Clubul optimistelor zăbăuce rrrăăău! (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

am ajuns acasa.Si am mancat ceva ca imi era tare foame si acum nu stiu daca sa merg la piata sau sa fac un nani ca mi-e cam somn..

Alina, din pacate programul care m-i l-am propus nu il include si pe boss...Momentan, avand in vedere ca sunt optimsta, sper sa il includa in viitorul apropiat.Au fost azi la el nite prieteni de ai mei, care l-au invitat sa vada ce mobila le-am facut si...a zis ca va merge...si atunci hop ,am sa merg si eu...sau poate mergem am2...cine stie...vedem...

Adriana, fata mamii, sa porti iubita blugiis i sa fii , ca mami a ta e moderna, sa stii...Sa iti fie dragi DRAPERIILE ,ce le-ai cumparat .Pup!

Him,o zi plakuta si tie!

Georgi,ce faci?Ai iesit pe afara ?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

SA VA DISTREZ PUTIN:

La varsta de 50 de ani, femeia primeste din partea barbatului o sticla cu lapte. Nedumerita il intreaba: - Dar de ce draga tocmai o sticla cu lapte? - Pai, draga mea nevasta... la 20 erai fermecatoare, ti-am adus o floare... la 30 erai dulce... ti-am adus o sampanie... la 40 erai fierbinte, ti-am adus o paine calda... insa acu' la 50 te-ai facut cat o vaca, ti-am adus niste lapte... - Da, dragul meu, eram eu ca o floare la 20 ani, insa nu tu ai rupt prima petala... eram eu la 30 ca o sampanie de dulce... insa tu ma agitai altii ma sorbeau... la 40 eram eu fierbinte ca o paine, insa tu mancai coaja altii miezul... iar acum la 50 oi fi eu ca o vaca insa cand pleci tu de acasa... vin taurii la usa si intreaba: boul e acasa?...

Dany

Mergi la inceput

M-am apucat sa gatesc...

Dany

Mergi la inceput

Hai , ca testez , daca am reusit sa imi colorez semnatura?

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"Dany

Mergi la inceput

GATA , m-am prins ! Si nici macar nu am mancat lapte azi!

Dany

Mergi la inceput

Hai , ca vad ca vb singura pe aici.Abandonez activitatile culinare si fug in parc! Vb mai tarziu! Dau o tura cu bicicleta !

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iri_sori spune:

Va salut
plec la bucatarieam atatea de facut!!!!

iri

Mergi la inceput

Iri, spor la atatea treburi!

Eu am fost in parc, Carol, aici langa mine, m-am plimbat cu bicicleta si acum fug la terasa..Imi fac de cap...D C nu !

Va pup si va doresc o seara agreabila!

Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Am intrat sa vad daca a intrebat cineva de mine

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malla spune:

Multumesc de urari,, numai ca acuma sunt asa de racita ca numai pot nici sa respir bine...mi-am luat tratament...
Daniela, tare bancul tau...

Adinella

"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!

Andrei si Adriana

Mergi la inceput