Cluj rulz! (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Ce firma construieste acest cartier?

Stanca ce fain ca mereti la mare sa vezi ce-o sa-i placa ...la noi a fost horror cu papa dar cand ne-am intors a fost iar f bine, marea le creaza la pici stari diverse si reactioneaza diferit, dar le face f bine.

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (aproape 3 anisori)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

cine vine pe chat diseara pe la 9 jumate la "Prieteni dintotdeauna"?

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

cristiana nu am uitat ce am promis dar doar diseara aflu nr de telefon al bucataresei si vorbim atunci pe chat sau telefon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Cristina nu stiu exact cum se numeste firma, "Terra ..." si inca un cuvant:) Da ma intreb si spun:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

am ratat chatul sunt obosita franta!
tuturor, va pove maine dimineata ce-am mai facut saptamana asta!

R-b

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Creola spune:

Nu-i nimeni prin zona?

Mihaela Ema ieri am fugit in graba spre casa deoarece Sarah mi-a pregatit un cadou in pampers si stiind ca are o iritatie urata foc n-am vrut sa-mi inceapa concertul pe strada.

Fetelor ce creme mai folositi pt eritemul fesier:eu am incercat pana acum ,bepanthen,lanozinc,ulei de ricin,de la Klorane,...am incercat si cu pudra si inca mai persista iritatia

V-ati "intalnit "aseara pe chat?Aseara eu nu am avut acces la net...seara cam facem cu schimbul,in schimb m-am relaxat rasfoind ceva reviste.
Mai stau un pic pe aici,acum ca mamaruta doarme ;pe urma ma asteapta curatenia si ceva haine de calcat.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Creola, da-o cu crema de galbenele. Am auzit ca face minuni.

Ma pregatesc de musafiri...am facut un tort ultra rapid cu blat din comert, budinci la minut si frisca tot asa. Nu aveam chef de cocalit. Nici de musafiri nu am chef...Dani doarme de la 2 si asa m-as pune si eu...Inca am dezordine in bucatarie si eu palavragesc aici de una singura

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani, piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

eu sunt prastie, cred ca de la vreme...si inca nu mi-am revenit de la delegatia din Timisoara...a fost lunga si grea...

De dimineata am fost la expozitia de catei, moaaaama ce de catei...multi, mari, mici, urati, frumosi, haiosi, pitici, zburliti, slabi, grasi, obeji, ptiu, ptiu, ptiu! Apoi am fost la cumparaturi, la Selgros (in timp ce ploua cu galeata) si am facut un pic de aprovizionare..gagici, de maine sunt in carantina, incep iar dieta daneza, firar ea de treaba, ca mi-a itrat iar un pitic pe creier s-o tiu pe asta, dupa care poate ma dau pe vreo disociata. Nu se mai poate! La vara avem intalnire pe litoral, nu se poate sa ma prezint asa

Nu prea stiu ce sa va mai zic, creierul meu e cu juma de norma acum...ma duc sa fac ceva de mancat ca imediat se trezeste Serbanica talharica!

Roxa-boxa

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

am avut o zi tare faina si copil super cuminte .chef de pici la gradina cu mici si bere(ptr parinti) + o dupa masa in gradina Botanica, f relaxanta.

Roxa, cum e dieta daneza?

Creola, si Thea a avut odata o iritatie cumplita, carne cruda nu alta.imopresia mea e ca cremele intretin iritatia cand e f avanzata ca gravitate, trebuie uscata.si ce a vindecat-o la sigur a fost picaturile de Pioctanina-acelea mov care pateaza si care usuca.atentie ca ustura la aplicare da la noi au faut minuni.

noapte buna va doresc

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

unde e Expozitia de caini?

Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput