Temperatura bazala - 3

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

dj_mama, cum le stii tu pe toate...si atat de corect...

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Acum am recitit, ai omis un lucru: TB se ia de regula la aceeasi ora dimineata. Bafta multa ella_72, nu pregeta sa intrebi orice te intereseaza.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

aniasticule,
pai eu credeam ca ea se trezeste ca mine la ore fixe; e drept ca in wk si eu dorm mai tarzior dar nu frecvent

Mergi la inceput

dj_mama, eu de obicei ma trezesc pe la 9-9.30 (sunt o privilegiata a sortii) dar ceasul meu intotdeauna suna la 7.30, chiar si in weekend, pentru TB. Stii ce dulce e somnul de dupa?

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

buna fetelor, am si eu o intrebare si vreau sa ma lamuriti daca e de bine sau e de rau. Ieri am avut o scurgere alba(ca o pasta) nu in cantitate mare, dar as vrea sa imi spuneti daca este ceva normal sau este ceva care trebuie tratat la medic. Mi s-a mai intamplat asta si in alte luni dar nu mai stiu data exacta(astazi sunt in Z15)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

ori ai ovulatia mai tarziu si e de la progesteron, ori daca nu se face ca albusul de ou mai transparent, mai mult ca sigur ca e nenorocita de candida; ani de zile m-am chinuit si eu cu ea; recidiveaza cand iau antibiotic de aceea cand iau antib. asociez cu tratament antifungic
nu te impiedicva insa sa procreezi
trebuie tratata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Fetelor, va multumesc pentru raspunsuri , dar mai am o intrebare : care este prima zi de masurare a TB ? Prima zi a menstruatiei ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daro26 spune:

Buna, fetelor!

La mine, de luna asta suna ceasul la 6.20 pt TB. Am avut secretie ca albusul din ziua 11, in z12 36.4, in z13 36.3, z14 36.5, z15 36.5, z16 36.9 (de unde rezulta ca am avut ovulatie in z15, desi secretia era mai abundenta in zilele 11-13), DAR Z17 am avut doar 36.6, dupa care z18, iar 36.9.
Daca stie cineva, rog frumos sa-mi spuna, de ce nu a stat temp la 36.9 si in ziua 17, e normal sa varieze asa dupa ovulatie? Am uitat sa va spun ca ciclul meu e intre 26 si 29 zile.

Va multumesc si va pup!

Spor la !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

ella_72, daca iti iei TB vaginal, poti sa incepi masurarea imediat dupa ce trece CM.
daro26, nu e nici o problema daca ai avut o mica scadere in ziua 17, atatat timp cat TB in ziua 17 este mai mare decat in zilele din perioada foliculara. Important este sa se mentina TB peste acele valori.

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madymar spune:

Dj mama iti multumesc pentru raspuns.Eu am un CM de 28-29zile si dupa calculele mele(de 2luni am inceput sa iau TB)in Z13 am avut ovulatia si in ultimul timp nu am luat nici un antibiotic,deci, asa cum ai fost sigura de asta, trebuie sa merg sa o tratez.

Mergi la inceput