Salutare!
Cristiana, expozitia e langa cartodromul din Gheorgheni. Azi a fost cum a fost, dar maine cica e concurs international! Asa au anuntat la microfon. Se poate ca mergem si maine.
Dieta daneza e lunga si grea, daca vrei ti-o scriu. Io tocmai m-am razgandit si tin dieta Scarsdale, care e mai mult un stil de viata si e mai umana...din cele ce mi-am cumparat pt daneza pot folosi si la Scarsdale. espre Scarsdale numai luni, ca atunci imi fac niste copii si de atunci o tin.
Fetelor, va las, merg sa dorm,
va
Roxa
Multumesc de raspunsuri!In seara ,dupa baita am folosit crema de galbenele,daca nu-i trece voim incerca si violetul degentiana.
Ce linisteeeeeeeeeee!
Eu n-am somn,asa ca mai batui pe aici....poate ,poate isi face aparitia cineva la un pahar de vorba
Poze
Creola, io nu mai stau la paharul de vorba, dar iti spun doar asta: eu sunt optimista cu crema de galbenele...daca nu trece poti incerca Bephantene...
Si eu sunt optimista de felul meu da la cate am incercat m-am cam descurajat.Oricum ,multumesc de sfat!Sper sa vin cat de curand cu vesti bune.
Noapte buna si o duminica frumoasa si linistita,tuturor!!!
Poze
buna dimineata! ce spuneti de un topic nou?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76344" target="_blank">Cluj rulz! (52)