Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)
Raspunsuri - Pagina 7
SunSmile spune:
Buna fetelor,
Noua ne-au plecat musafirii....ne-am distrat, am mancat, am baut am ras...DAR eu am avut un stres! Asta e! Sper doar k atunci cand o veni si BB-le nostru sa nu-l invat asa cu narav! Asta e! K sa nu sufere un copil....a suferit altul...blanos! Si unii ar spune...ce conteaza? e un catel!!! SI eu realizez ca am sufletul apasat ca am fost nedreapta cu puiul meu azi! Ma rog......
Hai va pup.....vin cumnatii acum si sper sa-i treaca supararea lui Alex si implicit mie!!!
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
iri_sori spune:
Aproape am terminat treaba sunt obosita.
SunSmile distractie placuta
Dany am avut spor si inca ce spor, maine nu mai misc nimic
ma odihnesc
iri
malla spune:
Maine imi continui raceala... acuma beau dintr-o cana cu fervex, tare gretos!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
Saliu' fetele.
Io acum am scapat de musafiri si normal ca ma mancau degetele sa dau o tura si pe la voi....Vad ca sunteti toate plecate. Bravo voua.Simtiti-va bine ca de-aia e week-end.
Numai tu Adinella vad ca ai patit-o iar.Te pup (cu riscul de a lua virusii) si ai grija de tine si de Andreiu sa nu ia si el de la tine.
Flavia uite ca intreb io de tine.
Sunule pup si la tine si la Alex sa va treaca la amandoi..
Iri si maine sa te odihnesti.Ai promis...
Danezo astazi chiar ti-ai facut de cap....Ai terminat ciorbica? Vezi ca ramane Andreas nemaincat cu plimbarile tale.
Io maine dimineata plec la tara si ma intorc dupa amiaza. Mai vorbim atunci.
Noapte buna.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
daniela_daneza spune:
Adriana, ce faci?Cum ai reusit sa racesti?Vezi daca umbli dezbracata.De la talia joasa a blugilor t-i se trage ..hai doftoriceste-te , vezi sa nu ii da-i si lui Andrei! Sanatate maxima!
Iri, bravo tie!Maine asa sa faci, sa stai sa te relaxezi numai pe DC !
Flavia,ce faci?
Nasica, te rog nu mai fi trista 1 Pupici o mie!
Georgi, s-a razgandit sau nu?
Va pup!
Somn usor!
Pe maine!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
daniela_daneza spune:
Georgi,nu am terminat-o.Mai am sa pun borsul.Dar poate sa ia masa in oras!
Chiar mi-am facut de cap si asta e doar inceputul!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
georgi75 spune:
Si io credeam ca bantui singura pe-aci...
Fusai la cumparaturi si-mi luai glow galben.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
chatonel spune:
pai si mireselu ce zisa??? ne tii asa, in suspens? (scuze ca ma bag in seama, da ma plimbai umpic pi la voi si ma distrai cu venele-alea cu extensii ).
Toulouse, la ville rose
andreea_trend spune:
Helloooo...
Iete-ma si pe mine... vaz eu ca dupa 2 zile de absentza nu intreba nimeni de sanatatea mea .
Nici nu mai vb cu voi.