Ce sport practicati ?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Pot sa dau un exemplu negativ?

Nu am practicat nici un sport (nu ca n-as fi putut sau n-as fi avut voie dar nu mi-a placut, sint comoda) si nici nu practic (acum nici nu am timp).

Nu se pun sporturile gen: alergatura prin oras, sporturile la gratar cu prietenii (mai bine zis topaiala), sau inotul (cind si daca apuc sa merg la plaja).

"O viata fara dragoste este asemenea unui an fara primavara."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

Fitness de 2 ori pe saptamana cate trei ore.Daca nu merg trei zile la rand la fitness deja nu ma simt bine.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nici eu nu le pun pe alea de performanta din copilarie, ca ar fi cateva...

In ultima vreme facem (sotul meu si cu mine) sport doar pt sanatate. Jucam tenis odata pe saptamana si in alte 4-5 seri facem sport acasa: bicicleta, eu fac gimnastica mea pt scolioza, el trage de niste gantere, eu fac Winsor Pilates, exercitii cu mingea medicinala etc. Practic facem in fiecare seara cate 30-45 min si jucam tenis 2 ore vinerea seara.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Field_mouse spune:

Nici un sport
M-am apucat, cred, de o mie de ori de aerobic, bicicleta (o am si acasa, ocupa loc), dar mai mult de 2-3 zile nu pot. Lenea-i mare!!! Nici timp n-am. Si nici nu-mi place. Desi, recunosc, e foarte bine, sanatos, bla-bla-bla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

bravo Luna, carolinah si alte sportive!

mai bine intrebai ce am practicat... acum m-am facut o lenesa, toata ziua in birou, ajung seara acasa, nu-mi mai fac timp pentru sport... desi stiu ca ar fi mai bine.

imi plac tenisul de camp (dar si de masa), baschet, badminton si inotul.

I plan on living forever. So far, so good

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Momentan..alergatul dupa bb prin parcuri, tarat dupa omuletz care vrea musai sa se bage pe sub toate masinile/camioanele parcate, ridicat cca 13 kile si ceva in plina miscare si cu sonorul la maximum.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns apsara spune:

Padel in fiecare sambata dimineata si muuuuult mers pe jos.

apsara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Dance,Pilates,BodySculpt-le fac pe toate la sala de aerobic unde ma duc de 1 luna si am devenit dependenta.Nu imi placea sportul atat din lejeritate cat si din pricina parului meu cret,mereu indreptat si care se increteste de la transpiratie.Acum prefer sa merg mai des la coafor si sa arat mai bine.As vrea sa fac spor toata viata si sa nu ma mai las de sala,dar oare oi reusi?Sper,mai ales ca ma simt atat de bine,am tonus,s-a asezat carnea frumos pe mine....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuchi spune:

Acu am inceput sa merg la inot, imi place tare mult, numa ca nu stiu bine, dar ma straduiesc sa ma mentin la suprafata; si jucam cate o ora pe saptamina fotbal, echipe mixte, e foarte distractiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Ce sport fac eu? pai fac multa smotruiala prin casa ,fac multe cumparaturi [carat] ,multa alergatura cu pustanul prin parcuri si cred ca mai sunt dar nu imi mai vin in minte la ora asta. A ,sa nu uit .Si eu fac inot .De performanta chiar .Cu piciul in cada .

Mergi la inceput