Bebelusi de sept - oct 2005 (112)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maddy77 spune:

Alinam,.Ai idee la ce dr a fost Almy,ca nu am mai vazut-o demult pe aici?

Miflore,mersi.Felicitari pentru 1500!La ortoped am fost ca avea Bianca un piciorus varus de la nastere si se pare ca mai avem de tras cu el.Sper sa nu ajungem la ghips.

Kristina,bine ai venit!

Ege,wow 7 dintisori!

M-am dus sa-i fac copilului radiografie,e bine soldul!Bine ca am scapat si de asta.
A mancat copilul azi morcov fiert de mine si cu un pic de carnita,preferatul ramane iaurtul,sper sa nu se plictiseasca..Voi ce le mai dati sa pape la masa de dupa amiaza??
Cate mese au/au avut copii vostri la 7 luni?Ca eu ma chinui sa-i bag la 3 mese mancarica si 2 lapte,dar mai vrea o portie de lapte noaptea...asa ca are copilu 6 mese.Ea mananca si ff prost ziua,ma gandeam sa desfiintez masa de la 5-6,poate mananca mai rar si mai bine..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Maddy, Iaris are aproape 8 luni si are 2 mese mancarica si 3 mese lapte ca eu sunt paranoica, sa bea lapte ca e bine cica e de baza pana la 1 an.Dar de la 8 luni cred ca o sa-i scot o masa de lapte daca va reusi sa pape cate 2ooml la mesele de dim si seara.
Daca ii place iaurtul incearca sa-l pui in orice mancare chiar si in cantittate mare sa nu simta gustul de papica ci doar de iaurt, ca bebeii nu se plictisesc de un gust asa repede ca noi, daca le place ei continua sa pape
Eu ii fa lui Iaris pireuturi din tot felul de legume combinate cat mai ciudat posibil si cu carnita de pui, vita sau ficatel de pui, ori cu out, galbenus, mamaliguta cu branzica de casa, smantana si iaurt, spanac facut cu galbenus, lapte si un varf de cutit de faina cat sa-l ingroase putin, i-am pus si usturoi in el, ceapa in legume, ii cumpar legume congelate mix si ii fierb la care adaug un catel de usturoi si iaut, fac niste chestii tare combinate, dar Iaris papa fara probleme, el nu prea bea laptele si stau toata ziua de el sa bea minimul de 4oo ml.Eu iti zic "bafta" si sa ai copil mancacios ca al meu.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Buna seara la toata lumea, fetelor, trebuie sa ne laudam: azi Alexa a facut primul KK la olita, si a spus pentru prima data TATA

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

felicitari, dory

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Am dormit bine, adica s-a trezit de vreo 6 ori dar fara plansete, a readormit imediat cu suzeta.
In plus, fata de toate sfaturile, pediatra mi-a recomandat Sinupret, asta e un secretolitic, adica fluidifica mucii, fetelor e fabulos, notati-l, dupa 2 doze a fost alt copil, are compozitie homeopata, se gaseste la farmacii, e amar insa,dar e magnific, cred ca e primul produs cu asa rezultate spectaculoase in ceea ce priveste secretiile nazale pe care l-am vazut eu pana acum in toata viata mea. Mi se pare mie ca si Karvolul e bun, cel putin la cum miroase in toata camera ma gandesc ca ajuta.
Mi-a mai zis de Colargol, dar nu am gasit (dar n-am ajuns unde mi-a zis Roxi).

Mai citesc din urma si revin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Antonia, ma bucur ca sunteti bine.

Ma activez si eu ptr taskurile zilnice.

O zi super,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

uau, meme, felicitari!!! cand ma gandesc ca al doilea bb era programat la mine pt ianuarie-februarie (adicatelea prin aprilie ne apucam de treaba). dar au bagat astia prea multe medicamente in mine in spital, tomografii am facut vreo 10, ca sa nu mai spun de radiografii. plus alte probleme. of, m-a apucat iar, gata!

voi mai vreti bb?

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almy spune:

MADDY eu am fost la dr JIANU la Medicover. Eu am auzit ca e cel mai bun ortoped pediatru, si bineinteles ca ne-am dus la el, dupa ce mai fusesem la vreo cativa si tinusem fata in ghips de-a facut rani...Pot sa-ti spun ca ne-a linistit si ne-a explicat cum ar trebui sa fie daca ar avea displazie (Doamne fereste!). Si ne-a mai zis ca e o mare greseala ghipsul, ca acum vin la el persoane care au stat in ghips in urma cu 30 de ani si au acum Necroza de cap femural. Eu zic ca e mare pacat sa nu mergi la el, mai ales ca esti in bucuresti. Are consultatii miercurea la Medicover. In spital nu stiu. Multa sanatate si un rezultat bun!!!

Alma & Eleni Maria (26.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristell spune:

Buna fetelor.
La multi ani sarbatoritilor de azi:Matei,Bianca,Alexandra Anna,Briana si Alexandra !
RoxiP felicitari pentru stelute !
Maddy 77 Stefania are 3 mese diversificare si doua de lapte(dimineata si seara) si mai suge noaptea de cate ori se trezeste ,asa o linistesc.
Dory felicitari pentru olita si tata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi23 spune:

MADDY hai sa iti dau menu-ul lui DARIUS la 7 luni!
dimineata la 6-7 -- 240 ml lapte
la ora 9-10 --3 linguri mari de cereale cu 150 ml apa sau lapte
la ora 12-13-- fructe si branzica(ii plac ft mult merele sau perele, asa ca mananca ori pure din 2 mere, ori 1 para mare + 1 lingura mare de branzica)
la ora 16-17-- pure de legume (cel mai mult ii place pure de cartof sau de dovlecel cu carnita, dar carne nu ii dau decat de 2 ori pe saptamana; pure ii fac la o masa din 1 cartof, sau un dovlecel de exemplu, dar il fac mai fluid) si cca 100 ml supa(pe caRre o bea cu cana, altfel nu o vrea). de 3 ori pe saptamana in loc de supa ii dau iaurt cam 100 ml.
la ora 21 --230 ml lapte.
Uneori mai vrea si peste zi un biberon de lapte si ma conformez, pentru ca laptele e de baza. e obicei vrea lapte dupa legume, atunci cand nu bea supa sau cand nu ii dau iaurt.
Acest menu nu este strict, in sensul ca uneori il mai schimb;dar in general cam astea ar fi cantitatile. Oricum fiecare copil are propriul ritm de crestere, propriile preferinte culinare sa le spun asa...eu zic sa nu iti faci probleme, iar daca el vrea mai mult laptic decat mancare solida, parerea mea este sa te conformezi, ca doar el este seful!

TONNIA ma bucur sa aud ca ati rezolvat problema cu mucisorii

ma bucur si pentru bebe MILAN ca nu mai e bolnavior

o felicit si pe ALEXA PENTRU PERFORMANTE

POZE NOI si www.dropshots.com/roxi23" target="_blank"> Filme noi
DARIUS EDUARD(9.10.2005)
www.paidmail.ro/?ref=sorinel_ilie" target="_blank"> link interesant

Mergi la inceput