Am mare nevoie de ajutor!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns davidutza74 spune:

Vio,
acum sunt bine dar nu pot sa-ti spun cum a fost ultima luna din viata mea.Sotul meu a ales, vrea sa fie cu noi ,a recunoscut ca a gresit mai ales ca tipa cred ca e putin sarita de pe fix in fiecare zi ii trimite tot felul de mesaje urate si spune ea ca o sa-i faca probleme la serviciu.Eu incerc sa fiu calma si sa il incurajez.Pana acum o saptamana nu ma lasa sa ma apropi de telefonul lui iar acum imi citeste toate mesajele primite de la ea.Cred ca si-a dat seama ca a gresit dar ea nu poate sa creada ca totul s-a terminat si ca el s-a intors la noi.Eu i-am spus odata cand a sunat ca totusi 12 ani nu pot fii aruncati pe fereastra si ca ar trebui sa incerce sa-l uite.Acum cand ti-am citit povestea ma gandesc si eu daca nu cumva v-a aparea si ea cu o poveste asemanatoare,adica ca are un copil .Atunci nu as stii ce sa fac .Dar sper sa nu fi fost atat de prost si sa fi folosit preze.cum mi-a spus.Astept vesti de la tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adrianai spune:

Ce simplu pentru el. Tipa e putin sarita.

Mi-e imi miroase a telenovela.

WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

e putin mai mult sarita... sau a scapat controlul si il vrea inapoi.

probabil o sa imi sariti la beregata, dar eu am fost in situatia asta (de "a treia").
Si nu e deloc asa, ca in filme - cu amanta disperata care sa nu stie cum sa-l atraga in mreje.
De obicei, chiar nu asta e scopul.
Nu te incurci cu un barbat insurat si infidel ca sa te mariti cu el si sa fii urmatoarea inselata. Clar ca daca e cu tine e un sotz de tot rahatul.

Eu n-aveam prea multi ani, dar era evident ce vreau de la el, ce vrea de la mine - am pornit relatia de la ideea asta.

Si n-am avut absolut nici o legatura cu modul in care i se derulau lui relatiile de familie.
Sau nu o legatura directa.
Iar cele indirecte nu ma interesau - problema lui cum gestiona situatia.


In ce priveste "laptele si mierea" - da, era o relatie din lapte si miere pt. ca nu aveam absolut nimic de impartit.
Si nu interveneau discutii pentru ca nu aveau de ce.

Nu sunam, nu insistam, aveam amindoi kef sa ne vedem bine, daca nu - salutare. Si nici eu, nici el, nu aveam de ce sa ne facem reprosuri, crize sau insistentze.
Pentru ca n-aveam nici o obligatie unul fata de altul.
Nici sociala, nici morala.
Nici una.

Daca m-ar fi pocnit sentimentele, probabil as fi plins singura in perna dar nu i-as fi spus ei. As fi considerat ca am luat o decizie proasta. Eu. Nu altcineva.

In final, oricum a fost o decizie proasta de ambele parti dar nu asta era ideea.
Ci faptul ca o amanta e amanta. Si de obicei e constienta de asta din start. Daca ajunge sa faca presiuni la familie e clar ca sau a pierdut controlul, sau il fenteaza (si probabil il va pierde) PE EL, nu pe voi - si e intr-o situatie mai trista si mai penibila decit o nevasta inselata.

Daca acum mi s-ar intimpla asta, sa apara vreo pustoaica disperata, si as trece peste resentimentele fatza de sotz...ceea ce nu cred... ce i-as spune ei?

