Ce sport practicati ?

Ce sport practicati ? | Autor: Luna75

Link direct la acest mesaj

Propun si eu o ancheta pe tema:Cine ce sport practica si de ce ?
Deobicei facem sport din varii motive:din pasiune,intretinere,pentru slabit,pentru petrecerea timpului liber etc.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DANA26 spune:

Eu am facut 8ani hambal,mi-a placut la nebunie dar de 7ani nu mai practic nici un sport(statul pe DC nu se pune)..................si mi-e atat de dor sa joc un hambal dar nu am cand si nici cu cine.
Mai fac "sport" cu aspiratorul, cu bb in brate,etc.

mens sana ii corpore sano

DANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Dana,imi pare rau pentru tine,mai ales ca spui ca ti-a placut handbalul,iar acum nu mai pot sa-l practici.
Problema cu jocurile in echipa,fara partener/partenere no way!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Mie personal imi place sportul foarte mult,daca s-ar putea as face sport toata ziua.Din pacate am putin timp disponibil pentru miscare,dar fac tot posibilul sa nu treaca 2 zile fara sa fac cel putin jumatate de ora de gimnastica.
In general alerg de 4 ori pe saptamana(5-10km),fac gimnastica de 3 ori,si folosesc stepperul cam 5 ore pe saptamana.
Mi-ar placea sa am timp si parteneri pentru badminton,tenis,baschet,handbal,chiar si fotbal...
Ma gandeam chiar ca ar trebui sa incerc golful,e tare la moda aici,in Emirate.Apropo,practica cineva golful ?! E greu,ce aptitudini sint necesare ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Acum 4 ani faceam aerobic, acu mai merg cu bicicleta prin parc. Ma simt atat de bine dupa o astfel de plimare!!!!bicla] Din cand in cand mai fac acasa exercitii cu ganterele

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/22a6re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/9dfbre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Sportul de mama, amatoare! Al naibii de greu!

Inainte de a ma apuca de el faceam taiji quan si qi gong si mai inainte alpinism , iar pe alea din copilarie-adolescenta nu le mai pun.

Dar acum am ajuns intr-o asemenea forma ca nici nu stiu daca voi mai putea face vreodata sport! Dar mie imi place sa sper.

Ah, si am uitat. M-am apucat de biliard o data pe luna, dar nu stiu daca intra in categorie.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sununki spune:

fitness tip "acasa": am o bicicleta eliptica, un stepper si o chestie pentru brate si abdominale. din pacate, nu sunt foarte consecventa...acum ca vine vara si ma "dezgolesc" mai mult, trebuie sa mai sterg praful de pe ele
mi-am dorit mereu sa invat sa inot, dar mi-e cam teama ca nu mai are nimeni rabdare cu mine sa ma invete (daca ma trezeam acum 20 de ani, ce bine era...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns v_florina spune:

Mersul pe bicicleta. Din placere! in weekend bag cam 60 de km. Ma gandesc sa incep sa vin si la serviciu cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

echilibristica! (statul pe fotoliu cu picioarele pe baustrada balconului,cu kafelutza si tutnul alaturi)
acum insa vreau sa-mi iau bicicleta,acum cateva zile m-am urcat prima data pe una dupa cel putin 10 ani de pauza si dupa un sfert de ora mergeam fara probleme,cu directia nu stau chiar bine dar cred ca se rezolva prin exercitiu.Pana la urma e adevarata vorba ca inotul si bicicleta nu se uita niciodata,odata invatate.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Alerg pe malul marii - de placere si nevoie (slabit ,intretinere )dar nu dea ,sau macar atat cat as vrea!
Bicicleta - acasa - de nevoie ( ptr ligamente si menisc ,refacere dupa operatie!) si intretinere!
Inot - la fel ptr refacere si intretinere!
M-ai place tare mult tenisul de camp!
In tinerete am practicat de la 3 ani la 7 ani gimnastica apoi atletism pana la 18 ani!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Am facut jogging, am jucat handbal... Acum, mai nou, de 7-8 ani, stau cu fundul pe scaun 10-12 ore la birou!

Mergi la inceput