Smecherashi de iulie-august 2004 (181)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carmen, unde-s facute pozele cu manechine? si de ce e iritata ilinca pe barbie si obrajor? wow ce mi-a placut cum domeau impreuna

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza! Nu stiu daca in week-end sunteti pe aici, dar eu acu am o secunda sa va scriu.
CRISTALINA, si sa fie bine!
INA, trece-ne si pe noi in categoria "dormit de la 7 luni in pat cu parintii rupti de durere de spate" si cu o minune de patut-muzeu!
CARMEN- ati ajuns la expozitia de personaje din ceara, poate reusim si noi azi!
KIM, sar' mana , trebuie sa recunosc ca-mi face placere ca ai timp sa ma incurajezi tot timpul, e drept ca eu nu-s prea activa pe aici ca sa fiu in mijlocul discutiilor, dar e bine sa vezi ca te mai citeste lumea!
NICOLE, bafta si multi pacienti-clienti!

Noi ieri am stat toate ziua pe afara, la sora mea, la mama mea (stau in acelasi bloc) si m-a cadorisit surioara cu o centura de slabit curentatoare, trebuie sa gasesc si gelul potrivit si incepem operatiunea de eliminare a suncilor.
In rest, azi am zi de gatit, daca pleaca bebe la bunici il trimit cu caserolele dupa el, sa fiu sigura ca macar 2-3 zile are papa bun de la mami.

Va pup si va doresc un sfarsit de saptamana asa cum va doriti!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabrielab_ro/my_photos
Mami+ MATEI-GEORGE (23.08.2004)
Povestea nasterii: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36243

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

`neata gagici, la noi e-o caldura si io am trimis cupiii afara pregatiti pentru geru` bobotezei
philip, pozele alea-s facute in mall, este o expozitie cu personaje din ceara, din pacati mie in afara de "cina cea de taina" nu mi s-a parut niciuna reusita, probabil se si vede, ionut nici nu a vrut sa se pozeze cu toti iar unde a facut-o era cam crispat ilinca are o xeroza cutanata, suntem in tratament,la fata si-a mai revenit da` pe corp asa si asa... am o reteta de vreun milion, da` pentru aia tre` sa ajung pe la gara si nu am avut timp inca...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonjurescu! Ma mai tineti minte? Io mi's aceea, mama de Vicu'...
Va saluta clasa muncitoare... rupta de oboseala. Dar e de ajuns despre mine...
Sa va pove de domnu' shef de acasa: creste, a inceput sa construiasca cuvinte din cate 2 silabe, repeta tot ce aude, mananca cum nu manca el niciodata, nu sta 5 minute intr-un lok, nu sta linistit niciodata - trebuie sa batzaie un picior, o mana, sa atinga ceva, sa caute altceva, io am renuntat la ideea de cumintenie asociata cu el - adorme tarziu, pe la 10 seara, dar doarme la el in pat si cam atat. Ma gandesc sa il dau din toamna la o gradi de 4 ore, poate oboseste si sper sa se mai disciplineze. E tot un zambet si un ras, se alinta cu oricine si a devenit un pungas si jumatate (escroc sentimental, as spune).
In alta ordine de idei:
- muulta sanatate tuturor mamicilor care se pregatesc de o noua experienta
- mult succes celor cu business nou sau cu schimbari la servici
- distractie placuta celor ce pleaca in vacante
- multa sanatate piticilor bolnavi.

Cu speranta ca, poate, o sa mai apuc sa intru, va pupu cu drag, de pe role, patinand printre probleme si bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Buna ziua,
Danuta, mi-era dor de tine!! Si de fratiorul Evei Dupa descriere iti spun sigur ca seamana ca fratii. Am invatat sa merg pe role, i-am cumparat Marei role si acum ne batem pe ele. trebuie sa-mi iau si eu o pereche, singura-singurica am invatat, le-am pus in picioare si nu am cazut deloc, nici macar asa de pofta
Nicole iti urez si eu mult succes in business, sa-ti mearga din plin!!
Bai... am patit o faza tare de tot cu biletul Marei de avion cu care urmeaza sa vina in Ro la vara... cica cei de la compania daneza l-au trimis dar el nu a ajuns, in mod cu totul si cu totul miraculos s-a pierdut pe drum, si desteapta de daneza zice ca trebe sa cumparam altul... idiotenie mai mare n-am auzit in viata mea... parca am fi platit bucata aia de hartie nu calatoria cu avionul. Nu-mi vine sa cred, sper sa gasim luni pe cineva mai intreg la minte acolo, sa rezolvam treaba
va pup, un weekend frumos

ps s-a stricat vremea, e racoare (17C) si ploua, adio plaja

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

I-am vazut pe tzucurei Auzi... da nu cade din pat tzucurica mica daca doarme asa??
Mie numita Lolo mi-a placut dintre statui

Ufff... am uitat sa va spun ceva, ieri s-a rostogolit Eva pe scari un etaj intreg, a dat bum-bum-bum cu capatzana de fiecare treapta si un buuummm final cand a ajuns jos. Am crezut ca mor acolo!!! Noroc ca nu a patit nimic, a urlat 20 secunde max, cred ca mai mult de speritura decat de durere, apoi a uitat... iar eu de abia ma mai tineam pe picioare asadar, aveti grija la scari, mai ales daca aveti piticii pasionati de ele ca Eva, care se distreaza la culme urcand si coborand, de 20 de ori la rand, pana reusesc sa o smulg de acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

hop si io..cind voi v-ati culcat deja :))
vazut belita cea insistenta..si pe Ionut printre figurinele de ceara..chiar ca unele erau nereusite..intentia conteaza
dana..
roberta
corina bine ca nu a patit nimic..si noi avem scari..dar Luca nu a apucat sa beneficieze de ele
nicole..ieri am uitat...sa fie cu noroc si sa va aduca multi bani ! si sanatate Moatei

As dormi mai putin, dar as visa mai mult, intelegand ca pentru fiecare minut in care inchidem ochii, pierdem saizeci de secunde de lumina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

corina - fa-le adresa scrisa prin care le spui ca nu ai primit biletul de avion si ceri sa ti se trimita altul. este foarte adevarat ca hartia biletului de avion este FFF importanta, dar ei nu pot dovedi ca a ajuns la tine, asa ca trebuie sa se descurce singuri.
mult succes si sa ne tii la curent!

nicole - mult mult succes in afaceri!!

carmen - am vazut tzucureii, sunt niste scumpi sa-ti traiasca! statuile nu erau toate reusite dar cred ca v-ati distrat pe cinste!

un weekend frumos tuturor (cat a mai ramas din el)!

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

buna!
noi ne luptam in siropuri de 3 feluri, strambaturi, urlete, rugaminti...tot tacamul. Cu mancatul am lasat-o balta, mananca Danut numai cat, ce si cand doreste. masa de pranz desi e cea mai importanta, zic eu, e si totodata cea mai problematica. Daca seamana cu mine, e de rau, eu in clasa a 5-a aveam imbracata 20 de kg, asa ca profu de sport nu ma punea nici sa merg de teama sa nu slabesc si mai si. M-am intremat abia de pe la 17 ani in sus, cand am inceput si eu sa mananc de foame nu din obligatie. Cat am fost mica nu am simtit foame niciodata, mancam certata, pedepsita, oricum, numai nu de placere. Si mancam selectiv la maxim, adica doar supa de cartofi cu taitei la pranz si ou moale dimineata. Nici un lactat, doar ceai. Fara paine, fara carne. Am fost teroare din punctul asta de vedere, in rest, copil model, educat si cuminte, invatam excelent.
Ma ia cu frig daca ma gandesc ca si Danut ar putea fi la fel.

Alice, am primit PM, merci mult, eu nu prea am timp de comp, sotul meu in weekend pune monopol. In rest am o oboseala si-o depresie de nu vad inaintea ochilor. Nu ma pot mobiliza nici s-ajung la medic, mi-e rau de dimineata pana seara, sa stau in bucatarie e un supliciu pt mine. O sa vad eu cat mai rezist.

Roxana- daca nu stii, iti zic io, dracu e negru inchis, parol. Te rog frumos sa-mi trimiti si mie reteta ta de orez simplu pe mail sau PM, si aia de paste cu branza. Pasta de rosii tu o faci din rosii sau din pasta de tomate? Daca o faci din rosii imi spui si mie cam cum se procedeaza ?

Cristalina- tinem pumnii sa fie in curand mai bine, n-am inteles bine daca ai raspunsul final sau mai mergi la un eco. Analizele de laborator mai pot fi si eronate (eu tot mai sper ca Danut sa nu aiba probleme cu colesterolul de la varsta asta, mai ales nu dupacum s-a alimentat el, sper sa fi fost o eroare de laborator sau o disfunctie temporara a ficatului.)

Rain- succes in biznis si sanatate moatei luptatoare!

o duminica placuta si multa sanatate sa avem cu totii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Neata Romania.
Nu am citit nimic, doar am intrat sa va spun ca am ajuns cu bine in Romania. Pustoaica bineinteles ca nu m-a recunoscut, dar se pare ca instinctul functioneaza bine, caci azi deja plangea dupa mine cand plecam afara. Asa ca de dimineata m-am dus la baie cu moata dupa mine.
Incerc sa mai intru,dar uneori nu ma indur sa pierd nici un moment din cele pe care le pot sta cu Adela.Si atunci cand doarme ea. eu ori dorm cu ea, ori sunt ca acum in vizite.
Pupici si sanatate multa tuturor.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Mergi la inceput