Temperatura bazala - 3

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

creatza, sunt sanse, normal. Tin pumnii sa fie

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mormelvio spune:

Raport zilnic: TB 36.6, si pentru prima oara pe grafic mi-au aparut si mie cele doua linii rosii care indica ovulatia in z14.

Fetele, de maine plec in concediu pana la sfarsitul lunii. Nu stiu daca mai am de unde sa intru pe net pana atunci, asa ca va pup dulce pe toate, va urez spor la si atunci sigur o sa auzim de cat mai multi .

Nunta noastra 06.09.2003
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=549535785&security=moKWll

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Si eu raportez, TB azi, Z21 - 36.8 Nu stiu ce a patit termometrul meu dar din 2 in 2 zile mai sare cate 0.2...sa o tina tot asa.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

neata!
ies si eu la raport: Z16 - 36,7. Am si eu o intrebare: dupa ovulatie temperatura bazala ar tb sa se mentina ridicata pana la menstruatie?
Aveti rabdare cu mine, sunt novice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Buna fetele,
Am inceput sa-mi iau si eu TB ,dar numai din ziua a 14 a,iar graficul meu arata cam asa:
Z14 36.4
z15 35.5
z16 36.7
z17 36.6
z18 36.5
z19 36.8
z20 36.8
z21 36.7
z22 36.9
z23 37
Voi ce parere aveti cand am ovulat.Vreau sa va mai zic ca de vreo 4 zile ma dor sanii si parca sunt mai mari.Mentionez ca am un CM de 30-31 de zile,iar sanii ma dureau doar cu citeva zile inainte de CM.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creatza spune:

jubica, eu as zice ca in Z18 ai ovulat.
creatza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

creatza, temperatura se mentine ridicata pana la menstruatie, eventual scade cu 1-2 zile inainte. La mine scade gradual cu 1-2 zile inainte si mai brusc in ziua cand vine menstra.´

jubica, si eu cred ca tot in ziua 18 ai ovulat. La ciclul de 31-32 zile eu am ovulat prin ziua a 17 sau a 18, deci cam ca la mine.

Jaana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jubica spune:

Feltele,multumesc pentru raspunsuri.
Eu raportez Tb 36.8 ziua 24,sper sa se mentina tot asa.
fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_72 spune:

Buna tuturor ! Eu sunt noua aici la voi ...si va rog ceva ...spuneti-mi si mie cum se procedeaza cu aceasta temperatura , cum se ia , cand ...si alte chestii importante . Daca aveti rabdarea necesara.....Va multumesc mult de tot si bafta in tot ce v-ati propus ! Sa ne ajute Dumnezeu la toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dj_mama spune:

ELA, bine ai venit
important sa o iei dimineata pana sa te dai jos din pat
e bine sa ai un termom. electronic pt ca iti masoara mai repede, altfel e mai neplacut
poti sa iei oral, vaginal sau rectal
le notezi zilnic
poti sa stabilesti ziua ovulatiei (dar nu e chiar sigura metoda) ca temp. creste cu cateva unitati fata de primele zile pana la ovulatie; de ex de la 36.4 la 36.8 sau mai mult
trebuie sa citesti simptome de ovulatie ca acolo afli cum sa fie mucusul cervical
bafta

Mergi la inceput