bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 9
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
Moni, mama la ce medic meseriash ai fost...eu zic sa te mai duci cat de curand . Eu am fost cu Diana la EEG si doctorul mi-a zis ca e ok, apoi i-a facut control neoromotor, are reflexele care trebuie, deci totul e la locul lui..dar nu mi-a zis de jucarele sau cat trebuie sa doarma sau atatea aberatii ce a scos tipa din ea.
Am vrut sa va zic fetelor, ca a facut kka cum trebuie, traiasca Biotics-ul , si nestimulata, asa ca mai imi face si ea zile albe din cand in cand.
Ioana, sa dea Dumnezeu sa nu aiba nika micul Razvanel, poate e doar o alarma falsa, din atatia doctori la care ai fost sa nu vada nimeni nimik?, eu zic ca e sanatos..
Ralu, stai calma ca isi revine ea. Eu zic ca acuma poate are alti stimuli inconjuratori, e in alt mediu si poate de aceea nu se intereseaza de ele, cand ajunge acasa, precis va fi alta treaba!
Giova, eu i-am dat cred de 3 ori lamaie pana acum, cand sughitza si nu se oprea nicicum. O las mai mult timp sa sughite, dar daca trece de 20 min, iau masuri, pana acum nu s-a intamplat decat de 3 ori. Si apoi...trebuie sa-i dau vit C pt pofta, asa ca 2-3 pic de lamaie nu cred ca ii strica, mai ales ca sunt la intervale rare.
I-am facut baitza, stia ca primeste papa dupa..pauza, ca ora de papa e pe la 22,30, asa ca acum a adormit si eu stau la net.
Ma duc la o tigara, revin.
Ingrid S si Diana
J G spune:
merci Bee, muream de pofta ca mai si miros de lesini! Sa stii ca eu cred ca faci bine cu Tea ca o lasi in legea ei.
March si eu vroiam sa-ti spun apropos de constipatie ca fata mea s-a reglat cu un ceai de la Hipp, Tummy tea. Eu l-am luat la plezneala sa fie ceva diferit de cel de la Humana si am avut o surpriza placuta sa vad ca face acum kk de doua ori pe zi. Tu parca ziceai ca Ioana nu accepta ceaiul, nici a mea nu l-a acceptat dar daca insisti pana la urma ajunge sa-i placa!
J si Carla (05.02.2006)
Ingrid S spune:
Ei, sa vezi sa nu crezi, cum am citit despre Ioana cu temp la Razvan,ia-ma bagat termometrul si a iesit frumusetze de 37,4, oare de ce? O fi prea cald in camera? Cam 23 de grade sunt..am mai dezvelit-o acuma ca era acoperita cu plapumioara, dar mie nu mi-e cald asa de tare aici..deci nu stiu nici cum sa o tin..
Ingrid S si Diana
silvi_2005 spune:
Monica nu-ti face probleme, ca doctorii astia exagereaza ( eu sunt castorita cu unul ) mai demult toata lumea se intorcea la serviciu la 2 luni si noi suntem crescuti asa si suntem ok. Sanatate multa tie si micutei tale.
Ingrid S spune:
Noi cu Biotics a trebuit sa consumam aproape o cutie ca sa obtinem rezultate, nu a mers din prima!
A, si am uitat sa va zic ceva: ieri a fost prima zi fara colici , poate de la Sab Simplex, poate se termina cu ele, bine ar fi. Azi a mai avut ceva tentative...dar i-au trecut repede, sper ca am scapat de ele.
Ingrid S si Diana
dana_ene spune:
Astery... vrei sa-l dai prin straini pe Razvanel care va sa zica ?
Eu ii fac curte de-atata timp... si tu nimic+nimic?
Deci nu-ti place de mandrulina mea ?
Mira, am luat pozele din album.
Ana, acum descarc in albumul comun colajele facute pentru nasi.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
monica70 spune:
Fetele mersi de raspunsuri!Chiar eram curioasa daca a mai fost cineva la neuorlogie si ce-a facut pe acolo,desi ma gandeam eu ca asta trebuie verificat reflexe,miscari etc.
