 mese, dimineata si seara.
Oricum ,prevad ca in curind dispare complet.
Asta e.
Sa traiasca laptele praf.

Fetelor vruiam sa va intreb, ca de cind ii dau bubulinei mele 80% lapte praf, maninca mai putin.
E vreo legatura cu laptele praf? Tine de foame mai mult?
Ca Viv ,parca acum la 2 luni maninca mai putin decit la o luna.

Sa aveti un week-end linistit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Vruiam sa spun despre melodia care reprezinta Romania la Eurovision.
Aici e un program in care se intilnesc cite un reprezentant din toate tarile nordice si comenteaza melodiile ce vor fi la eurovision si le dau puncte.
Ei bine, melodia rom a luat aproape numai puncte maxime si a primit numai laude.
Iar unul chiar a zis ca "aceasta e o melodie invingatoare".

Cool!

Asa ca vedem sapt viit cum vor sta lucrurile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

Ile tu sa votezi pentru Traistariuuuuuuuu!!!!

Io de beba_mica (13.04.2006)

Mergi la inceput

Vai Ile citind ce ai scris tu si cat s-a chinuit mititica, mi-am dat seama ca io azi am bagat in mine o tona de nectar de pere...si probabil ca am sa patesc la fel cu beba_mica......am uitat ca in perioada asta trebe sa fiu foarte atenta ce bag in mine...ca baaaaaaaag in mine ca un casalot ce sunt!!!!

Mergi la inceput

Ma duc sa ma "pompez" oleaca...poate mai scot un bibe de 100 ml sa avem stocat pentru la noapte, ca azi toata ziua ne-au curs sanii...
Sa aveti o noapte linistita si voi si bebii mici.Pupici !!!!

Mergi la inceput

Iar va intreb :
Care ceai e mai bun pt colici, Baby Drink sau Baby Calm????...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Ile
Imi pare tare rau ca micuta voastra a suferit de la ananas.Nu stiam ca acest fruct face atita rau.Eu i-am dat acum 8 ani fetitei ananas piure din borcanase pt.bebe si nu a patit nimic...Tocmai ma miram ieri cum se face ca mai stateai online la ore asa "tirzii"/matinale...

Vad ca si eu am patit-o..."de trei zile- ncoace gura nu-i mai tace..."
Mi-am facut-o cu mana mea:i-am dat sa guste pe "alocuri" si altceva decit lapte praf...

Da,in principiu daca bb maninca lapte praf bebe e mai satul,dar nu maninca mai putin,ci mai rar...sau asa ar trebui.(vad ca ai mei copilasi sunt exceptia care confirma regula)

Sper sa-i treaca repede si sa va puteti odihni cu totii...

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_1976 spune:

Catrinel, si eu am observat ca scoteam de la un san mai putin decit de la celalalt.Explicatia asta pare foarte plauzibila...
Hai,nu te mai ingrijora si incearca sa-i dai formula desi nu este solutia cea mai de invidiat...(dar decit sa aveti in fiecare zi "batalii"...)
Te

Mariana
mama Monicai(1998) a lui Matei(2001) si a lui Markus(2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

ile77,depinde de laptele praf,dar si de laptele tau de la san,sar putea ca laptele praf pe care il dai sa fie mai gras si mai satios ca latele tau!

dea0277,e o scumpa fetita ta,ce a crescut!!!!!!dar pozele de la botez unde sunt?

POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!SI BOTEZUL FETEI[/size=3]
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
CRISTINA&ANA-MARIA 17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput