Smecherashi de iulie-august 2004 (181)
Raspunsuri - Pagina 12
g_ioana spune:
Neatza,plec la seminar dar va invit sa vizionati niste pozici facute ieri la festivalul berii,cu masinile pe care si le-a tras Maria.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gorodeii/album?.dir=fa46re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
O saptamana buna pupici
roxanaz spune:
neatza dragelor
Liliana bine ai ajuns....cred ca nu ai timp de computer...distractie placuta!
Lia am sa scriu retetele. da-mi un bip cand esti online azi pe messenger.
Carmen si Anca succes la slabit.ma apuc si eu serios de azi, mi-am luat haine de vara sa ma stimuleze ![]()
pup ca-s pe fuga.....revin!
o saptamana suuuper tuturor
pako spune:
Neata!
Am avut un week. plin...asa da!
Duminica s-a organizat aici crosul firmelor... fost dragut...am facut poze iar Andreea i-a incurajat pe participanti la linia de sosire cu multe aplauze.
Se pare ca lactuloza isi face efectul, chiar prea bine...in parc a tras o sparcuiala de nu stiam cum sa ajungem acasa mai repede.
Corina, vai...bine ca nu a patit nimic micuta Eva...of, stiu prin ce ai trecut...Andreea la 9 luni a cazut o scar intraga marmorata.
Liliana, bine ai ajuns cu bine!Vacanta placuta si distractie maxima cu piticuta ta!
Ioana, vazut pozici...e curajoasa fetita ta de se da in masinute....a mea e speriasa rau
Nu ne-ati mai vazut de mult timp....poze!!!

http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
carmenp spune:
`neata frumoaselor, e luni, brrr....
am mai scris si ieri un mesaj, cam lung si-n final in los sa apas ` am apasat escape si dus a fost, prin urmare mi-am bagat chicioru` si m-am culcat...
corina, nu cade jos din pat ca-n laterala patului am pus patutul si oricit s-ar fi impins nu l-ar fi miscat din loc...pupam eva, meyy, si io am o problema cu scarile, mi-am julit de citeva ori picioarele destul de urit,ofofof. plus ilinca virgula care-i obsedata sa le urce si sa le coboare la infinit spre "bucuria" noastra. si muulta bafta cu beletu`, vad ca nu numa` la romani se-ntimpla, hehehe
danule, pupam la tine si multumesc de mesaje
lia, sanatate la amindoi!
liliana, las` ca ne scrii cind te-ntorci acasa, distractie placuta si sa facu muulte poze
vazut gorodeii, pupam andreea si maria in egala masura.
va anunt ca am legat dieta aia de gard, m-am nervozat rau de tot pe mine si pe cintar
, de azi incolo trec pe dieta stiuta de mine, fara piine si dulciuri, mincat pina-n 6 seara si esentialu`, ma-ntorc pe jos de la servici acasa, adica vreo 3-4 km
si multumim pentru aprecieri
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
g_ioana spune:
Am revenit,am vorbit aproape singura vreo 2 ore...
Vazut tzucurei,Carmen cred ca esti topita, cand te uiti la ei ce frumosi sunt cand dorm!!!!
Felicia,pupam fetita frumoasa cu coditze,eu is moarta dupa coditze,d'aia imi chinui si eu cupilul!!Intr-adevar,Maria mea se da in vant dupa masinutze si calushei si primul lucru cand se trezeste ne testeaza "unde megem noi?",iar raspunsul corect,este desigur"la masinutze"!
Liliana ,nici sa nu te vedem pe forum cat stai cu Adela,las ca ai tu timp de povestit cand te intorci,dar pana atunci vacantza placuta!!
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
cristalina spune:
Neata!
Liliana, ne bucuram ca ai ajuns cu bine. Lasa netul, ne povestesti cand te intorci in State...:))
Vazut pozici cu tzucurei, cu Maria shoferitza si familia, cu Felicia si Andreea...frumoase!...:)
Corina, aia da spaima! Bine ca nu a patit Eva nimic. Si Maria e fixata pe scari, cred ca toti sunt!
Speel, sanatate si odihneste-te!
Lia, sanatate la amantrei...:)
Roxana, Carmen, Anca...supcese la diete...Daca am uitat pe cineva e din cauza de weekend...:)
La noi, evident, distractia e mare in weekend, ca avem apoi o saptamana sa ne refacem...![]()
De data asta am fost eu, m-a luat raceala cu alergie de la fulgii de la plopi...Nu mai pot sa respir prea bine, maselele ma omoara si pe o parte si pe alta. Nu am mai atins maxilarul de sus de cel de jos de 5 zile...
...Vorbesc de zici ca ca-s din alta tara...![]()
Az' noapte Maria a avut program de frichineala, cand nu am mai putut am pus-o cu mine in pat si desi blindasem partea pe care a mai cazut am dormit ca iepurele de frica sa nu cada...![]()
Oricum maraia din juma' in juma de ora...trebuia sa pun mana pe ea sa o linistesc.
Am fost sambata la ecograf, sacul creste, embrion nu se vede.
Lia, evident ca nu e sigur 100%, s-au mai vazut cazuri in care a fost diagnosticat gresit ca blighted ovum si s-au nascut copiii sanatosi...insa la mine cam 95% e sac gol...si aici sunt generoasa cu alea 5%...
Azi insa am sa ma duc la ginecolog sa ii zic daca putem sa mai asteptam 2 saptamani. Vedem.
John pleaca in Germania si se intoarce pe 26, pe 28 botezam...si as vrea sa ma pot tine pe picioare in timpul asta ca Maria are bazdaci si nu sta cu altcineva...
Hai ca scrisei roman.
O zi frumoasa sa avem!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
leeloo2004 spune:
Buna dimineata!
Noi am avut un weekend super - mai vreau asa! Evident ca si vremea frumoasa a contribuit din plin - vineri a venit tati nu chiar incarcat de cadouri, dar nu s-a lasat pina nu ne-a adus si noua ceva
, simbata ne-am plimbat toata ziua si ne-am odihnit, iar duminica ne-am dus la botez unde totul a iesit foarte bine. Alexandra a fost o bomboana de fata - cuminteeee - de cind am ajuns la restaurant a mincat si apoi a dormit pe terasa pina am plecat! stefan s-a distrat si el, a mincat, s-a alergat cu copiii, ne-a alergat si pe noi (spre disperarea mea care aveam o rochie cam decoltata...) si cind am ajuns acasa a cazut lat de oboseala! Urmarea - a dormit cind am ajuns acasa si pe la 12 noaptea ne calarea pe noi ca el nu mai avea somn...
Acum sunt inapoi la birou si deh, ca luni....
Corina - mi-a stat inima in loc, dar prin ce ai trecut tu! Pupici cazatoarei mici si bine ca nu a patit nimic! 
Cristalina - nu mai stiu ce sa mai cred... Imi dau seama cum te simtit tu...Dar dr. ce zic? Cum e posibil sa creasca uterul ca si cum a fi gravid, dar sa nu fie embrion??
Dana - roller - multi
si tie si lui Vicu!
Lia - multa sanatate si
pentru Danutz cel mofturos!
Gabriela si Stefan David
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
roxanaz spune:
hihi vazut Andreea (vai Felicia ce bine ii sta cu codite...a mai slabit....dar arata tare tare bine :)), Maria de Ioana (ce frumos se da ea in masinutze:)) si tzucureii, simpatici ca de obicei. mie nu mi-au placut deloc niciodata chestiile alea de ceara....nici la Madrid nu am fost la muzeu, mi se pare oribil de sinistre....brrrrr. asa ca il inteleg pe Ionut :)
pako spune:
Multumim ca ne-ati vazut...
Daria, unde esti sa-mi vezi si tu motzata....acum sta si ea cu parul in coditze...de, s-a mai marit
Roxana, a mai slabit ca nu mananca asa bine...adica in comparatie cu ce scrieti voi aici ca papa piticii.
Vazut Tzucureii.....imi place la nebunie poza unde dorm amandoi in pat...scumpi foc.
http://www.nede.netfirms.com/scrupi.bin
cristalina spune:
Leeloo...v-ati cam distrat! Vrem sa te vedem in rochia decoltata!!!...:)
Vrem sa o vedem si pe papusica!
Pako, o sa-si revina. A mai slabit dar arata bine ...si asta e important...
Gabi...io's enciclopedie ambulanta si as putea sa scriu pana maine despre chestiile astea. (la prima sarcina cu probleme si citeam tot ce prindeam, acum cand m-am dus la ecograf ii spuneam aleia ce vreau sa caute si se uita chioras la mine...ca nu e bine sa citesti atata...hehehe)
Oul gol se intalneste, cand ceva merge prost. Pur si simplu fatul nu se formeaza, sau este oprit din evolutie din cauza defectelor genetice...De obicei apare avortul pentru ca dupa un timp organismul isi da seama ca e ceva in neregula. Mai apare sac, rar, si la sarcina ectopica, dar am rugat-o pe aia sa se uite bine si ea a zis ca nu e cazul...
Se mai intampla, rar, dar se intampla, sa nu se vada la ecograf embrionul...pur si simplu nu se vede...De ce, nu stiu (se intampla mai des in uterele malformate)...nu pot sa judec eu competentele medicilor ecografisti, dar eu am incercat sa ma duc la unii cat mai buni, asa ca nu cred ca e din vina lor...
Cam astea sunt in mare scenariile posibile.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi