Bebelusi de sept-oct 2005 (111)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

'Neata! Am cazut din pat, de la ora 6! Mi-am pus ceasul sa sune, ca sa-i dau lui Victor antibioticul (ca iar presteaza la antibiotic) si nu am mai putut sa adorm. Mor de ciudaaaa!!! Toata lumea doarme in casa asta, eu pe net!
Dory, eu cand pitica nu mai vrea sa pape, daca face mofturi la piureut sau la fructe, ii dau lapte. Ii dau ce vrea ea. Decat nimic, mai bine lapte. Poate ii mai ies ceva dintisori si de-aia nu are pofta de mancare. Cum e ala sos Bechamel? nu e cu faina? Nu ma pricep la denumiri, dar de facut, le fac dupa imaginatie.


Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Iar nu mai e chat. Tocmai cand ne invatasem...


Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

karmenutza, da este cu faina(5 gr.),o sa postez reteta respectiva, numa sa o caut

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Piure de spanac
200 g spanac, 1 lingurita zahar, 5 g unt, 5 g faina, 100 ml lapte, 5 g orez, sare, lamaie.
Se spala spanacul pana apa iese curata, se scot coditele si se lasa sa se scurga. Se fierbe inabusit in zeama lui sau in bain -marie. Se toaca pe un fund de lemn. Separat, se face un sos Bechamel din 5 g unt, faina si lapte. Se pune spanacul in sos, orezul care a fost fiert separat, si se lasa sa mai fiarba putin. Se ia de pe foc si se adauga zeama de lamaie. Spanacul nu va fi consumat reancalzit, deoarece este daunator sanatatii!


DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Nu ii face rau la burtica sosul? Intreb si io, mie imi suna a rantash...


Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

A fost prima data cand ia-m dat, vad ca ia placut si nu a avut probleme :D

DORY & ALEXANDRA DENISA
http://photos.yahoo.com/dory232002

FILMULETE : http://www.dropshots.com/dory232002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Buna dimineata fetelor, ce mai faceti? Ce mai ziceti? Imi cer scuze fata de cele care au fost aseara pe chat, imi mergea foarte prost, puteam citi ce se scria, dar cand voiam sa scriu si eu, decand apasam send si pana ajungea treceau vreo cateva minute-la un moment dat chiar 5, asa ca nu mai avea rost.. ce raspundeam eu nu mai avea legatura cu subiectul in discutie, asa ca am incetat ca sa nu par ridicola. Am vazut ca v-a apucat si pe voi febra schimbatului de carucioare. Ei, bine, am trecut si eu prin asta inainte de Pasti, caruciorul pe care l-a avut Andrew si care fusese de capatat nu era chiar ok, nu putea sta in fund calummea in el, parca statea atarnat. Asa ca dupa multe cautari si dezbateri am ales asta: http://www.specialtybaby.com/grqutode71in.html dar spre deosebire de voi eu nu l-am ales sa fie usor pentru ca nu am de ce. Peste tot sunt lifturi-in cladiri, magazine, trotuarele au la colturi acces pentru handicapati, la autobuze lafel, se pliaza f bine pentru masina, cel mai mult m-a incantat ca are ceas si termometru si bara din fata se poate da laoparte pentru a putea pune copilul mai usor. Bine inteles, pe sot l-a incantat ca are suspensii bune, si la rotile din fata si la cele din spate ca sa nu i se zdruncine mostenitorul. Am luat si un scaun de masina, in cel vechi mai avea putin si iesea din el, am facut o investitie serioasa pentru ca vrem si o surioara pentru Andrew in 3-4 ani si.. sa fie; mai ales ca poate fi folosit de la nou-nascuti pana la copii de 29 kg (aici este cam obligatoriu pana pe la 5 ani-sau o anumita inaltime sa fie in carsit-uri copiii):http://www.specialtybaby.com/br20macocars9.html
Cu dintisorii este relativ ok, dam cu gel la greu, si somnurile de peste zi le face numai langa mine, altfel risc sa fie asa de scurte, s-a intamplat sa doarma si numai 15 minute.
Norina, Doamne prin ce a trebuit sa treci din cauza incompetentei. Nu ar trebui sa lasi lucrurile asa. Doctorita ar trebui data in judecata. Iresponsabila, consulta si da diagnostice mai rau ca bunica. A doua oara nu stiu daca ar mai face asa ceva sau.. poate s-ar lasa de meserie. Zau asa ca nu as lasa-o pana nu ar plati cu varf si indesat. Pe aici se feresc medicii sa faca tampenii in halul asta pentru ca exista justitie.
Codruta, La multi ani pentru Petra si felicitari pentru cel de-al 3-lea dintisor. Noua al 3-lea ne-a spart gingia, acum se chinuie al 4-lea. Apoi speram la o pauza.
Hilde, la mine un meniu zilnic arata cam asa:
dimineata fructe (mar, para, piersica, mar cu prune, para cu ananas) de la cutiuta in care pun cerealesi galbenus de ou cu branza de vaci joia si duminica.
la pranz : legume cu carne de pui date prin blender, macaroane cu branza de vaci, mamaliguta cu branza de vaci, pilaf de orez cu legume, fasole verde, spanac, pireu de cartofi cu ficat (f rar) si voi testa si mazare (legumele proaspete sau congelate, nu din conserva).
Seara, iaurt cu lapte organic, special pt bebelusi-se numeste Yo-baby.
Locca, bestial Matei.
Ioana, Irina, I'm watching you!
Carmi..waw..mers in 4 labe..felicitari si la mai mare. Vrednicut bb Fabiano
AdrianaOlimpia, bine ai venit!
Dory, si mie imi suna a rantas..nu este prea devreme? Eu fac spanacul asa (adica mint, asta e specialitatea sotului) spanacul fiert, il toaca marunt-marunt-poate fi pus si in blender, apoi il pune intr-o craticioara impreuna cu f putin ulei, si lapte. Il pune la foc si tooot amesteca pana se mai ingroasa. cred ca o sa iau si praf de usturoi ca sa-i dea un pic de aroma. Eu pun si putina sare in mancare-nu multa cateva cristale ca altfel nu mananca smecherul.
Diana_n, si Andrew sta f atent la Tv cand ii pun babyE. Cateodata este asa absorbit ca nici macar nu clipeste.
Ma duc si eu la nani-nani, m-am terminat de muls, sa termin si cumparaturile online la hainute in care m-am aruncat, puteti sa trageti si voi un ochi: www.childrensplace.com.
Va

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Oana, felicitari pt achizitii! De care macaroane ii dai? Sunt speciale, nu? Le bagi la blender?

Adriana, bine ai venit! Ce baietel pletos si frumos si haios ai!

Karmenutza, iti inteleg frustrarea! La cum esti tu obisnuita, cred ca azi vei fi nauca...

Jadi, eu am impresia ca astia de la Medicover pur si simplu isi baga picioarele si nu lucreaza anumite probe, am patit-o si eu, dupa 5 zile mi-au dat raspunsul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Eu sunt cu mai mult fete de pe DC conectata online la messenger. Cam toate intram in jurul aceleiasi ore
Ieri n-am mai apucat sa mergem in Gradina Botanica, la intalneala cu fetele din Cluj-Napoca.



Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

pentru fetele de pe chat, care nu mai apuca sa citeasca ce vreau eu sa scriu:
Codruta, au iesit relativ repede dintisorii, la interval de 1 luna jumate cate 2, la cateva zile diferenta. mai intai in stanga apoi dreapta. Britax este una dintre cele mai bune firme pt carsituri, daca nu cea mai buna. Au cele mai bune review-uri pe internet.
Tangerine, La multi ani cu sanatate.. Upss eu am tocmai 31, sa inteleg ca sunt in plina criza?
ma retrag acum detot
papaaa la toata lumeaaaaaaa

aaaa.. Antonia macaroanele sunt defapt paste..scrie pe ele organice. Am trecut de faza cu glutenul. D-rul ne-a dat unda verde si la paine, o sa incerc sa pun miez in ciorbita.-dar sa incerc ciorbita, of course

Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto

Mergi la inceput