Cluj rulz! (51)
Raspunsuri - Pagina 3
Creola spune:
Mariana tot vreau sa te rog ceva...uite care-i problema mea:eu am de facut niste poze ,le am puse intr-un folder fiindca is de scos,da cred ca mi s-a dus inscriptorul din calc..Incerc sa copiez,se desfasoara totul in ordine cand scot cd ...nimic pe el!
Cand ai trimp ,ai putea sa-mi faci si mie un cd cu poze ?
Poze
svety spune:
Da sa stii Mariana ca Dani totusi are 2 reprize de somn si chiar am redus la 1, somnul lung de la amiaza. Dar nu stiu ce a avut acum. Era asa de marait, agitat...A adormit instant, leoarca de la agitatie. O fi de la dinti...ca nu a mai dormit de la 4. Ba nu...a adormit afara pe la 7.30 pana pe la 8 si ceva
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
svety spune:
...chiar are un program foarte fain si nu mi-a mai facut figuri d-astea de mult timp...
...ma culc si eu...Noapte Buna.
mariana tache spune:
Creola, eu iti fac cd-ul cu multa placere, dar cum ajug pozele la mine? cum le iei din calc? ai memorie portabila? daca nu, te rezolv eu si cu memorie, dar dupa ce ma intorc din MM iti explic cum facem, ok?
Svety, parca ai zis in gradina de 3 somnuri, nu? Sau am uitat io? Somnul ala de afara pana la 8 si ceva v-a dat peste cap! Clar asta e cauza.
Cica eu dorm la ora asta
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Creola spune:
Mariana eu m-am gandit ca as putea sa ti le trimit pe messenger ,ca merge destul de rapid ,...da daca ma rezolvi cu memorie portabila e ok ...asa nu mai am nevoie nici de cd si le duc direct sotului tau la developat.
Eu am o "minune "de aia da are memorie mica iar eu am ceva poze!
Poze
svety spune:
Da, am zis prost. De fapt el se trezeste la 10 si la 12 pica de somn. Ii tai portia si nu-l las sa doarma (ar fi primul somn) si il culc la 2. Doarme cam 2 ore jumate - daca ploua doarme 3 - si la 5 iesim iar. La 7.30 pica de somn (somnu'3 pe care il tai) si-l culc dupa baita. Pe la 9-10. Doarme pana la 5 continuu. Asta in mod normal, dar mai sunt exceptii cand se agita tare ca nu incape in patut si sta de-a curmezisul.
svety spune:
Daca nu ar dormi asa mult noaptea, de la 10 la 10, l-as lasa sa mai doarma. eu zic ca are program bun. Acu' culcatul il mai apropiu de ora 8 treptat.
Creola, Mariana nu are mess dar trimite-i pe mail, ca mine
svety spune:
io va vic ceva da sa nu radeti de mine: eu spal merele cu sapun; mi-e scarba ca pun nespalatii aia mainile pe ele, si inaintea lor altii. Tocmai mananc mar.
roxana1974 spune:
nu stiu cate sedinte am, parca am scazut o juma de tzenty....ce sa zic, incepe sa-mi placa
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
mariana tache spune:
Svety, pai asa inseamna ca bietul Dani are o repriza de somn/zi?!?! Nu? Ca restul i le tai tu . Eu asa inteleg. Asa-i?
Creola, eu nu intru pe messenger, ca nu am timp de el. Asa ca ramanem la memorie. O sa ti-o dau la una dintre intalnirile noastre si o sa te rog a doua zi sa mergi cu ea la studio (ca folosim memoria). Si acolo poti sa-ti faci cd-ul. Dar nu mai stiu exact de cat e memoria; cred ca de 250 MB. Iti ajunge? Cate poze ai?
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!