Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (15)
Raspunsuri - Pagina 7
ixxi spune:
Dana, daniela si paricia...am inceput sa fiu super exagerata cu sterlizatul si desinfectatul, mama chiar a ras de mine ca sa iau o galeata de nisip, sal fierb si sa/i dau copilului nisip steril.....
lasand gluma la o parte imi cam cedeaza nervii...in 3 saptamani a avut de 2 ori probleme cu burtica, iar de data asta....imi vine sa
Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas
kris spune:
Vreau sa-mi cer scuze, daca cumva am sarit pe cineva.
Le doresc tuturor puisorilor insanatosire grabnica! si mamicilor multa rabdare.
Nu prea am avut timp sa ma uit la pozele noi postate, abia v-am cuprins din urma cu cititul. Ca de cand cu strigarea catalogului, a-ti cam scris ceva...In week ce ne bate la usa plec la tara la bunicii sotului, dar promit ca sapt ce vine ma voi uita negresit la ele.
Bubu05, felicitari pt noul dintisor.
Crinuta, si eu am mai ? despre Ingerasa, dar nu mi s-a raspuns. Parca Shobo, mai tinea legatura cu ea. Eu i-am ratacit nr de tel.
Daca nu mai reusesc sa intru, va doresc un week cat mai placut, cu mult soare.
si sa ne auzim cu bine
albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
PatriciaArdeleanu spune:
Kris, multumesc frumos...ooo, daca era sa locuiesc si eu cu mama soacra, nu mai era asa imuna, tot timpul imi reprosa orice, ca nu fac bine si imbolnavesc copilu'...ce descutii am tot avut. Am fost nevoita sa o pun la punct si deocamdata vad ca se comporta altfel si incearca sa nu ma mai calce pe coada si chiar este f dornica sa ajute cit poate. daca se va mentine asa, e ok, nu am ce sa-i reprosez...sa vedem pina cind, ca multa baza nu pot pune pe toanele ei(poate acid, cum era bancul)
Imi pare rau de sperietura trasa, bine ca nu a fost nimic.
Cit despre mezeluri, nu poti sa le inlocuiesti cu altceva??? daca vrei sa ii dau carne la mic dejun, poti sa-i frigi niste piept de pui si sa-i faci sandvich cu carne rece....o idee. Pacat ca nu ii place ou si cascaval. Ai incercat si alte brinzeturi?
Carnea de porc deocamdata nu, desi ne place, nu mancam decit f rar, in special iarna. Pina la 2 ani nu ii voi da insa deloc.
Eu de cind m-am inspirat din Monti, am cam eliminat stilul de mincare nesanatos, am trecut pe salate multe, gratar, legume foarte multe, lactate.. nici inainte nu faceam mincaruri grele, prajeli, sosuri, rintasuri, asa ca poate minca lejer de la noi.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
rachel owen spune:
Buna!
Ieri am taiat si noi motzu`...ni s-au dus zulufii
Albert a ales de pe tava mobilul, cheile de la masina si mingiulica. Pt a doua incercare a luat stampila si teancul de bani
Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag
BDana spune:
Rici sa ii fie de bine baietelului tau. Deci...om de afaceri microbist?
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
kris spune:
Ixxi, imi pare rau ca treci prin asemenea momente neplacute. Regimul sa fie sfant. Sunt copii mult mai sensibili si cum le-am dat ceva din afara regimului, revin scaunele moi. Noi am facut enterocolita pe la 8 luni si atunci m-a speriat tare rau o bunica din parc. Nepotica ei facea f des enterocolita si pana nu a tinut un regim strict , nu a scapat de ea. Sa nu te bucure 1-2 de reglare a scaunelor si sa treci mai lent la celelalte alimente interzise. Scaunele revin f usor inapoi. Noi multumim Celui de Sus ne-am revenit surprinzator.
Iarta-ma, poate tu stiai deja aceste lucruri. Un sfat in plus nu strica. piersicutei vorbarete.
albume foto
bubu05 spune:
Patricia, m-a amuzat ca Reb iti zice "tata". La noi e invers, Vlad ma dispera, zice de 1000 de ori pe zi mama! Ieri cand am venit de la sala, statuse 2 ore cu soacra si cand m-a vazut a ridicat mainile sa-l iau in brate, si a stat cu capul pe umarul meu vreo 10 min, nu exagerez, ma dureau mainile! Apoi am intrat la dus si a stat numai langa usa si ma striga! Sotul ii zice "disperat de mama" Iar azi i-am zis sotului sa-l imbrace si el a spus ca doar daca zice "tata"il imbraca...hi, hi, hi...
Kris, bine ca nu are nimic Bianca! Va pupam si distractie placuta la tara!
Ixxi, si eu as fi in stare sa fierb niste nisip , super tare faza!
BDana, ce sa-i faci daca e shefa!!! E smechera!
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
PatriciaArdeleanu spune:
Ixxi, desi poate voi primi multe rosii, niciodata nu am fost exagerata cu sterilizarea. am incetat cu mult timp inainte sa ii sterilizez lucrurile, ea a avut acces pe jos (unde doar se aspira/sters pe jos normal, nu cu spirt sau mai stiu eu ce), jucariile le arunca pe jos si le lua inapoi fara sa treaca prin spirt, suzeta la fel, si iata ca nu stiu inca ce este aia diaree...nu stiu daca asta este cauza, insa imi place sa cred ca o mica parte este meritul meu.
Patricia si Rebecca (05.02.05)
kris spune:
Patri, iti multumesc pt sfat. Voi incerca negresit cu gratar si astfel mai evit cateva zile mezelul.
Mama s , este o femeie deosebita, numai ca, mai exagerea si dansa cateodata. Cred ca mai toate bunicutele reactioneaza asa la infofolitul copiilor. Dar sa stii ca atunci cand dansa e plecata, fac opusul si nu se intampla nimic.
Sa stii ca a inceput sa mai pape si iaurtel, f rar branzica si numai omleta facuta de tati( spre mea , el o face f buna) Am avut probleme si cu baita de fiecare seara. Dupa o reaceala mai de durata mi-a reprosat acest lucru. Dar eu in continuare ii fac baie in fiecare seara cu mici exceptii( de ex: azi si maine , nu-i fac la tara ca-i cam frig).
albume foto
kris spune:
Rici, bine ai revenit printre noi! Sa-i fie de bine si cu noroc puiului tau.
Patri, eu i-am cam spalat jucariile aruncate pe jos pana la un an. Putin am cam cocolosit-o si eu. Iar la sperilizat biberoane si suzete nu prea am exagerat. Le spalam de multe ori pe zi, ce-i drept, doar atat. Am avut si avantaje: alaptatul, iar suzeta mi-a luat vreo 6 luni.
Vedeti ce neserioasa sunt? trag chiulul la servici , dar, cu deosebita placere, va scriu voua. Las' ca vin sefii sapt viitoare...si vad eu
albume foto