Exact acelasi lucru.
Ca mi-e mila.
Ca e naiva.
Si prostutza.
Ca astea erau regulile jocului in familia noastra.
Ca da, bineinteles, stiam.
Dar sa isi sparga capul de alti pereti, nu de ai nostri.
Doar si-a facut-o cu mina ei.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexmona spune:

Davi, ma bucur ca iti e bine si te pup!!!!
Aveti grija de VOI!!!!!!
Trebuie sa fie bine, bine1!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidutza74 spune:

Da, Elise este disperata dar pe mine nu ma intereseaza singurul sentiment fata de ea este MILA nu pot sa spun ca o urasc sau ca-i doresc raul simt doar MILA si nimic mai mult,sunt oare anormala sa nu am nici un fel de invidie,ura etc???Singurul lucru care ma intereseza acum este sotul meu si atat si nu vreau sa cred mai tarziu ca am facut o alegere proasta ,acum incerc sa am incredere in el si sa imi vad de viata mai departe.Dar eu cred ca aceasta rana se va vindeca destul de greu si nu imi va fi usor sa uit,asta e problema mea acum.Astept cu nerabdare sa plecam in concediu sa fim doar noi 3 fara colegi si "colege"si de abia atunci cred ca voi stii cu adevarat ce sa fac in continuare si cum sa incerc sa uit ce s-a intamplat.
Va pupic pe toate si va doresc tot binele din lume

DAVIDUTZA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Davi, si eu am fost a 3-a (in tineretile mele revolutionare) si cand am incercat sa deschid gura de genul "tu esti nefericit cu nevasta, las-o, hai sa ne mutam impreuna si sa vedem ce putem face in viata asta..." am primit un mare sut si nici un raspuns la telefoanele mele vreodata (e drept ca m-am prins imediat si nu am mai insistat). Dar, omul pana la urma tot a divortat si acum este insurat cu o alta, cu care are si 2 copii.

Eu nu zic ca si la tine este sau va fi la fel, ideea este ca el nu s-a decis pt tine, ci impotriva ei, care incepuse sa preseze, si, deci, deranja. Sigur ca mai este la mijloc si copilul, pe care probabil ca il iubeste.

Concluzia: ma bucur ca incercati sa va salvati casnicia (asa ar trebui sa faca orice om casatorit, ca d'aia s-a casatorit pe viata), dar tine ochii larg deschisi!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns davidutza74 spune:

Fetelor m-ati uitat?Va scriu acum dupa atatea luni sa va multumesc fff mult ca ati fost alaturi de mine si am primit de la voi sfaturi care mi-au fost de ajutor si mi-au dat incredere in mine.Numai asa am putut sa trec peste tot si sa o iau de la capat alaturi de sotul meu.Acum este totul ff bine,amandoi ne-am schimbat mult dar in bine si ne intelegem f bine.Saptamana viitoare este ziua mea de nastere si mi-a facut cadou o masina noua iar sarbatorile de iarna le vom petrece la munte.Inchei prin a va dori tuturor sa aveti curajul si puterea sa treceti peste toate greutatile vieti si sa aveti incredere in voi.VA MULTUMESC MULT.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

ma bucur mult pentru voi :)

Oana si Mara 11.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

La multi ani, ma bucur ca ati trecut cu bine peste acest hop.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marusia spune:

Davi...sper sa fi invatat ceva din ce ti s-a intamplat,ca trebuie sa fii vigilenta pe viitor.Nu vreau sa te dezamagesc cumva...dar eu am luptat 25 ani....apoi am renuntat.Am ajuns la vorba.."cine a mintit va mai minti,cine a inselat va mai insela"Am trecut si eu prin fazele astea,prins asupra faptului,promis ca nu se mai repeta,o perioada super....si minunea tinea cam doi ani ,pana se plictisea si isi continua vanatoarea.Nu te lasa dusa cu vorba,ca-i pacat sa-ti pierzi tineretea in lacrimi si indoieli.Te-a inselat odata...dar daca recidiveaza ,da-i un sut in partea dorsala sa nu se vada.Eu am gresit ca mi-am pierdut vremea incercand sa-l pastrez,in final am luat-o de la capat chiar in anul cand ar fi trebuit sa sarbatorim nunta de argint.Sper din tot sufletul sa nu patesti si tu asa!

Mergi la inceput