CULPA MEDICALA LA SP. POLIZU

CULPA MEDICALA LA SP. POLIZU | Autor: morm2006

Link direct la acest mesaj

Dragi mamicute sa va spun si eu povestea mea trista apropo de sp. Polizu si de d-na doctor Ciuvica Adriana (fosta Vermesan).
Anul trecut pe data de 21 dec.2005 eram in luna a 9-a si am fost internata ptr. ca mi se umflase picioarele rau de tot si aveam tensiunea 14 cu 8 (numai la rugamintea doctoritei de familie). Mi s-a dat drumul acasa la 2 zile nestiind ca de fapt voi fii in pericol. Nu mi s-a spus sa mai stau cateva zile ca ceva nu este in regula cu tensiunea mea.
Insa pe data de 4 ianuarie, mi s-a facut rau, m-au luat niste dureri de cap ingrozitoare, incetosarea ochilor si am intrat in coma (convulsie). Sotul m-a dus de urgenta la maternitatea Polizu, am facut eclampsie (coma) si tensiunea a fost de 21 cu 17. M-a salvat pe mine facandu-mi cezariana, insa fetita Ioana - Larisa a decedat la 3 zile dupa aceea. De ce? A fost o greseala enorma si o lipsa de interes din partea doctorei Ciuvica. Am fost terminata. De abia mi-am revenit. Insa nici acum nu prea ma simt bine. Copilul care ni l-am dorit foarte mult, datorita lipsei de competenta din partea cadrelor medicale a lasat de dorit. Nu trebuia sa stiu din timp ca voi fii in pericol si ca tensiunea trebuia sa fie monitorizata mereu si tinuta sub observatie. Ce sa cred eu acum? M-am documentat, am fost la specialisti si mi s-a spus ca a fost culpa medicala. Nici pe biletul meu de iesire din spital nu s-a scris ce trebuie, in loc sa fii scris ca am avut fetita, a scris ca am avut baiat. De ce asa?
V-am scris mamicilor dragi, ca sa stiti cu cine aveti de-a face. Aveti grija de voi si mergeti cat mai des la doctor si mare atentie pe mana cui va lasati!
Va pup si nastere fara probleme va doresc!


Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deanny spune:

Draga MORMENCHE,
fara cuvinte...
Imi pare nespus de rau pentru ceea ce ti s-a intamplat si iti doresc sa reusesti sa ai cat mai repede un bebelash care sa-ti aline durerea.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morm2006 spune:

Multumesc frumos ptr. incurajare.
Nici nu stii cat de greu imi este, ne dorim enorm un copil. Poate D-zeu va fii din nou alaturi de mine, si voi avea din nou o fetita frumoasa ca Ioana - Larisa. Nu am vazut-o dar mi-a spus familia ca semana mult cu mine, adica bruneta si cu un par negru si des.
Imi este tare greu, mai ales cand vad copii de o seama cu a mea. Offff!!!! Poate va iesi si Soarele pe strada mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

MORMENCHE,
iti doresc tot binele din lume si sper ca bebele dorit sa vina cat mai repede!
cat despre indivizii care sunt de vina pentru aceasta tragica intamplare- nu ar trebui lasati nepedepsiti;ai incercat sa faci o sesizare la Colegiul medicilor...?e asa de trist sa auzi ca asemenea lucruri se tot repeta......

Noe si Anne Bianca (14.03.2006)

www.babiesonline.com/babies/b/biancaroua/" target="_blank">UITE CUM CRESC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndraPG spune:

Mormenche,
E trist faptul ca in ziua de azi se mai intimpla astfel de
lucururi nefericite si mai ales faptul ca aceste persoane care
ar trebui in mod normal sa ne ajute si sa ne faca sa ne simtim mai bine si mai increzatoare, transforma totul intr-un cosmar si pe deasupra, mai ramin si nepedepsite.
Eu oricum nu am o parere prea buna despre acest spital, am fost odata acolo la un simplu control si am ramas ingrozita de mizeria din spital si mai ales de nepasarea cu care te trateaza personalul.
Sper sa iti dea Dumnezeu puterea de a depasi acest episod trist din viata ta si sa ai norocul cit de curind, sa porti din nou in pintece alt copilas care sa vina sanatoas si usor pe lume si care sa te faca sa uiti-daca se poate, de cosmarul prin care a trebuit sa treci.



APoianschi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morm2006 spune:

",
iti doresc tot binele din lume si sper ca bebele dorit sa vina cat mai repede!
cat despre indivizii care sunt de vina pentru aceasta tragica intamplare- nu ar trebui lasati nepedepsiti;ai incercat sa faci o sesizare la Colegiul medicilor...?e asa de trist sa auzi ca asemenea lucruri se tot repeta......"