Acuma tot amintindu-mi ce a mai zis,cred ca la faza cu jucariile si persoanele straine, ea se referea la cazul particular al unui copil agitat,vioi, pe care nu trebuie sa-l stimulezi in plus! Ca la cei mai linistiti trebuie dimpotriva,sa-i stimulezi (zic eu)! Dupa cum zicea tanti,eu am raspuns la orice problema,adica am o scuza si pentru operele scoase de ea
Dar cu Diana cea miscacioasa,ce sa fac,s-o izolez? Ca ei chiar ii place sa vada persoane multe,e foarte curioasa,se uita si studiaza orice locatie noua...Iar cu jucariile, Ralu,nu-ti fa probleme ca nu se joaca Anastasia cu ele, ca nici Diana n-are chef tot timpul ,cateodata nu le vrea deloc,altadata le ia si le tranteste pe jos...Am citit undeva ca la varsta asta ei se pot concentra pe o chestie cel mult 2-3 minute! Si sa stii ca si ea prefera oamenii,jucariilor.Dar cand suntem doar noi si sunt ocupata i le mai dau, sa pot rasufla si eu,ca nu ma pot maimutzari tot timpul.Ca sa nu mai zic de cantat pentru printesa....(la vocea mea )
BEE si eu zic ca faci bine cu TEA asa! Pai eu de cand nu mai calculez de cate ore n-a mancat,am uitat ca exista greva foamei la bebelusi Acum primeste papa cand se maraie si nu-i trebuie nici jucarii,nici in bratze,nici somn etc....atunci presupunem ca ii e foame si primeste papa! Si e ok,papa cand are chef fata!
Azi a facut niste kk gros, galben verzui, cu bucati de maorcovi prin el adevarul e ca l-am strivit pe fuga cu furculitza si n-a fost chiar piure,dar vad ca l-a inghitit si asa si a iesit aproape intact pe Treaba-i asta?
Cum sa puna kg pe ea? Laptele il bea si il evacueaza pe tot ,morcovii parasesc corabia pe usa din dos
Tot e bine ca face inca zilnic,sau la doua zile mai nou...de al formula???
Incerc sa vad ceva poze si trec la nani!
Pusi!
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA
dana_ene spune:
Ioana, sanatate multa lui Razvan !
Imi pare rau ca treceti prin asta, fii puternica, trece !
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Dana si tie si fetelor, daca tot te-am vazut pe net.
Fetele care itrebati de cadouri pt nasi. Noi am avut si nasi de cununie si nasi de botez, diferiti, chiar daca evenimentele au avut loc in aceeasi zi. Conventia a fost ca nu le facem cadouri, fiindca si ei s-au foarte straduit sa iasa lucrurile bine. Dar noi foarte fericiti de cum s-au prezentat cu totii si fericiti ca am trecut cu bine peste evenimente, i-am cadorisit. Nasei de botez i-am dat o Icoana frumoasa, iar nasilor de cununie un servicu de cafea interesant (stiam ca ei sunt in amenajari de locuinta). DE colaje si poze, nimeni nu a avut timp.
Deea, intra sa ne mai spui ce face nazdravana de Daria. SI ea pare un copil tare vioi! O pui deja in carutz sport aproape in fund vad eu. Am avut mereu senzatia ca Dariuta ta e bruneta.....si cand colo! Acum o vad satenuta deschis cu ochi albastrii albastrii. Asha e? Si frizura de ciocanitoare Woody. Fain fain!
Andreea M Vazut poze cu fetitza mica si dulce.
Diana inca astept sa-l vad pe Peter
monica70 spune:
BEE stiam eu ca am uitat ceva! Legat de faptul ca Tea e sensibila si plange daca ridici tonul la ea ! Pai Diana e taman invers! Atunci cand ma "cert" cu ea o apuca rasul! La fel daca ma ciondanesc cu Ghita cu voce mai tare Se pune si rade
In schimb, daca n-o baga in seama Ghita si face pe suparatul e amarata rau!Cum se uita la ea si ii zambeste ,cum e iar cu gura pana la urechi de fericita,plus ca e tot cu ochii dupa el prin casa! Cand o alaptez,daca uita si trece prin zona si vorbeste el,mandra se opreste imediat si isi intoarce capul dupa el! Si la mine e fericita cand o bag in seama,dar daca n-o bag,nu-i chiar asa suparata ca in cazul lui,se joaca cu jucariile sau isi gaseste alta ocupatie,pana ma ocup de ea.Evident nu la nesfarsit...din 5 in 5 minute tot trebuie s-o bag in seama ii zambesc,ma mai maimutzarsc,ea imi zambeste mie si ne ocupam eu de conta si forum ,ea de aerobic si alte cele.
Dana cum e fara Oana?
MONI care DIANA (01.01.2006)
POZE DIANA