Cluj rulz! (51)
Raspunsuri - Pagina 2
Creola spune:
Buna seara,
De dimineata ,iarasi am ramas fara net ...nu stiu cand a venit ca la 15 cand am iesit afara nu era venit.Si noi vrem sa trecem la alta retea...are cineva prin Upc ,daca da ...as vrea cateva pareri.Sau Rds?
Corina l-am admirat si eu pe Alex la 10 lunisoare!Toate au inceput,o data ssi o data trebuia sa se intample ,iar acum Alex e mare si sunt sigura ca l-ai lasat pe maini bune,iar tie iti va prinde foarte bine aceasta excursie.
Ella multumim de urare ,maine vom avea un an si o luna.Ce printese frumoase ai si tu ,Iulia nu e geloasa pe Paula?Paula e nascuta in acceasi zi cu a sotului meu!
Carrie,nu stiu cu exactitate cand e Expo,dar daca am inteles bine dintr-un mesaj de-al Svetlaneie sapt viitoare!Svety ne spui ,te rog ,cand incepe si cat tine?
Mariana ,am admirat si pozele facute de tine ,in Gradina.In seara asta mi-am facut si eu de papica o salata(mi-ai facut o pofta).Eu am facut-o mai bogata un pic ,am pus si un ou fiert,niste morcovi si niste masline...nu de alta da azi n-am mancat mai nimic!Si azi mi-a stat mult gandul si la inghetata de cioco+cirese de care a pomenit Asi la intalnire.Da maine ,fug la BIlla
Poze
Creola spune:
Ce ma bucur ca am trimis mesajul si nu s-a sters ,asa cum am crezut...
Roxana e pentru prima oara ca aud de "magarul lui Buridana"!Poate totusi stie cineva,sa vedem!
Poze
mariana tache spune:
Soro, mai esti?
Trimit asta si revin.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
roxana1974 spune:
is, is , hai ca te mai astept un pik....
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
mariana tache spune:
Roxana, felicitari pt realizarea cu dormitul lui Serbanica! F bun lucru ati facut! Si eu ma gandesc serios sa-l trec pe Stefan in camera copiilor ca sa doarma pe canapea, dar mi-e groaza. Si stii de ce mi-e cel mai groaza? de faptul ca trebuie sa-l mut pe Simon; piticu e obisnuit sa doarma numai acolo si singur in camera; iar dupa mutare va trebui sa mai doarma si cu bunicii cand vor veni in vizita; mi-e frica sa nu-i stric somnul asta minunat.
Ce fain de tine ca umblii dupa decoratiuni! Ador chestia asta!
Si eu fac prostii la ora asta; eu ma omenesc cu pufuleti .
Creola, a doua zi mi-am facut iar salata si am imbogatit-o si eu; dar cu rosii; mie nu-mi plac morcovii in salata. Nici eu nu am auzit de magarul Roxanei
1 , 2 si 3
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Roxa, cate sedinte ai la activ? Cum stai cu cm? Au mai scazut?
Stanca, am uitat sa te intreb ce a facut Razvan fara pampers?
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
...no, dar unde ai disparut?
Oana, draga de tine, tu ce mai zici? Cum mai e job?
Simona si prezenta ta vad ca e din ce in ce mai scumpa
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Fetelor, Dani e extrem de vesel. Acu am facut schimb cu Mihai sa scriu ici cateva randuri. Sper sa-l adoarma el, cu toate ca-i aud chitcaind. Am vazut pozele si-s tare faine.
Da am glumit cand am zis ca ma vorbiti pe la spate, ca nici n-aveti cum.
No ma car sa-l adorm odata. Azi toata ziua era cu "ta-ta" in gura.
mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)
albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
mariana tache spune:
Svety, daca la ora asta chitzaitzi e semn ca trebuie sa treceti la 2 reprize de somn; Simon doarme de la 9.45; si ar fi dormit si mai repede, dar nu am putut sa-l spal mai repede.
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Avand in vedere linistea din zona, ma retrag si eu catre patuc!
si ne "auzim" maine!
1 , 2 si 3
Sanatate Maxima!!!