Doresc sa-ti raspund. Da, as fii vrut sa fac o plangere la Colegiul Medicilor dar asta inseamna sa dau totul inapoi si numai cand ma gandesc prin ce am trecut imi face foarte, foarte rau. Mai ales ca doctora asta Ciuvica e si sotie de deputat. Si a mai facut si alte rele cu alta mamica. Daca stiam....nu ma mai duceam la ea. Si as avea multe dovezi sa o dau in judecata si ptr. simplu fapt ce a putut sa scrie pe iesirea mea din spital. Am avut fetita si nu baiat. E o dobitoaca! Imi fac mai mult sange rau daca ma gandesc. O sa ma ajute bunul D-zeu sa trec peste toate astea. Am noroc ca am o slujba buna, un sot care e alaturi de mine ca altfel sigur ajungeam la sp. 9.
Va multumesc tuturor mamicilor ptr. incurajare! Inseamna mult ptr. mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brianamica spune:

Norm, ma cutremur de ceea ce aud.
Eu am 2 fete nascute la Polizu, si , sincer, cred ca depinde doar de doctor. Se poate intampla in orice spital.
Cunosc foarte bine Polizu.


Sa nu iti pierzi speranta si rabdarea pentru nimic in lume. Acea doctora isi va plati pacatele. Stiu ca multi spun ca pana la DUmnezeu te mananca Sfintii, dar lasa lucrurile astea sa treaca pe langa tine acum... si uita-te doar inainte. O sa ai un BB frumos si cuminte !

Cu mu,ta incredere in Dumnezeu ai sa treci peste toate.

Te pup si sa stii ca sunt alaturi de tine cu tot sufletul.

Brianamica mamica de 2 fete cucuiete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Mormenche, m-ai lasat fara cuvinte...... inseamna ca si eu am fost atat de aproape de a-mi pierde fetita, pe iubita mea Iasmina.Norocul meu insa, este faptul ca ma aflam atunci intr-o tara in care malpraxis este pedepsita cumplit de aspru. La fel aveam si eu tensiune mare, picioare umflate, dureri de cap si caderi in inconstienta, dar am fost monitorizata non stop,fara sa fiu bagata in panica. De fapt, nici nu stiam cat de aproape sunt de fatalitate. Copilul s-a nascut bine,multumesc lui Dzeu si oamenilor aia, ca asa sunt ei, in primul rand oameni si dupa aia doctori. Acum fetita este mare, are 3 ani si 7 luni,iar eu sunt insarcinata iar,in a 13a saptamana,dupa o sarcina pierduta anul trecut. Acum sunt iar sub lupa, fiind cu sarcina cu risc ridicat,insa ma rog lui Dzeu sa faca in asa fel incat sa fie bine totul pana la urma.
Tie iti doresc putere multa, cu toate ca numai tu stii cat e de greu. Si sa fii convinsa ca femeia aia, sotie de deputat,ca medic nu se poate numi,va plati,mai devreme sau mai tarziu pentru ignoranta cu care a tratat cea mai mare minune de pe lumea asta: minunea de a da viata.
Si iti mai doresc multa liniste in sufletul tau zbuciumat,si mult soare, si ai sa vezi ca vei zambi, in final, alaturi de sotul tau si de un copilas care sa-ti implineasca rostul pe pamantul asta.
Sa ai grija mare de tine,ca vine el si soarele dupa atata ploaie.
te pup

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

MORMENCHE sa te ajute Dumnezeu sa treci peste momentele astea si sa-ti dea o fetitza asha cum iti doresti tu.

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Regret nespus sa aud ca s-a intamplat asa ceva. Suntem alaturi de tine... Trebuie sa fii foarte puternica acum! In cazul tau, puteai sa-ti pierzi viata. Cumnata mea a fost operata de urgenta la 8 luni sarcina din acceasi cauza, medicii spunand ca TREBUIE sa o salveze in special pe ea, pericolul fiind acela ca mama sa nu supravietuiasca! Copilul a fost pe locul 2, dar a scapat si el ca prin urechile acului, a fost vorba de 10 minute, atat mai traia daca nu-l scoteau. Bineinteles ca doctorul curant si-a dat seama care-i baiul( a fost trimisa din provincie in Bucuresti de urgenta).

Sa-ti dea D-zeu sanatate si un bebelus cat mai curand!

Lacri 36+4


http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

morm2006, e pur si simplu ingrozitor ce am citit. Cred ca pe durerea ta se bazeaza ea
Iti doresc sa ti se implineasca toate dorintele.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006




Mergi la inceput